Skip to main content

SINGLES

6 εναλλακτικοί τρόποι για να απολαύσεις την πρώτη μέρα του χρόνου

Πες "πάσο" στα κλισέ και κάνε τη διαφορά! Μην περάσεις ακόμα μια πρωτοχρονιά στο ίδιο μοτίβο.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Το 2017 πλησιάζει και εσύ ήδη σκέφτεσαι πώς να περάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά όλα φαίνεται να κλίνουν προς τα ίδια και τα ίδια. Αν, όμως, δεν έχεις όρεξη να περάσεις μια ακόμα πανομοιότυπη πρωτοχρονιά, στο χέρι σου είναι να οργανωθείς κατάλληλα! Ετοίμασε την πρώτη μέρα του χρόνου στα μέτρα τα δικά σου και όσων αγαπάς, χωρίς να κολλάς σε συνήθειες και βαρετές δραστηριότητες. Παρακάτω, εμείς σου κάναμε μια λίστα με μερικά από εκείνα τα εναλλακτικά που μπορείς να κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Τι λες; Θα τολμήσεις την ανατροπή;

#1. Movie day

Αν σου αρέσουν οι ταινίες, τότε την πρώτη μέρα του χρόνου μπορείς να τις απολαύσεις back to back! Επιδόσου με την παρέα σου σε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο. Βάλε στόχο μέχρι και πέντε ταινίες και το βράδυ, παίξτε το κριτές. Ποια ήταν η καλύτερη; Σε ποια θα δίνατε το Όσκαρ της πρωτοχρονιάς;

#2. Παίξε επιτραπέζια​

aaac1.jpg

Αν δε μπορείς άλλο τις πρωτοχρονιές με 31, μπιρίμπα και πόκερ, μην ανησυχείς! Η λύση υπάρχει και σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστική. Επιτραπέζια! Στο σπίτι που θα υποδεχτείς την πρώτη μέρα του 2017, πήγαινε δώρα επιτραπέζια. Ανοίξτε τα και επιδοθείτε σε μαραθώνιο παιχνιδιού. Εμείς, όπως μπορείς να δεις έχουμε ξεκινήσει την προθέρμανση με 3 από τα πιο φανταστικά επιτραπέζια της AS Company.

Με το συναρπαστικό παιχνίδι ταχύτητας και ετοιμότητας 5 seconds, γελάσαμε με την ψυχή μας. Απλώσαμε το ταμπλό και πήραμε θέσεις. Στο 5 seconds, έπρεπε να σκεφτούμε προσεκτικά και να δώσουμε 3 απαντήσεις για μια συγκεκριμένη ερώτηση σε μόλις 5 δευτερόλεπτα. Μπορεί τώρα να σου φανεί εύκολο, αλλά όταν ο χρόνος πιέζει, ίσως να μη βρίσκεις απαντήσεις στο "ονόμασε 3 πράγματα με φερμουάρ" ή "3 πράγματα που δείχνουν την ώρα"! Αν είσαι γρήγορη και ετοιμόλογη θα κερδίσεις. Αν δεν είσαι, σίγουρα θα γελάσεις και θα διασκεδάσεις με το χρονόμετρο με τις μπίλιες - βγάζει έναν αστείο ήχο και αυτό είναι στα ατού του συγκεκριμένου επιτραπέζιου!

asin.jpg 

Με ταχύτητα είχε να κάνει και το άλλο παιχνίδι που απλώθηκε στο τραπέζι μας, το Top 10. Χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και μέσα σε ένα λεπτό κάθε φορά, σπάγαμε το κεφάλι μας να δώσουμε παραδείγματα του θέματος που μας τύχαινε. «Δέκα μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας», «Τι προσέχει μία γυναίκα σε έναν άνδρα»… και άλλα τέτοια ωραία.

Ενώ, φυσικά, δε χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε και με το Activity. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο που συνδυάζει 3 παιχνίδια σε 1! Παντομίμα, σκιτσογραφία, περιγραφή λέξης ή φράσης. Ετοιμάσου για άφθονο γέλιο! 

#3. Κοιμήσου

Όλο τον χρόνο τον περνάς να κανονίζεις, να τρέχεις, να κουράζεσαι. Αν πραγματικά έχεις μπει σε τρελούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, το απόλυτο δώρο για τον εαυτό σου την πρώτη  μέρα του χρόνου είναι να το ρίξεις στον ύπνο. Αν δεν είσαι και μόνη σου, ακόμα καλύτερα. Χόρτασε το κρεβάτι σου με παρέα και μην κανονίσεις τίποτα, μα τίποτα απολύτως!

#4. Ρίξ' το στο delivery

Βγες από την κουζίνα. Βρες το αγαπημένο σου εστιατόριο και κάνε την παραγγελία σου! Ούτε λάντζες, ούτε προετοιμασία, ούτε κούραση. Στην πόρτα σου τα καλύτερα για να τα απολαύσεις με την παρέα σου, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ταιριάζει καταπληκτικά και με το #3. Παραγγελία απ' έξω και επιτραπέζια. Οι επιλογές είναι πολλές τόσο στο φαγητό όσο και στον κατάλογο των παιχνιδιών της AS Company!

#5. Ταξίδεψε!

Οι περισσότεροι έχουν κάνει τα σχέδια τους για ταξίδι την Πρωτοχρονιά, πολύ πριν τον Δεκέμβριο. Λίγοι είναι αυτοί που φτιάχνουν βαλίτσες ανήμερα. Εσύ μπορείς να είσαι από αυτούς τους λίγους. Γέμισε το αυτοκίνητό σου με αγαπημένα πρόσωπα και ξεκινήστε για έναν κοντινό προορισμό. 

#6. Κλείσε το κινητό

Αντάλλαξε τις ευχές που θες μόλις μπει ο νέος χρόνος και το πρώτο πρωί του 2017 φρόντισε να σε βρει με κλειστό το κινητό και τον υπολογιστή. Δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα για τεχνολογική αποτοξίνωση! Μόνο εσύ και η οικογένεια σου, είτε μιλάμε για γονείς είτε για την οικογένεια που εσύ έχεις διαλέξει!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»