Skip to main content

SINGLES

Είσαι σίγουρα έτοιμη για διακοπές;

Να τι πρέπει να κάνεις πριν φύγεις για ξεκούραση στο maximum



 

Αν ανήκεις στους τυχερούς που το Σουκου θα κάνουν την βουτιά τους σε κάποιο νησάκι, τότε σε ζηλεύουμε. Παρασκευή και τελευταία μέρα της εβδομάδας στη δουλειά και εσύ έχεις ήδη κανονίσεις μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση. Έκλεισες δωμάτιο, έφτιαξες και μια μικρή χειραποσκευή και τώρα μετράς τις ώρες που θα βρεθείς στην ξαπλώστρα. Παρόλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού σου κάτι «γυρίζει» και σε προβληματίζει «Είναι όλα εντάξει, μήπως φεύγω βιαστικά και ξέχασα κάτι σημαντικό;», αναρωτιέσαι, προσπαθώντας να σκεφτείς αν είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις της δουλειάς, αν ξεχνάς κάτι σημαντικό που θα συνοδεύεται από τηλεφωνήματα και ειδοποιήσεις την ώρα που θα απολαμβάνεις το cocktail σου στην παραλία. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτές τις ενοχλητικές σκέψεις, δεν πρόκειται να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς ολοκληρωτικά στις σύντομες διακοπές σου, αφού κάτι πάντα θα σε βασανίζει.

Επειδή όμως, χρειάζεσαι πραγματικά αυτές τις μέρες ξεγνοιασιάς, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές πριν φύγεις για διακοπές και χάρισε στον εαυτό σου την μέγιστη χαλάρωση που του αξίζει.

Μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες. Μην βιαστείς να τελειώσεις την δουλειά που έχεις, για να ξεμπερδέψεις μια ώρα νωρίτερα, γιατί τα λάθη παραμονεύουν. Ολοκλήρωσε με την ησυχία σου τις υποχρεώσεις σου και φρόντισε να καλύψεις ανάγκες που θα προκύψουν και μετά την επιστροφή σου, για ομαλότερη μετάβαση στο εργασιακό περιβάλλον.

Με το μαλακό οι ειδοποιήσεις. Όταν έχεις τακτοποιήσει τα πάντα πριν φύγεις, το mute θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου, σχετικά με τις ειδοποιήσεις. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις από τα social media, λαμβάνοντας μόνο τις πιο σημαντικές.

Ειδοποίησε για την απουσία σου. Ενημέρωσε εκείνους που θεωρείς πως πρέπει να γνωρίζουν για την σύντομη απουσία σου, υπενθυμίζοντας τους να σε απασχολήσουν μόνο σε έκτακτη περίπτωση. Έτσι και το κινητό σου δεν θα χτυπάει σαν τρελό και εσύ θα μπορέσεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου αυτές τις πολύτιμες ημέρες χαλάρωσης!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά