5 εντυπωσιακά οφέλη των μαθημάτων Pilates για να τα δοκιμάσεις κι εσύ άμεσα

Δες πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα μαθήματα Pilates και κλείσε άμεσα το πρώτο σου μάθημα με τη νέα χρονιά!

Ναταλία Πετρίτη

Ασκήσεις βασισμένες στην ενδυνάμωση του κορμού, low-intensity workouts για σένα που είσαι ήδη επιβαρυμένη από ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σύγχρονος εξοπλισμός γυμναστικής που σε εξιτάρει να τον δοκιμάσεις. Τα μαθήματα Pilates είναι τάση στη γυμναστική εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια και όχι άδικα, αν σκεφτείς τους τρόπους με τους οποίους μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας. Ποιοι είναι αυτοί; Συνέχισε να διαβάζεις!

Βελτιώνουν τη στάση του σώματος

Τα μαθήματα Pilates βοηθούν χαρακτηριστικά στη βελτίωση της στάσης του σώματός μας, μιας που αυτά είναι εκ των πραγμάτων επικεντρωμένα στον κορμό μας. μέσω αυτών καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί το σώματος, μαθαίνουμε να βελτιώνουμε τη στάση μας κατά τη διάρκεια της μέρας και πως να υποστηρίζουμε το σώμα μας σε σχέση με τα πόδια, τους γλουτούς μας και τον κορμό μας.

Ενισχύουν την ευλυγισία του σώματος

Μερικά μαθήματα είναι αρκετά για να δείτε μεγάλη διαφορά ως προς την ευλυγισία του σώματός σας. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα του εκτεταμένου stretching και των ασκήσεων σταθερότητας του σώματος.

Βελτιώνουν την ισορροπία μας

Σε κάθε άσκηση Pilates, η ισορροπία παίζει τεράστιο ρόλο ώστε αυτή να εκτελείται σωστά και να αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με την πάροδο του χρόνου η ισορροπία μας βελτιώνεται.

Εγγυόνται καλύτερη απόδοση σε άλλα είδη γυμναστικής

Αν χρησιμοποιείτε κρεβάτι για Pilates, τότε να περιμένετε η απόδοσή σας και σε άλλα είδη γυμναστικής να βελτιωθεί και αυτή με τη σειρά της, μιας που θα έχετε χτίσει καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων σας και του πως λειτουργεί το μυϊκό σας σύστημα. Τα μαθήματα Pilates «δένουν» τους μύες σας πιο αποτελεσματικά και έτσι είστε σε θέση μετά από ένα διάστημα να δοκιμάσετε όλο και περισσότερες ασκήσεις σε πληθώρα αθλημάτων και μηχανημάτων γυμναστικής.

Μειώνουν τον πόνο στην πλάτη

Τα μαθήματα Pilates βοηθούν στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, χάρη στις ασκήσεις επιμήκυνσης του σώματος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν υποφέρετε από πόνους στην πλάτη, σταδιακά αυτοί μειώνονται και ανακουφίζεστε από την επιβάρυνσή τους.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares