Skip to main content

SINGLES

3 εμπόδια που μπλοκάρουν τη λήψη αποφάσεων

Γιατί αργείς να καταλήξεις επιτέλους;



Είναι οι άνθρωποι που δεν το σκέφτονται και πολύ. Ακούνε το ένστικτό τους και παίρνουν άμεσα μια απόφαση. Υπάρχεις κι εσύ. Που το σκέφτεσαι, το παιδεύεις, το αφήνεις, το ξαναπιάνεις και απόφαση δεν παίρνεις. 

Τι φταίει και είσαι τόσο αναποφάσιστη;

1. Φοβάσαι μήπως κάνεις λάθος

Κι αν η απόφαση δεν είναι η σωστή; Κι αν μου βγει σε κακό; Κι αν αυτή θα αποδειχθεί η χειρότερη απόφαση που θα έχω πάρει στη ζωή μου; Άστο καλύτερα, θα το ξανασκεφτώ κάποια στιγμή στο μέλλον.

2. Σκέφτεσαι ότι ίσως πληγώσεις άλλους ανθρώπους

Καμιά φορά η απόφασή μας είναι πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά την οικογένεια, τους φίλους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν αφορά μόνο εμάς και μόνο. Γιατί να τους κάνω κάτι κακό; Γιατί να έχουν αυτή την εντύπωση για μένα; 

3. Είσαι εντελώς μπερδεμένη

Όλα γυρίζουν μέσα στο μυαλό σου και έχουν γίνει τόσο κουβάρι που αδυνατείς να δεις ξεκάθαρα τι θες να κάνεις. Και όσο το σκέφτεσαι, τόσο το κουβάρι περιπλέκεται και όλα δείχνουν μπερδεμένα. Δεν μπορείς να πάρεις μια απόφαση εάν δεν είσαι ήρεμη και εάν δεν πάρεις μια απόσταση από τα πράγματα. 

Για να ξεφύγεις από τα πλοκάμια της αναποφασιστικότητας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δράσεις. Να πάρεις το ρίσκο. Να αντιμετωπίσεις τον φόβο της αποτυχίας. Και κυρίως, να ακούσεις το ένστικτό σου. Αυτό πάντα ξέρει. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.