Skip to main content

SINGLES

Δεν θα ξαναργήσω το υπόσχομαι!

Η «κακή» συνήθεια να αργείς στα ραντεβού σου

 



 

«Δεν θα ξαναργήσω το υπόσχομαι!» ίσως είναι από τις λίγες φάσεις που επαναλαμβάνεις χιλιάδες φορές στον σύντροφό σου, στην κολλητή σου, στον εαυτό σου, στο αφεντικό σου, ακόμα και στο ταξί που σε περιμένει κάτω από το σπίτι. Ίσως να είσαι αυτή που τρέχει πανικόβλητη στο δρόμο, κοιτώντας το ρολόι γιατί ακόμα μια φορά άργησες στο ραντεβού σου. Η «κακή» αυτή συνήθεια δεν συνδέεται πάντα, με το ότι καθυστερείς να ετοιμαστείς, ή χαζολογείς με κάτι. Όλοι το ξέρουμε πως αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή, ακόμα και τα σημαντικά. Εντάξει, σταματάω με το κήρυγμα γιατί και εγώ εκεί που είσαι ήμουν και (ελπίζω) εδώ που είμαι να έρθεις. Θέλω να πω, πως έχοντας περάσει άπειρες ώρες σκεπτόμενη μια καλή δικαιολογία που πάλι άργησα στο ραντεβού μου, γνωρίζω από πρώτο χέρι την «κακή» αυτή συνήθεια, που συχνά σε συνδέει με την ασυνέπεια. Με μερικά όμως tips και καλύτερη διαχείριση του χρόνου, τα κατάφερα επιτέλους, απαλλάχτηκα από αυτήν και όλοι τρίβουν τα ματάκια τους. Σίγουρα μπορείς και εσύ!

Ο χρόνος τρέχει και εσύ πρέπει να τον προλάβεις. Η σωστή διαχείριση είναι το κλειδί. Υπολόγισε πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσεις στο ραντεβού σου. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να είσαι σε ήρεμη κατάσταση και όχι αγχωμένη την τελευταία στιγμή. Στο επόμενο ραντεβού, πες στον εαυτό σου στις 6 θα είναι εκεί η Τζένη και όχι στις 6 θα ξεκινήσω για να βρω την Τζένη.

«Θα το κάνω μετά». Ξέχνα αυτή την φράση για να μην είσαι άλλο αναβλητική. Μην τα αφήνεις όλα για μετά, αφού προλαβαίνεις να κάνεις κάποια τώρα. Εφόσον βλέπεις πως το πρωί δεν προλαβαίνεις, ετοίμασε τα ρούχα σου από το βράδι ή το project σου από την προηγούμενη μέρα πριν την τελική παράδοση. Έτσι θα αποφύγεις αγχωτικές καταστάσεις, αλλά και θα προλάβεις το πρωινό meeting.

 

 

Κλείσε το snooze μια για πάντα. Όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί, χτυπάει για κάποιο λόγο, επειδή έχεις δουλειά και επειδή εσύ η ίδια το έβαλες από το βράδυ. Μην πατάς λοιπόν αναβολή ξυπνητηριού γιατί έτσι σίγουρα θα καθυστερήσεις ότι και να έχεις να κάνεις. Εξάλλου πέντε λεπτά παραπάνω δεν ξεκούρασαν ποτέ κανένα στην πραγματικότητα. 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...