Skip to main content

FOOD

Avon: Διοργανώνει live μάθημα μαγειρικής με την Γωγώ Δελογιάννη

Κάνε την καραντίνα σου πιο δημιουργική από ποτέ



Είναι γεγονός πως εν μέσω καραντίνας το ‘’έχουμε ρίξει’’ στα instagram lives. Ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με μαγειρική, γυμναστική, μουσική και ομορφιά πρωταγωνιστούν σε όλο τον κόσμο.

Όταν δε, γίνονται από κάποια αγαπημένη μας εταιρεία τότε ο ενθουσιασμός είναι ακόμη μεγαλύτερος και σίγουρα μας βοηθάει να μη νιώθουμε μόνοι αλλά αντιθέτως μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο.

Έτσι λοιπόν η Avon μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου live σεμιναρίου, σε προσκαλεί σε ένα ακόμα αποκλειστικό live μαγειρικής με την Chef Γωγώ Δελογιάννη μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα της.

Πέμπτη 9 Απριλίου και 12 το μεσημέρι θα έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις στην δημιουργία της δεύτερης συνταγής που έχει επιλεγεί από ψηφοφορία.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την Avon στα social media για να μάθεις τα υλικά που θα χρειαστείς.

Και κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως τα οφέλη της σπιτικής μαγειρικής είναι πολλαπλά για το σώμα, την ψυχολογία μας, αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Αποδεδειγμένα τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας, καθώς δημιουργούμε κάτι για να φροντίσουμε τον εαυτό μας ή και τους γύρω μας, αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις σχέσεις μας, βοηθά στην έλλειψη συγκέντρωσης και λειτουργεί σαν μία διέξοδος από την καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/B8E5Hg0FRpd/

Όσο για την σεφ Γωγώ Δελογιάννη τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική. Γνωστή από το Master Chef 2, πλέον συμμετέχει στην εκπομπή DOT, διατηρεί δική της ιστοσελίδα και κανάλι στο YouTube, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social!

Μείνε λοιπόν συντονισμένη ακολουθώντας το instagram account της Avon.

 

Διαβάστε επίσης

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

FOOD

To top 15 των λαχανικών με χαμηλούς υδατάνθρακες που αγαπούν οι διατροφολόγοι

Μπορεί να είναι τα λαχανικά με τους χαμηλότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι γεμάτα με θρεπτική πυκνότητα και υπέροχη γεύση

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30