Πιλάτες στο σπίτι, κι όμως γίνεται

Ένα στρωματάκι, μία μπάλα, άνετα ρούχα και είσαι έτοιμη για το subscribe

Κατερίνα Ανδρομιδά

 

Ο Joseph Hubertus Pilates πίστευε ότι το σώμα και η ψυχή είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, γι αυτό η μέθοδος pilates που σύστησε ο ίδιος στην ανθρωπότητα φρόντισε να περιλαμβάνει τύπους ασκήσεων ενδυνάμωσης που να «δουλεύουν» και το σώμα και την καρδιά συγχρόνως. Ισορροπία, έλεγχος, αναπνοή και συγκέντρωση είναι τα βασικά πράγματα που ενεργοποιεί η μέθοδος pilates και αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να ξεκινήσεις κι εσύ...

Με το πιλάτες μαθαίνεις και πολλά άλλα πράγματα για το σώμα σου αφού κατά τη διάρκεια των ασκήσεων στηρίζεσαι στον εαυτό σου για να καταφέρεις να βγάλεις τις ασκήσεις. Ελέγχεις την αναπνοή σου καλύτερα, αποκτάς καλύτερη στάση σώματος, «καις» τους μυς σου, τους κοιλιακούς και τον κορμό σου ενώ φροντίζεις τις αρθρώσεις σου. Λόγω της νέας κατάστασης μπορεί να μην είναι πια εφικτό να βρεθείς στα γυμναστήρια, ή να έχεις κάποιον personal σπίτι σου, όμως ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί YouTubers μύστες του είδους που προσφέρουν ισάξια δουλειά με τα κέντρα και τους ειδικούς. Με άλλα λόγια αν θες να ξεκινήσεις πιλάτες, μπορείς κι από το σπίτι σου.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα στρωματάκι, μία μπάλα, λάστιχα και άνετα ρούχα και είσαι πανέτοιμη να κάνεις το subscribe:

1.  Full Body Pilates

Απόλαυσε αυτήν την προπόνηση Full Body Pilates 30 λεπτών που θα τονώσει ολόκληρο το σώμα σου. Αυτή η κατηγορία πιλάτες στο σπίτι θα σε κάνει να αισθανθείς πιο δυνατή και ενεργοποιημένη!

 

2. Full Body Stretch

Αυτή η σύντομη και ισορροπημένη ακολουθία σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να πάρεις την καθημερινή δόση ευεξίας, κινητικότητας και χαλάρωσης. Βάλε αυτές τις ασκήσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα προπόνησης και θα δεις τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα πολύ σύντομα! 

 

3.  45 min Pilates for weight loss 

Η διάρκεια της προπόνησης σε συνδυασμό με τις διασκεδαστικές πολύπλοκες κινήσεις θα κάνουν κάθε σημείο του σώματός σου να ενεργοποιηθεί! 

 

4. For beginners...

Δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, μόνο το στρωματάκι σου ή το χαλί σου.

Ιδανικοί τύποι ασκήσεων για εσένα που ξεκινάς τώρα να πειραματίζεσαι με το πιλάτες. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares