Skip to main content

FOOD

Gwyneth Paltrow: Πώς έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα

Το μυστικό της διαισθητικής διατροφής με διαλειμματική  νηστεία


Ρόμυ Μελάνι

 


Κατά τη διάρκεια της virtual εκδήλωσης, The At-Home Summit, η βραβευμένη με Όσκαρ Gwyneth Paltrow και ιδρύτρια του brand τρόπου ζωής και ευεξίας Goop, αποκάλυψε ότι πήρε βάρος κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

"Δεν είχα καθόλου όρια", αποκάλυψε η Πάλτροου. "Πήρα  6.5 κιλά με το έντερό μου να είναι ένα χάος. Αλλά απλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα γι 'αυτό, πραγματικά. Έπινα κρασί, έτρωγα ζυμαρικά, τυρί, μπισκότα και κράκερ και έτσι ήθελα να το περάσω".
Η Paltrow, 48 ετών, στράφηκε τότε στον διατροφολόγο Δρ. Will Cole για βοήθεια αφού δεν αισθανόταν καλά και μετά από μια εξέταση αίματος που έδειξε ότι είχε αυξημένη φλεγμονή στο σώμα της. Τον Φεβρουάριο επίσης, εμφανίστηκε στο podcast του «The Art of Being Well» και αποκάλυψε ότι είχε πάρει βάρος κατά την καραντίνα.
Η ηθοποιός είπε ότι τελικά έχασε 5 κιλά με τη βοήθεια μιας δίαιτας ζωμού κρέατος και ενός προγράμματος διατροφής που ανέπτυξε ο Cole αποκλειστικά για εκείνη. Η Paltrow είχε γράψει κι  έναν πρόλογο στο βιβλίο του, Intuitive Fasting, ένα πρόγραμμα που περιέγραψε στο Instagram ως "σαφές, αλλά ευέλικτο, σχέδιο τεσσάρων εβδομάδων που συνδυάζει τη διαισθητική διατροφή με διαλειμματική  νηστεία και κετογονικά τρόφιμα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

"Θυμάμαι όταν ξεκίνησα αυτό το διαισθητικό πρόγραμμα νηστείας στις 3 Ιανουαρίου. Σκέφτηκα, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν," Πότε μπορώ να κάνω ξανά ένα κοκτέιλ;"  είπε η Πάλτροου."Με ξέρετε, δεν εξαπατώ, δεν σπάω, είμαι τόσο πειθαρχημένη και τώρα αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να το ακολουθήσω αυτό. Με υπομονή όμως, άρχισα να νιώθω ξανά ο εαυτός μου μετά από περίπου 60 ημέρες.
Και η star συνέχισε, "Και τώρα νιώθω τόσο καλά και ναι, θα έπινα αλκοόλ αν μπορούσα ίσως, αλλά όχι επτά ημέρες την εβδομάδα πια. Δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτό."

Η Paltrow μοιράζεται συχνά στο Instagram εικόνες υγιεινών πιάτων που έχει ετοιμάσει για τον εαυτό της και τον σύζυγό της, Brad Falchuck, όπως ψητό κοτόπουλο και ψητή σαλάτα λαχανικών και μια πολύχρωμη ψιλοκομμένη σαλάτα, η τελευταία από τις οποίες κέρδισε kudos από την φίλη της Charlize Theron.
https://www.instagram.com/p/CLuQ9niJvmc/?utm_source=ig_web_copy_link
Η Paltrow αγωνίστηκε επίσης περισσότερο από την ανεπιθύμητη αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της καραντίνας – όταν αυτή και ο σύζυγός της  μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. Τον Φεβρουάριο, η ηθοποιός αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της ότι πέρασε covid/19 αρκετά νωρίς στην αρχή της πανδημίας. "Στην πραγματικότητα, ξανακέρδισα τη γεύση και τη μυρωδιά μου τον Ιανουάριο, εννέα μήνες αφότου τα είχα χάσει. Είχα λίγη κόπωση και εγκεφαλική ομίχλη και τέτοια πράγματα", δήλωσε. "Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που το περνούν. Αλλά βελτιωνόμαστε συνεχώς."
Και παρά την αύξηση του βάρους της, η Paltrow αισθάνθηκε αρκετά σίγουρη για να δημοσιεύσει μια γυμνή φωτογραφία της στα γενέθλιά της, γράφοντας: "Μέσα σε τίποτα εκτός από το κοστούμι γενεθλίων μου σήμερα... σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας".

Διαβάστε επίσης

FOOD

To top 15 των λαχανικών με χαμηλούς υδατάνθρακες που αγαπούν οι διατροφολόγοι

Μπορεί να είναι τα λαχανικά με τους χαμηλότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι γεμάτα με θρεπτική πυκνότητα και υπέροχη γεύση

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

FOOD

Φράουλες για πάντα: δες τα σούπερ οφέλη που σου προσφέρουν

Με ελάχιστες θερμίδες, γλυκιά γεύση και εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ, οι φράουλες είναι λατρεία!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ