Skip to main content

FITNESS

Θέλεις να γίνεις η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο παρκέ του γυμναστηρίου; ΑΥΤΟ είναι το παπούτσι που χρειάζεσαι!

Κλέψε την παράσταση! 


Μαρία Μυλωνά

Είτε είσαι "μανιακή" με το γυμναστήριο και δεν παραλείπεις ποτέ το πρόγραμμα άσκησής σου, είτε ανήκεις σ' εκείνες που -με το καλοκαίρι να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής- αποφάσισες να... χτίσεις σώμα, αυτό το κείμενο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Κι αυτό γιατί, αφορά στο ΑΠΟΛΥΤΟ αθλητικό παπούτσι, που θα σε μετατρέψει σε fitness expert!  

Ο λόγος για τη νέα συλλογή του απόλυτου fitness brand, της Reebok, τη σειρά Cardio. Πρόκειται για μία συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που αγαπούν και ασχολούνται με το studio fitness.

Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το Cardio Ultra, το πιο ευπροσάρμοστο παπούτσι γυμναστηρίου που κυκλοφορεί στην αγορά. Προσφέρει μέγιστη υποστήριξη και απόδοση για τους φανατικούς του fitness, ενώ χάρη στην τεχνολογία ADAPTAMOVE, παρέχει πλευρική στήριξη, απαραίτητη για τις κινήσεις πολλαπλών κατευθύνσεων που γίνονται στα προγράμματα cardio. Επιπλέον, είναι ιδανικό για ασκήσεις που απαιτούν ευκινησία καθώς στην εξωτερική σόλα, διαθέτει την τεχνολογία TURNZONE, η οποία τοποθετημένη στρατηγικά κάτω από τα δάχτυλα, βοηθάει το πόδι να περιστραφεί ελεύθερα. Τέλος, η τεχνολογία TRIFOAM στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, εξασφαλίζει απορρόφηση κραδασμών δίνοντας ταυτόχρονα στο πόδι την αναπήδηση που χρειάζεται μεταξύ των κινήσεων.

CARDIO_ULTRA_w1100.jpg

CARDIO_ULTRA_LESMILLS_w1100.jpg

 

Η Cardio συλλογή παπουτσιών ολοκληρώνεται με το Cardio Inspire, το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει σταθερότητα, στήριξη και άνεση σε όλες τις studio fitness ασκήσεις.

CARDIO_INSPIRE_w1100.jpg

CARDIO_INSPIRE_LESMILLS_w1100.jpg

 

 

Αναρωτιέσαι ήδη που μπορείς να τα προμηθευτείς; Τα δύο παπούτσια της συλλογής μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα INTERSPORT. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Με κάθε αγορά ενός Reebok προϊόντος, μπορείς να επωφεληθείς από το πρόγραμμα επιβράβευσης Reeward, κερδίζοντας 1 δωρεάν μάθημα LES MILLS στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια. Επιπλέον, με κάθε μάθημα LES MILLS που θα παρακολουθείς θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις κουπόνι αξίας 10€ για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Reebok στην INTERSPORT (ισχύει για αγορές Reebok αξίας 50€ και άνω).

Βρες ένα κατάστημα εδώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

FITNESS

5 έξυπνα tips για να καις περισσότερες θερμίδες όσο περπατάς

Το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο προς μια καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ήπια απώλεια βάρους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός