Skip to main content

FOOD

Το ρόφημα που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να πάρει μπρος

Να με τι πρέπει να γεμίζεις την κούπα σου, αν παλεύεις να χάσεις κιλά.



Αν είσαι από αυτές που Νοέμβρη μήνα έχουν καταφέρει να μπουν σε πρόγραμμα, αρχικά να σε χειροκροτήσουμε. Μπράβο σου, και πάλι μπράβο. Δεν είναι και λίγο, όταν όλοι αρχίζουμε και  βουλιάζουμε στους καναπέδες, εσύ να έχεις ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. 

Pixel
Pixel

Γι' αυτό, λοιπόν, εκτός από χειροκρότημα, θα σου δώσουμε και ένα νέο που θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου. Αν ψάχνεις κάτι το οποίο να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό σου, τότε δοκίμασε μαύρο τσάι! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο ρόφημα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. 

Η έρευνα βασίστηκε σε ποντίκια, βέβαια, αλλά λίγη σημασία έχει αν εσύ αγαπάς το συγκεκριμένο ρόφημα. Βαλ' το χωρίς δισταγμό στη διατροφή σου, για να δεις μόνη σου αν θα έχει όντως σημαντικά αποτελέσματα! Μόνο προσοχή... αν προσθέσεις γάλα, τα αποτελέσματα δε ξέρουμε ποια θα είναι, καθώς η έρευνα αφορούσε το σκέτο μαύρο τσάι, και ειδικότερα το English Breakfast.

Διαβάστε επίσης

FOOD

5 τροφές που είναι γεμάτες με ηλεκτρολύτες, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

Οι ηλεκτρολύτες δεν βρίσκονται μόνο στα αθλητικά ποτά. Μπορείτε να τους πάρετε και από πολλές θρεπτικές τροφές. 

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή