FOOD
Αυτός είναι ο λόγος που ΔΕΝ πρέπει να πετάς τη φλούδα του καρπουζιού
Άλλαξε συνήθειες!
Μαρία Μυλωνά
Όταν κόβουμε για να φάμε καρπούζι συνήθως πετάμε το λευκό κομμάτι ανάμεσα στην πράσινη φλούδα και την κόκκινη σάρκα του.
Επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι αυτό είναι λάθος, καθώς το λευκό αυτό κομμάτι κάνει πολύ καλό στην καρδιά μας.
Περιέχει την ουσία κιτρουλίνη, η οποία βοηθάει τα αγγεία μας να διαστέλλονται και να λειτουργούν καλύτερα. Όταν λοιπόν καθαρίζετε για να φάτε καρπούζι μην το κόβετε πολύ βαθιά αλλά κρατάτε λίγο από το λευκό επιφανειακό του κομμάτι.
SELECTIONS
- «Η σκέψη να μην μπορείς να προστατέψεις το παιδί σου ή να μην μπορείς να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται είναι βασανιστική» Νικόλ Κίντμαν
- 2 στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη
- 2 tips για γερά και μακριά μαλλιά
- 7 δροσερά casual φορέματα για τις πρώτες εμφανίσεις του καλοκαιριού