Αυτή η βιταμίνη σε βοηθάει να χάσεις βάρος

Ο πιο υγιεινός τρόπος για να χάσεις κιλά!

Κέλλυ Νόβακ

Το σώμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και ότι «βάζεις» σε αυτό μπορεί είτε να σε κάνει να χάσεις βάρος ή να πάρεις. Πρέπει να έχεις απόλυτη γνώση του τι βάζεις στο σώμα σου και πώς του συμπεριφέρεσαι, αλλιώς μπορείς να βρεθείς μια ωραία πρωία, και να μην μπορείς να χωρέσεις στο αγαπημένο σου τζιν παντελόνι!

Ένας τεράστιος παράγοντας για να χάσεις βάρος ή να διατηρήσεις τα κιλά σου είναι να είσαι βέβαιη ότι ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή η οποία περιλαμβάνει όλες τις κατάλληλες βιταμίνες για να είναι ο οργανισμός σου υγιής.

Οι βιταμίνες παίζουν ένα πολύ βασικό ρόλο σε ένα υγιές και fit οργανισμό. Η έλλειψη βιταμινών μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις κιλά και ακόμη σημαντικότερο μέχρι και να δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Οπότε, φρόντισε να παίρνεις τις βιταμίνες σου και τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, αν θέλεις έναν υγιές οργανισμό!

Αν και όλες οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για ένα υγιές και χαρούμενο σώμα υπάρχει μία που βοηθάει στην απώλεια βάρους! Η βιταμίνη D είναι η κατάλληλη βιταμίνη για αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με διατροφολόγους και διαιτολόγους οι υπέρβαροι άνθρωποι έχουν έλλειψη βιταμίνης D στο σύστημά τους, σε αντίθεση με τους πιο fit και υγιείς ανθρώπους.

Έρευνες αποδεικνύουν τα λεγόμενα αυτά των διατροφολόγων, αναφέροντας σχετικά ότι γυναίκες που λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη D, παράλληλα με μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή και άσκηση χάνουν περισσότερο βάρος σε αντίθεση με αυτές που παίρνουν ειδικά χάπια για απώλεια βάρους.

Οπότε αν προσπαθείς να χάσεις βάρος, μια έξτρα δόση βιταμίνης D στην διατροφή σου είναι ένας τέλειος τρόπος για να βοηθήσεις την διαδικασία. Μπορείς να πάρεις συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη D ή να προσαρμόσεις την διατροφή σου αν δεν θέλεις να παίρνεις χάπια. Φαγητά που περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες βιταμίνης D είναι μερικά λιπαρά ψάρια όπως το σκουμπρί, το σπανάκι, τα φασολάκια, τα μανιτάρια, το τυρί αλλά και οι κρόκοι αυγών!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares