Πισίνα με θέα όλο το Λονδίνο - AllYou.gr

Search

 

Πισίνα με θέα όλο το Λονδίνο

Βρήκαμε πού δεν θα πάτε αυτό το τριήμερο...

14 Ιουνίου 2019
Συντάκτης : Νανά Χατζή

Στην κορυφή 55 ορόφων, που μάλιστα περιλαμβάνουν και πεντάστερο ξενοδοχείο, ετοιμάζεται η πιο προχωρημένη και Τζειμσμποντική πισίνα στον πλανήτη, καθώς είναι η πρώτη  στον κόσμο, που θα προσφέρει στους λουόμενους απόλυτη θέα 360 μοιρών…

Το όνομα αυτής … Infinity London και αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους adrenaline junkies.

poommes.jpg

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι καθώς δεν ξεκινήσει αμόμη η κατασκευή της, θα πρέπει να κλείσουμε αλλού για το τριήμερο…

Το επόμενο πρόβλημα, ήταν αποκλειστικά θέμα κατασκευής και αφορούσε την πρόσβαση στην πισίνα. Πώς θα μπορούν να μπουν και να βγουν στην πισίνα οι επισκέπτες, όταν η υπερχείληση είναι και το τέλος του κτηρίου; ‘’Δεν θέλαμε εξωτερική σκάλα, αναφέρει ο designer και τεχνικός διευθυντής του έργου Αlex Kemsley, καθώς θα ήταν εμπόδιο στην συγκλονιστική θέα  των 360 μοιρών, που αποτελεί και το στοίχημα του εγχειρήματος’’.

Η λύση που τελικά δόθηκε, θυμίζει πράκτορα 007 και βασίζεται στον τρόπο που κατασκευάζονται οι πόρτες των υποβρυχίων. Μια περιστρεφόμενη σπιράλ σκάλα θα αναδύεται από το πάτωμα της πισίνας και θα σε οδηγεί στην επιφάνεια..

Καλά μπάνια λοιπόν και περιμένουμε με αγωνία την πιο hot πισίνα του πλανήτη, η κατασκευή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει το 2020.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

5 λόγοι που θα σε ''ψήσουν'' να πας φέτος στην Σίφνο!

Οι διακοπές σε ένα από τα πιο ''νόστιμα'' νησιά!

Postcards from Malta

Μεσογειακή, μεσαιωνική, κεφάτη, ξενύχτισσα, οικονομική και άκρως πολιτισμένη.