Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Διακόσμηση για Όσους Έχουν Χαμηλό Budget

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Όλοι αξίζουν και πρέπει να έχουν ένα όμορφο σπίτι. Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν είναι τα καλύτερα, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Με μερικά tips που σας δίνουμε παρακάτω μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν στιλάτο και φιλόξενο χώρο για εσάς και τους φίλους σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε και δεν διαπραγματευόμαστε καθόλου σε αυτό είναι ένα καλό καθάρισμα. Καθαρίστε το σπίτι σας και βάλτε το σε τάξη. Αμέσως, θα βελτιωθεί η ποιότητα του χώρου σας. Κάντε το καθάρισμα παιχνιδάκι με τα tips που σας δίνουμε.

Πρώτα από όλα σκεφτείτε τι έχει προτεραιότητα Πρέπει να ξέρετε ποιο είναι το budget σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε αγορά. Όποιο και να είναι αυτό, διαβάστε πρώτα ολόκληρο το άρθρο και αποφασίστε τι είναι αυτό που θα  μετατρέψει περισσότερο τον δικό σας χώρο και τι έχει το σπίτι σας μεγαλύτερη ανάγκη. Μην αρχίσετε να αγοράζετε οτιδήποτε πριν το κάνετε αυτό, γιατί κατά πάσα πιθανότητα, θα δείτε τον προϋπολογισμό σας να εξανεμίζεται πολύ γρήγορα σε αντικείμενα ή υλικά που μπορεί να μην είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς και δεν θα έχετε μετά χρήματα να διαθέσετε σε αυτά που πρέπει να αγοράσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ