Πισίνα με θέα όλο το Λονδίνο

Βρήκαμε πού δεν θα πάτε αυτό το τριήμερο...

Νανά Χατζή

Στην κορυφή 55 ορόφων, που μάλιστα περιλαμβάνουν και πεντάστερο ξενοδοχείο, ετοιμάζεται η πιο προχωρημένη και Τζειμσμποντική πισίνα στον πλανήτη, καθώς είναι η πρώτη  στον κόσμο, που θα προσφέρει στους λουόμενους απόλυτη θέα 360 μοιρών…

Το όνομα αυτής … Infinity London και αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους adrenaline junkies.

poommes.jpg

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι καθώς δεν ξεκινήσει αμόμη η κατασκευή της, θα πρέπει να κλείσουμε αλλού για το τριήμερο…

Το επόμενο πρόβλημα, ήταν αποκλειστικά θέμα κατασκευής και αφορούσε την πρόσβαση στην πισίνα. Πώς θα μπορούν να μπουν και να βγουν στην πισίνα οι επισκέπτες, όταν η υπερχείληση είναι και το τέλος του κτηρίου; ‘’Δεν θέλαμε εξωτερική σκάλα, αναφέρει ο designer και τεχνικός διευθυντής του έργου Αlex Kemsley, καθώς θα ήταν εμπόδιο στην συγκλονιστική θέα  των 360 μοιρών, που αποτελεί και το στοίχημα του εγχειρήματος’’.

Η λύση που τελικά δόθηκε, θυμίζει πράκτορα 007 και βασίζεται στον τρόπο που κατασκευάζονται οι πόρτες των υποβρυχίων. Μια περιστρεφόμενη σπιράλ σκάλα θα αναδύεται από το πάτωμα της πισίνας και θα σε οδηγεί στην επιφάνεια..

Καλά μπάνια λοιπόν και περιμένουμε με αγωνία την πιο hot πισίνα του πλανήτη, η κατασκευή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει το 2020.

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares