Βγαίνεις ραντεβού μέσω app;

6 βήματα για να νιώθεις ασφαλής 

Νανά Χατζή

Ωραίος φαίνεται και ακούγεται ο καινούργιος υποψήφιος… Και αν είναι σίριαλ κίλερ; Κι αν είναι ο δολοφόνος με το πιρούνι; Αν είναι βαρετός, μαμάκιας, τσιγκούνης, ψυχάκιας; Πώς μπορείς να προστατευτείς από κάθε δυσάρεστη έκπληξη σε αυτά τα ραντεβού με ένα εντελώς άγνωστο αγόρι;

Προσοχή στην τοποθεσία που θα δώσεις το ραντεβού:σίγουρα θα το γνωρίζεις, αλλά δεν πειράζει να το πούμε κι εμείς άλλη μια φορά. Αν έχεις ραντεβού με έναν άγνωστο, θα τον συναντήσεις μόνο σε ένα μέρος που έχει πάρα πολύ κόσμο και δεν κινδυνεύεις. Δηλαδή σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, σε ένα εστιατόριο ή καφέ. Αποκλείονται τα σκοτεινά παρκάκια και τα αλσάκια. Αν το αγόρι επιμένει να βρεθείτε σε όχι και τόσο σίγουρο μέρος, μην προχωρήσεις.

Πρέπει να ξέρουν λεπτομέρειες για το ραντεβού, τουλάχιστον δύο άνθρωποι: δύο φίλες (που να είναι σοβαροί άνθρωποι), πρέπει να είναι ενημερωμένες για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της συνάντησής σου με το νέο σου φλερτ και να είναι stand by στα τηλέφωνα.

Για να είσαι ακόμη πιο ήρεμη, θα τους πεις στην μισή ώρα να σου κάνουν ένα τηλέφωνο: έτσι αν κάτι δεν πάει καλά, ή δεν σου φαίνεται νορμάλ, θα βρεις μια τέλεια δικαιολογία για να φύγεις.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου: οι άνθρωποι σε αυτά τα app για ραντεβού παρουσιάζουν την πλέον ωραιοποιημένη εκδοχή του εαυτού τους. Αν νιώσεις άβολα, ή ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει αμέσως να φύγεις.

Όσο καλά κι αν περνάς μην πιείς πάρα πολύ: πρέπει να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε κάθε περίσταση.

Αν αισθανθείς άβολα ζήτα συγγνώμη και πήγαινε με την τσάντα και το κινητό σου στην τουαλέτα. Εκεί μπορείς να τηλέφωνήσεις στις φίλες σου και να οργανώσεις την απόδρασή σου.

Καλή επιτυχία!

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares