Με παρεό (μπορώ καλύτερα)

Το παρεό είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου

Νανά Χατζή


Οι πρώτες μέρες στην παραλία μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα κλεισμένη μέσα στα παλτό και τα μπουφάν είναι δύσκολες ακόμη και για την Ζιζέλ (το έχει παραδεχτεί και η ίδια).
Εμείς που δεν είμαστε η Ζιζέλ και πάντα νιώθουμε λίγο άβολα με τις μικρές ατέλειες ή τα κιλάκια μας, έχουμε να  σου συστήσουμε μερικά αλάθητα κόλπα αυτοπεποίθησης για την παραλία. Ειδικά αν δίπλα σου κάθεται κάποιος που σου αρέσει…

Το παρεό 
Όταν σηκώνεσαι από την πετσέτα και πηγαίνεις προς τη θάλασσα το ξέρεις ότι όλοι σε κοιτάνε. 
Ασυναίσθητα, αλλά σε κοιτάνε. Ένα γυναικείο ραντάρ σκανάρει αν έχεις περισσότερη κυτταρίτιδα από εκείνη, αν είσαι πιο λεπτή, χοντρή, ψηλή, γυμνασμένη. Το αντρικό ραντάρ πάλι, σκανάρει άλλα πράγματα. Αν νιώθεις άβολα με όλα τα μάτια στραμμένα επάνω σου, φόρα ένα παρεό μέχρι το κύμα και βγάλ᾽το λίγο πριν βουτήξεις.

beachin.jpg


Μπες και βγες λίγο στο νερό και ξεκίνα αμέσως να κολυμπάς.
Με την πρώτη βουτιά και τις πρώτες απλωτές, η υπεραιμία, το αλάτι και ο ήλιος θα σμιλέψουν και θα μεταμορφώσουν το σώμα σου σε δέκα λεπτά.

Όταν βγαίνεις από την θάλασσα πάλι ξέρεις οτι όλοι σε κοιτάνε.
Σήκωσε τα χέρια σου ψηλά και κάνε οτι στραγγίζεις τα μαλλιά σου. Τα μπράτσα σου σε αυτή τη στάση δείχνουν πιο γραμμωμένα και το στήθος πιο στητό.

Απέφυγε τις μπύρες και τα αναψυκτικά 
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στην παραλία 60 κιλά και να φύγεις 62…

Xαλαρά…
Να ξέρεις οτι οι άντρες δεν βλέπουν τα έξτρα παχάκια, κιλάκια, τριχάκια, προβληματάκια. Ξεκίνα τις βουτιές σου με αυτοπεποίθηση, ένα πέπλο μοναδικό και μαγικό, που όποιος το ‘‘φοράει’’ πρώτα αρέσει στον εαυτό του, και μετά ντιννν… με ένα τρόπο μαγικό κάνει και τους άλλους θαυμαστές του!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares