Skip to main content

SINGLES

Στα πάθη λέμε ΝΑΙ, με την έγκριση της επιστήμης...

Follow your heart! 



Το να περνάς μία φάση κατά την οποία αισθάνεσαι μεγάλη απογοήτευση για τη δουλειά σου, την εμφάνιση σου ή την ερωτική σου ζωή είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό. Αυτό που δεν πρέπει, όμως, να επιτρέψεις να σου συμβεί είναι το να αφήσεις τα παραπάνω συναισθήματα να βλάψουν την συνολικότερη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. 

Pixel

Μία νέα μέλετη στον τομέα της ψυχολογίας, υποστηρίζει ότι αν θέλεις να έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στις περισσότερες φάσεις της ζωής σου, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Κοινώς, να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτο και η καρδιά σου.

Οι ειδικοί ξεκαθαρίζουν, όμως, ότι αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνεις είναι να καθαρίσεις το μυαλό σου από εξωτερικές επηρροές και να βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Τι ταλέντα πραγματικά έχεις, πώς μπορείς να τα τελειοποιήσεις ώστε να κάνεις τα μεγαλύτερα όνειρα σου αληθινά.

Οι μελετητές εξηγούν ότι όσα περισσότερα πράγματα ανακαλύπτουμε για τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο θα καταπνίγεται ο φόβος και η ανασφάλεια. Με τον τρόπο αυτό, ενισχύουμε την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και θα επιδιώξουμε με περισσότερο πάθος τους στόχους μας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Γιατί οι άντρες διστάζουν να ξεκινήσουν μια σχέση

Μερικοί πιθανοί λόγοι που καλό είναι να τους έχεις υπόψη

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Καστάνη: «Η Άννα ήταν πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς»

Όσα είπε η ηθοποιός για την Άννα Παναγιωτοπούλου στο «Στούντιο 4»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Τι σειρές θα δούμε αυτό το καλοκαίρι;

The Bear, Bridgerton, House of the Dragon και Doctor Who επιστρέφουν, σε ένα από τα συναρπαστικότερα τηλεοπτικά καλοκαίρια!  Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

CELEBS

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το album των διακοπών τους στην Κρήτη

Η οικογένεια πέρασε στο Ηράκλειο τις ημέρες του Πάσχα