Skip to main content

FITNESS

Run like a Lady!

Κάθε χρόνο όπως και φέτος στο fitness event Ladies Run συχνάζουν οι πιο λαμπερές beauties


Ζωή Γκόρου

'Eνας από το ομορφότερους θεσμούς τρεξίματος, το Ladies Run έγινε και φέτος το talk of the town, προτρέποντας τις γυναίκες να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και να βιώσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία, στην πιο premium παραλία της Αττικής, στο ολοκαίνουριο Four Seasons, και στην Astir marina.

 

Στις 20 Οκτωβρίου εκατοντάδες γυναίκες συναντήθηκαν στο σημείο εκκίνησης μιας ειδυλλιακής διαδρομής αφιερωμένης στη θηλυκότητα, το πνεύμα αλληλεγύης και την εσωτερική δύναμη.

 

 

Γεγονότα όπως το Ladies Run πάντα μας εμπνέεουν καθώς ενισχύουν μέσα στο αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας, συναισθήματα που ο αθλητισμός μπορεί να γεννήσει. Περισσότερο απ΄όλα όμως τα στηρίζουμε γιατί κάνουν κάτι εξαιρετικά φωτεινό: συγκεντρώνουν τις γυναίκες σε μια γιορτή ευεξίας που στόχο έχει να αποθεώσει τη θηλυκότητα προβάλοντας τον δυναμισμό της.

Congrats σε όλες ladies και στη διοργάνωση.

 

Info

Πρώτη έκοψε το νήμα η πρωταθλήτρια στίβου στις μεσαίες αποστάσεις Kωνσταντίνα Γιαννοπούλου, με χρόνο 17’49’’. Δεύτερη αναδείχθηκε η Ντενίζ Δημάκη που έχει πλέον δημιουργήσει μια δική της ιστορία στο θεσμό, με χρόνο 18’.24’’. Και τρίτη τερμάτισε η εντυπωσιακή Στέλλα Αλεξανδρίδου με χρόνο 19’.11’’.

 

 

Το μετάλλιο που στόλισε την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων ήταν ένα έργο τέχνης του διακεκριμένου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Βαλαή, εμπνευσμένο από τον αρχαιοελληνικό κότινο που προσέφεραν στους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα! Αντικειμενικά πρόκειται για μετάλλιο σπάνιας ομορφιάς και πρωτοτυπίας. Φυσικά και με έντονο συμβολισμό.

 

Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη!

Οι Ladies μετέφεραν μήνυμα αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς για γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη: μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org), 5 ευρώ από κάθε συμμετοχή, συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών. Σχεδόν 30.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί από ιδρύσεως του θεσμού με προορισμό τη στήριξη κακοποιημένων, φυλακισμένων, τοξικοεξαρτημένων, προσφύγων μητέρων κ.α.

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30