Skip to main content

SINGLES

Η πρώτη εντύπωση στο φλερτ είναι καθοριστική

Λοιπόν, θέλεις να του μείνεις αξέχαστη;

 



 

«Η πρώτη εντύπωση μετράει» λένε και έτσι φαίνεται πως συμβαίνει, για αυτό φροντίζουμε να δείχνουμε πάντα περιποιημένοι και ευχάριστοι σε μια συνέντευξη για δουλειά, στο πρώτο ραντεβού ή σε επίσημες περιστάσεις που μας ενδιαφέρουν. Συνήθως έχεις πολύ λίγο χρόνο στις παραπάνω περιπτώσεις για να «τραβήξεις τα βλέμματα» πάνω σου. Φαντάσου ότι κάποιος πρόκειται να σε τραβήξει μια φωτογραφία και έχεις μόνο μια λήψη να δείξεις αυτό που θέλεις για σένα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το φλερτ, την πρώτη πρώτη επαφή, που θα μετατραπεί σε ενδιαφέρον ή όχι. Κι όμως είτε το πιστεύεις είτε όχι, η πρώτη εντύπωση στο φλερτ είναι καθοριστική για την μελλοντική σας εξέλιξη, το θέμα είναι κατά πόσο εσύ είσαι έτοιμη να του μείνεις αξέχαστη από το πρώτο κιόλας λεπτό.

 

 

Ένα ειλικρινές χαμόγελο είναι πάντα μια καλή αρχή. Όταν είσαι χαμογελαστή, άσχετα με το αν φοράς φόρμες ή το πιο όμορφο φόρεμα, κερδίζεις αμέσως την προσοχή του άλλου. Η θετική αύρα που εκπέμπεις είναι πάντα το κλειδί για να έρθεις κοντά με κάποιον και να αρχίσετε να μιλάτε.

Η θετική στάση που πρέπει να υιοθετήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το φλερτ μπορεί να σε βρει οπουδήποτε, στο λεωφορείο, στο super market, σε καφέ σε ένα απλό περίπατο, άρα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη. Και δεν εννοώ τόσο εμφανισιακά όσο από άποψη ψυχολογίας. Όταν αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με ευγένεια και θετικά vibes μόνο καλά πράγματα μπορούν να σου προκύψουν. Ακόμα και η ερώτηση «που είναι η στάση του λεωφορείου» από έναν κούκλο περαστικό, μπορεί να οδηγηθεί σε φλερτ αν τον αντιμετωπίσεις θετικά.

 

 

Το σημαντικότερο όμως είναι να μην προσπαθήσεις να τον παραπλανήσεις, παρουσιάζοντας κάποια που δεν έχει σχέση με εσένα. Ναι ένα-δύο μικρά ψεματάκια επιτρέπονται, όμως μην του πεις ότι τρελαίνεσαι για την jazz και εσύ στο άκουσμά της βγάζεις σπυριά. Το ζητούμενο είναι να τον εντυπωσιάσεις για αυτό που πραγματικά είσαι. Αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα καλώς, αλλιώς αν δεν έχετε πάλι καλώς, γιατί να θυμάσαι τα ετερώνυμα  έλκονται!

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM