Skip to main content

FITNESS

Fit χωρίς γυμναστήριο; Γίνεται!

Η άσκηση θέλει τρόπο (και κόπο ναι, αλλά κυρίως τρόπο).


Κέλλυ Νόβακ

Εάν ξυπνάς ήδη από τα χαράματα για να τα προλάβεις όλα, τότε το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι «καλό κουράγιο»! Παρόλα αυτά, όσο πολυάσχολη και αν είσαι, είμαι σίγουρη ότι έχεις υποσχεθεί άπειρες φορές στον εαυτό σου ότι σήμερα είναι η μέρα που επιτέλους θα πας στο γυμναστήριο. Και ενώ μέχρι το μεσημέρι, είσαι βέβαιη ότι η ετήσια συνδρομή σου στο γυμναστήριο, δεν θα πάει στράφι, μέχρι το τέλος της ημέρας όλα αλλάζουν.

Δεν υπάρχει λόγος να σκας πάντως, γιατί μπορώ να σε βεβαιώσω ότι σήμερα θα γυμναστείς. Μπορεί όχι με τον παραδοσιακό τρόπο ή στον χώρο του γυμναστηρίου αλλά έξω από αυτόν! Πώς; Μα, σου λέω παρακάτω…

#1. Γυμναστική στο σπίτι

Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά πίστεψέ με δεν είναι! Έχει πολύ fun τελικά να βάλεις ένα fitness βίντεο στο YouTube για να γυμναστείς. Μπορείς επίσης, να επιλέξεις ότι είδος άσκησης προτιμάς εσύ! Και φυσικά, μπορείς να προσκαλέσεις και την καλύτερή σου φίλη και να γυμναστείτε παρέα. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείς να γυμναστείς σωστά. Τα workouts των 7λεπτων sessions είναι ζωντανή απόδειξη!

 

 

 

 

#2. Γυμνάσου βλέποντας τηλεόραση

Δεν γίνεται να έχεις το Survivor να παίζει στην TV και να θαυμάζεις τα καλογυμνασμένα σώματα των παικτών και εσύ να κάθεσαι απλά στον καναπέ σου. Αξιοποίησε τις λίγες ώρες χαλάρωσής σου, σηκώνοντας βάρη 2kg μέχρι 5 kg. Δέκα λεπτά κάθε μέρα αρκούν για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα!

 

#3. Άσε το αυτοκίνητο στο γκαράζ

Αύξησε λίγο την καθημερινή σου άσκηση, αφήνοντας το αμάξι στο γκαράζ. Όποιες δουλειές κάνεις συνήθως με το αυτοκίνητο, από σήμερα κάνε με τα πόδια. Επίσης, αν η δουλειά σου δεν είναι μακριά από το σπίτι (έχει δηλαδή μια απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια), τότε πήγαινε με τα πόδια. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα έχεις θετικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην υγεία σου!

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department