Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...

...ποιος είναι ο πιο όμορφος; Έξι ιδέες διακόσμησης που αντικατοπτρίζουν έμπνευση και φαντασία.

Γεωργία Κοντού

Ο καθρέφτης δεν έχει θέση μόνο στο εσωτερικό της ντουλάπας, το μπάνιο και το χολ. Ακολουθούν έξι ακόμη τρόποι να τον χρησιμοποιήσεις, παραχωρώντας του εκτός από χρηστικό και διακοσμητικό ρόλο.

mirror1.jpg

1. Πάνω στο κομοδίνο: Ανατρέπει τον κανόνα του καθρέφτη γκαρνταρόμπας και αντανακλά το φως του επιτραπέζιου φωτιστικού, διαχέοντάς το καλύτερα στον χώρο.

mirror2.jpg

2. Πάνω στην κονσόλα ή τον μπουφέ που έχεις μετατρέψει σε σπιτικό μπαράκι: Πριν από ένα πάρτι, μπορείς να γράψεις και το μενού της... Happy Hour με έναν μαρκαδόρο πάνω στο τζάμι του καθρέφτη.

mirror3.jpg

3. Πάνω από το κρεβάτι: Δεν έχεις κεφαλάρι; Ένας καθρέφτης θα αναλάβει να το αντικαταστήσει επάξια! Επιπλέον, θα μεγεθύνει οπτικά το υπνοδωμάτιό σου.

mirror4.jpg

4. Ακουμπισμένος στο πάτωμα: Ένας μεγάλος καθρέφτης, ειδικά αν πλαισιώνεται από εντυπωσιακή κορνίζα, θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο σαλόνι σου.

mirror5.jpg

5. Σε σετ: Αντί για έναν μεγάλο καθρέφτη, κρέμασε στον τοίχο δύο μικρότερους. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο πρωτότυπο και παιχνιδιάρικο.

mirror7.jpg

6. Ως μέρος μιας σύνθεσης στον τοίχο: Ένας καθρέφτης, ειδικά με εντυπωσιακή κορνίζα, μπορεί να σταθεί με περηφάνια σε μια σύνθεση από έργα τέχνης.

 Πηγή: Casasugar.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares