Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Σύνδρομο του νεκρού κόλπου;

Tι είναι το σύνδρομο του νεκρού κόλπου; Όλα όσα θες να ξέρεις για τον νέο όρο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.



Λέγεται σύνδρομο του νεκρού κόλπου, και μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι και τόσο... δημοφιλές, αλλά ευρύτερα στον κόσμο και στο ίντερνετ, συζητιέται όλο και περισσότερο. 

Pixel
Pixel

Ουσιαστικά, είναι η "νέκρα" εκεί κάτω, όταν οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ συχνά δονητή. Σύμφωνα με όσους αναφέρονται στο σύνδρομο, η αγάπη στον δονητή σου, μπορεί να σου προκαλέσει ευερεθιστότητα ή... βαρεμάρα εκεί κάτω. 

Ωστόσο, δε χρειάζεται πανικός. Γιατί μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Η Sherry Ross, MD, μίλησε στο Health.com και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: "Η χρήση δονητή μπορεί να είναι ο πιο καλός τρόπος να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό". Bέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι το σύνδρομο δεν υπάρχει, απλά τα συμπτώματά του είναι παροδικά και μετά από μεγάλης διάκρειας χρήση. Αν, λοιπόν, δεις κάτι τέτοιο, απλά άσε τον εαυτό σου να κάνει μια "επανεκκίνηση" πριν βάλεις μπρος ξανά τον δονητή. Ωστόσο, αν το πρόβλημα επιμένει, ο δονητής δεν είναι αυτός που φταίει...

"Όταν ο κόλπος μας δεν λειτουργεί καλά ή καθόλου σεξουαλικά - ακόμα και με έναν καλό δονητή- τότε σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει συνειδητά ή όχι. Αντίθετα με τους άντρες, η σεξουαλική επιθυμία της γυναίκας, η έξαψη, και η ενέργεια, ξεκινάει από το όργανο που βρίσκετε πάνω από τους ώμους μας, παρά από αυτό που είναι κάτω από τη μέση μας" αναφέρει η γιατρός. 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

6 ενδείξεις έλλειψης βιταμίνης D και όλα όσα μπορείς να κάνεις για την αντιμετώπισή της

Πώς να καταλάβεις ότι αντιμετωπίζεις έλλειψη μιας πολύ σημαντικής βιταμίνης και όλες οι κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις στη συνέχεια

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία