Skip to main content

FITNESS

Πιλάτες: ασκήσεις και οφέλη

Δες πως μπορούν να σε βοηθήσουν τα μαθήματα Pilates και κλείσε άμεσα το πρώτο σου μάθημα με τη νέα χρονιά!



Ασκήσεις βασισμένες στην ενδυνάμωση του κορμού, low-intensity workouts για σένα που είσαι ήδη επιβαρυμένη από ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σύγχρονος εξοπλισμός γυμναστικής που σε εξιτάρει να τον δοκιμάσεις. Τα μαθήματα Pilates είναι τάση στη γυμναστική εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια και όχι άδικα, αν σκεφτείς τους τρόπους με τους οποίους μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας. Ποιοι είναι αυτοί; Συνέχισε να διαβάζεις!

Βελτιώνουν τη στάση του σώματος

Τα μαθήματα Pilates βοηθούν χαρακτηριστικά στη βελτίωση της στάσης του σώματός μας, μιας που αυτά είναι εκ των πραγμάτων επικεντρωμένα στον κορμό μας. μέσω αυτών καταλαβαίνουμε πως λειτουργεί το σώματος, μαθαίνουμε να βελτιώνουμε τη στάση μας κατά τη διάρκεια της μέρας και πως να υποστηρίζουμε το σώμα μας σε σχέση με τα πόδια, τους γλουτούς μας και τον κορμό μας.

Ενισχύουν την ευλυγισία του σώματος

Μερικά μαθήματα είναι αρκετά για να δείτε μεγάλη διαφορά ως προς την ευλυγισία του σώματός σας. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα του εκτεταμένου stretching και των ασκήσεων σταθερότητας του σώματος.

Βελτιώνουν την ισορροπία μας

Σε κάθε άσκηση Pilates, η ισορροπία παίζει τεράστιο ρόλο ώστε αυτή να εκτελείται σωστά και να αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, με την πάροδο του χρόνου η ισορροπία μας βελτιώνεται.

Εγγυόνται καλύτερη απόδοση σε άλλα είδη γυμναστικής

Αν χρησιμοποιείτε κρεβάτι για Pilates, τότε να περιμένετε η απόδοσή σας και σε άλλα είδη γυμναστικής να βελτιωθεί και αυτή με τη σειρά της, μιας που θα έχετε χτίσει καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων σας και του πως λειτουργεί το μυϊκό σας σύστημα. Τα μαθήματα Pilates «δένουν» τους μύες σας πιο αποτελεσματικά και έτσι είστε σε θέση μετά από ένα διάστημα να δοκιμάσετε όλο και περισσότερες ασκήσεις σε πληθώρα αθλημάτων και μηχανημάτων γυμναστικής.

Μειώνουν τον πόνο στην πλάτη

Τα μαθήματα Pilates βοηθούν στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, χάρη στις ασκήσεις επιμήκυνσης του σώματος. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν υποφέρετε από πόνους στην πλάτη, σταδιακά αυτοί μειώνονται και ανακουφίζεστε από την επιβάρυνσή τους.

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department