Skip to main content

SINGLES

Τι να κάνω για να με θέλει

Και να του αρέσει… που έχει χάσει το μυαλό του μαζί σου!



Τα καλύτερα tips και τις πιο επιτυχημένες συμβουλές για το πώς να κατακτήσεις την καρδιά ή την προσοχή ενός άντρα, αποδεδειγμένα τις προσφέρει κάποιος άλλος γένους αρσενικού – καθώς έτσι είναι πιο εύκολο να διεισδύσεις στο μυαλό τους. Έτσι βρήκαμε για σένα τις οδηγίες που προέρχονται από αγόρια για κορίτσια που θέλουν να κατακτήσουν το δικό τους αγόρι εύκολα και αποτελεσματικά.

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις τον φίλο σου να χάσει το μυαλό του με καλό τρόπο δες τι έχει να σου πει ένας άντρας από την προσωπική του πείρα.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι λέξη κλειδί. Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα και να αποπνέουν έναν αέρα υπεροχής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη φυσική σου εμφάνιση. Οι άντρες μπορούν ίσως να αισθανθούν κάποια στιγμή ένας είδος ανασφάλειας, αλλά θα είναι κάτι στιγμιαίο. Αλλά αν φροντίζεις τον εαυτό σου και είσαι σίγουροι για την εμφάνισή σου, σίγουρα θα το προσέξει και θα του αρέσει.

Να μη φοβάσαι να δοκιμάζεις νέα πράγματα

Τα περισσότερα αγόρια φοβούνται ότι θα βαρεθούν και θα κολλήσουν σε μια ρουτίνα όταν βρεθούν σε μια σχέση, οπότε αν θέλεις να τον κρατήσεις ενεργά εμπλεκόμενο στη σχέση και να τον κάνεις να τρελαθεί μαζί σου, είναι καλύτερο να διατηρήσεις μια φρεσκάδα στις μεταξύ σας συνήθειες και να ανανεώνεις την καθημερινότητά σου. Μπορείς να αλλάζεις την εμφάνισή σου, να αλλάζεις τους τρόπους και τα μέρη της συνάντησής σας  ή ακόμα και να δοκιμάσεις νέα πράγματα στη σεξουαλική σας ζωή.

Βγάλε κάποιες φωτό και μοιράσου τες μόνο μαζί του

Οι περισσότεροι δημοσιεύουμε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τις δουν σε ολόκληρο τον κόσμο, έτσι; Αλλά αν θέλεις να κάνεις έναν άντρα να χάσει το μυαλό του, τράβηξε μερικές φωτογραφίες που είναι μόνο για αυτόν. Θα λατρέψει να γνωρίζει ότι έχεις περάσει από τη διαδικασία να βγάλεις μια selfie που προορίζεται μόνο για τα μάτια του. Θα τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός, κάτι που θα τον κάνει να είναι τρελός για σένα με την καλή έννοια. Αξίζει να αναφέρω ότι οι φωτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι σέξι, αν και δεν θα έβλαπτε κάτι τέτοιο μερικές φορές. Απλώς στείλε του μια φωτογραφία που είσαι χαμογελαστή και απολαμβάνεις τη ζωή σου.

Φτιάξε του τις αγαπημένες του γεύσεις

Ναι, είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια ότι για έναν άντρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι του. Εάν μάθεις πώς να μαγειρεύεις το αγαπημένο του φαγητό, θα σε λατρέψει τόσο πολύ που θα χάσει το μυαλό του. Εάν το κάνεις νωρίς στη σχέση, πιθανότατα θα αρχίσει να σκέφτεται να σε παντρευτεί. Οπότε είναι καλύτερο να τον εκπλήξεις με το αγαπημένο του γεύμα όταν θα θες να ακούσεις κι εσύ για γάμο...

Να μυρίζεις όμορφα

Ευτυχώς τα σύγχρονα αρώματα έχουν τον τρόπο να σε βοηθήσουν. Το γεγονός είναι ότι η μυρωδιά είναι ένα τεράστιο μέρος της προσέλκυσης σε κάποιον. Η σωστή μυρωδιά μπορεί κυριολεκτικά να κάνει έναν άντρα να χάσει το μυαλό του και να σκέφτεται 24 ώρες/24ωρο το πόσο θέλει. Προφανώς, διαφορετικοί άντρες  προτιμούν διαφορετικά αρώματα λόγω της επιστήμης ή οποιονδήποτε άλλο λόγο. Αλλά αν καταλάβεις ποια μυρωδιά ή ποια αρώματα του αρέσουν, θα έχεις ανακαλύψει έναν ισχυρό τρόπο για να τον τρελάνεις.

Να χαμογελάς περισσότερο

Κατά την ταπεινή γνώμη των αντρών, βρίσκουν λίγα πράγματα τόσο σέξι όσο το χαμόγελο μιας γυναίκας. Όταν μάλιστα το χαμόγελο αυτό είναι ειλικρινές και ζεστό και σε φωτίζει ολόκληρη κι αν μάλιστα καταφέρεις να του δείξεις ότι εκείνος σου το προκαλεί, τότε θα τον έχεις σκλαβώσει για πάντα.

Εξομολογήσου ότι τον ονειρεύτηκες

Είναι δύσκολο να κολακεύεις έναν άντρα περισσότερο από το να του πεις ότι τον ονειρεύτηκες. Παίζεις στο Εγώ του και επιβεβαιώνεις ότι είναι στο μυαλό σου. Επιπλέον, λατρεύει να ακούει ότι τον σκεφτόσασταν ενώ βρισκόσουν στο κρεβάτι σου. Δεν χρειάζεται καν να είναι ένα σεξουαλικό όνειρο, αν και αυτό είναι προφανώς ακόμη καλύτερο.

Φόρεσε τα ρούχα του

Δεν υπάρχει λογική ή επιστημονική εξήγηση, αλλά τα αγόρια αγαπούν να βλέπουν μια γυναίκα να φοράει τα ρούχα τους. Νομίζω ότι τους δίνει μια αίσθηση ιδιοκτησίας ή ίσως διαβεβαίωση ότι τον έχεις επιλέξει ως σύντροφό σου. Το καλύτερό του είναι όταν φοράς ένα από τα πουκάμισά του με κουμπιά. Το βρίσκει να είναι πολύ σέξι.

Γέλα με τα αστεία του

Υπάρχουν μόνο λίγα πράγματα που τα αγόρια αγαπούν περισσότερο από το να γνωρίζουν ότι έκαναν μια γυναίκα να γελάσει. Τους δίνει μια απίστευτη αίσθηση ολοκλήρωσης και περηφάνιας. Όταν ξέρει ότι σε έκανε να γελάσεις, γοητεύεται τόσο πολύ που χάνει το μυαλό του. Ξαφνικά, η εστίασή του θα είναι στο να προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις ξανά και ξανά. Μπορεί να χάσει την αίσθηση όλων των άλλων που θεωρούνται σημαντικά και να εστιάσει αποκλειστικά σε σένα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand