Skip to main content

Θανάσης Αλευράς: Δεν με γοητεύει καθόλου πλέον να βασανίζομαι σε έναν έρωτα»

Έχει μία σχέση που του προσφέρει ηρεμία

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Θανάσης Αλευράς σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και τη σχέση που έχει αυτό το διάστημα.

«Δεν με γοητεύει καθόλου πλέον να βασανίζομαι σε έναν έρωτα. Το έχω κάνει σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, το κυνηγούσα χωρίς να το ξέρω. Επειδή δεν μπορούσα να δεσμευτώ, επέλεγα τέτοιες ιστορίες για να μου επιβεβαιώσουν ότι είχα δίκιο που δεν ήθελα τη δέσμευση. Τώρα είμαι σε μια φάση και ηλικία που θεωρώ ότι είναι ωραίο να αναλαμβάνεις την ευθύνη και να δεσμεύεσαι.

Δεν παθαίνεις κάτι αν εμπλακείς συναισθηματικά επειδή, αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να απεμπλακείς, είσαι ελεύθερος να φύγεις. Αυτή την περίοδο λοιπόν, με γοητεύει περισσότερο η αγάπη από την καψούρα. Το θέμα του έρωτα το έχω αποδομήσει λίγο στο μυαλό μου. Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω στο παρελθόν. Να συνδεθώ δηλαδή με ουσιαστικό τρόπο» ανέφερε αρχικά στο περιοδικό People.

Eν συνεχεία ο ηθοποιός επισήμανε: «Είμαι σε μια σχέση που μου προσφέρει ηρεμία και πληρότητα χωρίς τα “δράματα” και τις υστερίες του παρελθόντος. Και ανακάλυψα ότι τελικά αυτό έχω περισσότερο ανάγκη.

Θέλω είναι να έχω την ελευθερία μου και να μην καταπιέζομαι. Από κανέναν. Ούτε από σύντροφο, ούτε από τη δουλειά, ούτε από φίλους. Επειδή οι γονείς μου, δυο πολύ ανοιχτοί και υποστηρικτικοί άνθρωποι, μου άφηναν άπλετη ελευθερία κινήσεων και έκφρασης, δεν μπορώ με τίποτα να τη στερηθώ με οποιουδήποτε είδους σύμβαση».

allyou_google_news

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας: