Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Thermomix® TM6: ο καλύτερος sous-chef για όλες τις κουζίνες, τώρα στην Κηφισιά

Γνώρισε το μαγικό μαγειρικό κόσμο του Thermomix® στο επίσημο ThermomixExperienceStore που μόλις άνοιξε στην Κηφισιά



 

Η προετοιμασία ενός ωραίου γεύματος, είναι από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής. Παραμένει όμως το ίδιο μεγάλη, αν αυτό επαναλαμβάνεται 2-3 φορές τη μέρα… κάθε μέρα; Έχεις έμπνευση και χρόνο για νέες ιδέες, συνταγές, γεύσεις, τεχνικές, παρασκευές; Και το ζυμάρι ή τα γλυκά θέλουν πειράματα και χρόνο για να τα κατακτήσεις. Πολύ χρόνο. Που ποτέ δεν είναι αρκετός. Έχεις άλλωστε και ζωή/καριέρα/φίλους/παιδιά/γατιά/σπορ/ταξίδια/χόμπι/τρέλες που θέλουν… τον χρόνο τους.  

Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις την κουζίνα σου, να βάλεις τάξη στον χρόνο σου και να αποκτήσεις αστείρευτη μαγειρική έμπνευση και ικανότητα; Το μόνο που χρειάζεται, είναι μια επίσκεψη στο νέο Thermomix Experience Store στην Κηφισιά για να γνωρίσεις από κοντά τις καινοτόμες δυνατότητες που φέρνει στην κουζίνα σου το Thermomix® ΤΜ6 με την εφαρμογή Cookidoo®.

Το Thermomix®ΤΜ6, είναι μια ολοκληρωμένη λύση, που συνδυάζει αμέτρητες λειτουργίες και δυνατότητες, όπως ζύμωμα, ζύγισμα, σοτάρισμα, μαγείρεμα, ανάμιξη, κόψιμο, αλλά και πολλά παραπάνω χάρη στην ενσωματωμένη πλατφόρμα Cookidoo®, την μεγαλύτερη ψηφιακή μαγειρική βιβλιοθήκη στον κόσμο. Μέσα από το Cookidoo®, αποκτάς πρόσβαση σε σχεδόν 100.000 διεθνείς συνταγές που εκτελείς πάντα τέλεια με την βήμα-βήμα καθοδήγηση που παρέχει. Ανάμεσα σε αυτές θα βρεις και 1300 ελληνικές ενώ ήδη αναπτύσσονται ακόμα περισσότερες για να εμπλουτίσουν το καθημερινό μενού. Επιπλέον με το Cookidoo®  προγραμματίζεις τα γεύματα της εβδομάδας, οργανώνεις τη λίστα αγορών, προσαρμόζεις τις μερίδες ανά περίσταση, δημιουργείς δικές σου συνταγές που μπορείς να αποθηκεύεις και να μοιράζεις, αλλά και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψεις ζώντας και δημιουργώντας μαζί του.

To Τhermomix® από το 1971 ως σήμερα παραμένει το βασικότερο προϊόν της Vorwerk. Με πωλήσεις 1,7 δις ευρώ το 2023, έχει χαρακτηριστεί ως ο «καλύτερος sous-chef» για οικιακούς μάγειρες, ενώ το εμπιστεύονται ήδη περισσότερα από 20.000.000 νοικοκυριά σε 60 χώρες. Πίσω από την επιτυχία του Thermomix® και της Vorwerk βρίσκεται ένα μοντέλο άμεσης πώλησης, μέσα από ένα δίκτυο Συμβούλων που πραγματοποιούν live παρουσιάσεις σε υποψήφιους πελάτες. Το δίκτυο συμβούλων είναι το πρόσωπο και ο παλμός της εταιρείας καθώς και οι καλύτεροι πρεσβευτές της. Ανοιχτό σε όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργική μαγειρική, τις νέες διασυνδέσεις και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, το Thermomix® και η Κοινότητά του φέρνουν το φαγητό και τη χαρά στο τραπέζι.

Με το Thermomix Experience Store στην Κηφισιά, η παρουσία του Thermomix® στην ελληνική αγορά ενισχύεται ακόμα περισσότερο γεγονός που σχετίζεται και με την πλούσια γαστρονομική παράδοση της χώρας μας αλλά και την αυξανόμενη ζήτηση για ολοκληρωμένες λύσεις μαγερικής. Τα εγκαίνια του Thermomix® Εxperience Store, έγιναν πρόσφατα μέσα από μια εκδήλωση γνωριμίας με τους καταναλωτές. Όσοι παρευρέθηκαν θαύμασαν τις δυνατότητες του Thermomix® ΤΜ6 και δοκίμασαν τα υπέροχα πιάτα και τις παρασκευές του brand ambassador, chef Πέτρου Συρίγου.

Το Thermomix Experience Store, Κηφισίας 263Α, μας περιμένει καθημερινά για να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του Thermomix® TM6, αλλά τo σύστημα καθαρισμού Kobold, ένα ακόμα πρωτοποριακό προϊόν της Vorwerk.

Και αν ανυπομονείτε να κάνετε δικό σας το Thermomix®TM6, εκμεταλλευτείτε μια εκπληκτική προσφορά ΜΟΝΟ για τον Ιούνιο: Οι πρώτοι 200 τυχεροί που θα το αγοράσουν από την 1η Ιουνίου, κερδίζουν δωρεάν, έναν δεύτερο κάδο ανάμειξης και τον κόφτη λαχανικών Thermomix, δώρα αξίας 298€!

Περισσότερα στο thermomix.gr

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Γιατί να πάρω έπιπλο εισόδου: 4+1 Λόγοι!

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το πρώτο σημείο που αντικρίζετε εσείς και οι καλεσμένοι σας όταν περνάτε την πόρτα.

ΣΠΙΤΙ

Πώς να απαλλαγείς από ανεπιθύμητες μυρωδιές στο σπίτι

Συμβουλές για να αλλάξει αμέσως η ατμόσφαιρα στον χώρο σου και να απαλλαγείς από ενοχλητικές μυρωδιές.

ΣΠΙΤΙ

Design Therapy: Ένας λογαριασμός στο Instagram συλλέγει τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα design αντικειμένων

Αν ψάχνετε κι εσείς έμπνευση ή απλά απολαμβάνετε να ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα designs, αυτός θα γίνει ο αγαπημένος σας λογαριασμός στο social medium 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral