8 τρόποι για να νιώθεις απόλυτα ελεύθερη - AllYou.gr

Search

 

8 τρόποι για να νιώθεις απόλυτα ελεύθερη

Φτου, ξελευθερία για όλες.

> SINGLES ::
09 Φεβρουαρίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Καταπιέζομαι. Μια λέξη που λέω συχνά για να δείξω τη δυσαρέσκειά μου σε ό,τι με πνίγει. Και του αντιστέκομαι. Και λέω όχι νιώθοντας το αεράκι της ελευθερίας να με χαϊδεύει.

Δες κι εσύ πώς θα καταφέρεις να βγεις από τα δεσμά σου και να νιώσεις ελεύθερη:

1. Να δίνεσαι μόνο σε όσους αξίζουν. Για τους υπόλοιπους, ούτε προλαβαίνουμε, ούτε θέλουμε, συγγνώμη. 

2. Λέγε όχι. Είναι πολύ δύσκολο και δεν ευχαριστεί κανέναν να το ακούει. Ευχαριστεί όμως εσένα. Αυτό αρκεί.

3. Επίτρεπε στον εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης τεμπελιάς πού και πού. Άσε τα ρούχα ένα βράδυ ασιδέρωτα και άραξε στον καναπέ. Γιατί όχι;

4. Μην κλείνεις όλο σου το πρόγραμμα με υποχρεώσεις. Εκείνο το βράδυ που θα έχεις όρεξη, πάρε τηλέφωνο μια φίλη και βγείτε. Κι αν δεν βρεις κανέναν για παρέα τελευταία στιγμή, βγες μόνη σου. 

5. Βγάλε από τη ζωή σου τις σχέσεις από συνήθεια. Τι έχουν να σου προσφέρουν εκτός από μια ψευδαίσθηση; 

6. Μην σκας για μικροπράγματα, ή για το χυμένο γάλα, για κάτι δηλαδή που έγινε και δεν αλλάζει. Πήγαινε παρακάτω κι αν θες, πλέον κάνε τα πράγματα αλλιώς. 

7. Κάνε πράγματα που θέλεις πολύ. Δεν αρέσει σε κανέναν ο ιαπωνικός κινηματογράφος; Πήγαινε μόνη σου σινεμά. Θες να μάθεις τάε κβο ντο; Πήγαινε και γράψου.

8. Σπάσε τη ρουτίνα με απλές αλλαγές και μικρές εκπλήξεις. Πάρε τον καφέ σου από αυτό το καινούριο στέκι με τον κούκλο barista. Άλλαξε διαδρομή για να πας στη δουλειά. Βάλε κάτι τολμηρό και βγες με αυτοπεποίθηση στον δρόμο. Και φώναξε: Χαίρε, ω, χαίρε ελευθερία!

Όλο και κάποια Ελευθερία θα γυρίσει.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ