Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

Το ελληνικό νησί που αποθεώνει η Telegraph για το φαγητό του

Tί ξεχωρίσαμε από το αφιέρωμα της εφημερίδας στα καλύτερα ελληνικά νησιά.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Στην Ελλάδα, η 25η Μαρτίου είναι αφορμή για μπακαλιάρο σκορδαλιά και βόλτα στον ήλιο. Στο εξωτερικό, αυτή η μέρα είναι ιδανική για αφιερώματα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε, μέσα από ένα αφιέρωμα που έκανε ο Telegraph. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας μια λίστα με τα πιο ωραία ελληνικά νησιά. Ξεχώρισε το κάθε ένα για διαφορετικό λόγο. 

Και ποιό έβαλε στην κορυφή του... γαστρονομικού ελληνικού τουρισμού; Την Κρήτη φυσικά!  "Η Κρήτη έχει εξέχουσα θέση στην αναβίωση της ελληνικής κουζίνας" αναφέρεται στο δημοσίευμα. Τονίζεται ότι πρωταγωνιστούν τοπικά συστατικά, όπως αρωματισμένα παξιμάδια, νωπά κρέατα ή αλλαντικά ενώ εννοείται δε λείπει αναφορά στη ρακή ή την τσικουδιά!

Οι συντάκτες προτείνουν την επίσκεψη σε κάποιο αγρόκτημα, γιατί αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσει κανείς την αυθεντική τοπική κουζίνα.

Eντύπωση δε μα κάνουν όλα τα παραπάνω! Επιβεβαιωνόμαστε και απλά... μας άνοιξε η όρεξη. 

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΤΑΞΙΔΙ

Οι καλύτεροι εναλλακτικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για την καλοκαιρινή σας λίστα

Ενδιαφέροντες προορισμοί που συχνά παραβλέπονται υπέρ πιο δημοφιλών τοποθεσιών

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα