Skip to main content

SINGLES

Όλα όσα θες να ξέρεις για τον άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Kαρκίνου

Ευαίσθητος και συναισθηματικός, ξέρει να αγαπά και να φροντίζει



Αν ο άντρας που σε ενδιαφέρει γεννήθηκε μεταξύ 22 Ιουνίου και 22 Ιουλίου, εδώ θα βρεις όλα όσα καίγεσαι να μάθεις.

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Όταν πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό για τον Καρκίνο, ο Σκορπιός παίρνει εύκολα το μετάλλιο. Τα δύο ζώδια του νερού μοιράζονται τη συναισθηματική συμβατότητα και παρόμοιες αξίες για την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση. Παρομοίως, ταιριάζουν με τους Ιχθύς - τα ψάρια και το καβούρι έχουν και οι δύο ωκεανούς συναισθημάτων .

Ο Ταύρος είναι ένας άλλος σπουδαίος συνδυασμός για τον Καρκίνο - και οι δύο είναι αργοί και πιστοί και τους αρέσει να νιώθουν άνετα και χαλαρά. Το σύμβολο της Σελήνης είναι ο Καρκίνος, αλλά το δεύτερο αγαπημένο του είναι ο Ταύρος, οπότε μοιράζονται και αυτή τη σεληνιακή σύνδεση. Η γήινη Παρθένος κάνει επίσης έναν εξαιρετικό σύντροφο - καθώς οι εργατικοί Παρθένοι θα δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους. Τέλος, ο Καρκίνος έχει έλξη -αστρολογική χημεία με τον Αιγόκερω, το κυριολεκτικό του αντίθετο στον ζωδιακό. Επίσης, οι Καρκίνοι ταιριάζουν με Καρκίνους καθώς μιλάνε την ίδια γλώσσα.

https://www.instagram.com/p/CQZEESllYhD/

Με ποια ζώδια δεν ταιριάζει

Οι Καρκίνοι θα πρέπει να συμβιβαστούν όταν συνδέονται με τους Δίδυμους ή τον Υδροχόο. Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι εσωστρεφείς και ασφαλείς, και οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και απρόβλεπτοι. Αυτά τα αντίθετα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να κάνουν τους Δίδυμους να φαίνονται ανήσυχοι. Οι Υδροχόοι σκέφτονται με το κεφάλι τους, όχι την καρδιά τους - το αντίθετο του συναισθηματικού Καρκίνου.

Όλα όσα θες να ξέρεις

Ως το πρώτο σημάδι νερού του ζωδιακού κύκλου, ο Καρκίνος είναι διαισθητικός και ευαίσθητος και ως βασικό σημάδι, έχει το κίνητρο να κάνει στενές συναισθηματικές συνδέσεις που υπόσχονται να διαρκέσουν. Στην αρχή, αυτός ο ντροπαλός τύπος μάλλον δεν μπορεί καν να κοιτάξει το δρόμο σας χωρίς να κοκκινίζει και να απομακρυνθεί. Είναι επιρρεπής σε υπερβολική σκέψη και μπορεί να μην μπορεί να σας πλησιάσει, αλλά αν κάνετε την πρώτη κίνηση, θα δεσμευτεί να κάνει τα πάντα για εσάς. Ο καρκίνος είναι απίστευτα αφοσιωμένος και προστατευτικός προς τα αγαπημένα του πρόσωπα και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βεβαιωθεί ότι είστε άνετα και αισθάνεστε ασφαλείς μαζί του.

Μερικές φορές, οι Καρκίνοι μπορούν να θεωρηθούν ως απόμακροι ή σαρκαστικοί, αλλά αυτό είναι μόνο αποτέλεσμα του συνεχούς αγώνα να κρύψουν τα αληθινά τους συναισθήματα. Αυτή η εξωτερική ταυτότητα κρύβει έναν άνθρωπο που είναι στοργικός, ευγενικός και συναισθηματικός. Ο Καρκίνος εκπροσωπείται από το καβούρι και χρειάζεται λίγος χρόνος για να τον πείσεις να βγει από το κέλυφος του και να αναδείξει τον μαλακό εσωτερικό του εαυτό.

Κυριαρχείται από τη Σελήνη, η οποία στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και τον εσωτερικό εαυτό του. Ως αποτέλεσμα, είναι γλυκός, ρομαντικός και απόλυτα απαλός. Το καβούρι θεωρείται συχνά ένα από τα πιο ευαίσθητα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, οπότε βασικά θα κάνει τα πάντα λαμβάνοντας υπόψη την αγάπη, κάτι που δημιουργεί έναν απίστευτα ρομαντικό και μαγικό σύντροφο.

Αν θέλετε να περάσετε ήσυχα βράδια στον καναπέ με το ταίρι σας, παρακολουθώντας το Netflix και ακουμπώντας το κεφάλι σας στον ώμο του, αναζητήστε έναν Καρκίνο! Του αρέσει να περνάει χρόνο στο σπίτι, σε αντίθεση με πολλά ταξίδια και κοινωνικές συναναστροφές. Τα καβούρια ζουν στο κέλυφος τους και μεταφέρουν το σπίτι τους στην πλάτη τους όπου κι αν πάνε. Ο καρκίνος σας είναι ο ίδιος ένα σπίτι και μια σχέση μαζί του κινείται απαλά και σταθερά, χωρίς συναγερμούς ή εκπλήξεις. Είναι ένας καλλιεργητής και θα φροντίζει όλους όσους τον ενδιαφέρουν, ειδικά τον σύντροφό του. Στην πραγματικότητα, τείνει να έχει ένα τυφλό σημείο για τον εραστή του και παραβλέπει εύκολα τα ελαττώματα τους.

https://www.instagram.com/p/CQaFE2jlH3b/

Όντας ένα σημάδι νερού, υπάρχει μια αφθονία συναισθημάτων στην ψυχή του και πρέπει να αισθάνεται αρκετά άνετα για να εκφράσει τα συναισθήματά του μαζί σας. Λαμβάνει την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση πολύ σοβαρά, χρειάζεται πολλή διαβεβαίωση και ανοιχτή επικοινωνία. Σίγουρα, είναι υπέροχος ακροατής και είναι εκπληκτικά δεκτικός, αλλά η ενεργή έκφραση των συναισθημάτων του δεν είναι το πιο εύκολο. Χωρίς ενθάρρυνση από εσάς, μπορεί να κρατήσει τα συναισθήματά του εμφιαλωμένα. Αλλά αν τον προσκαλέσετε να ανοίξει, θα μοιραστεί μαζί σας ένα ουράνιο τόξο συναισθημάτων.

Ο καρκίνος θέλει μια σχέση που μοιάζει σαν στο σπίτι, οπότε υπάρχει ένα ορισμένο ποσό ασφάλειας που απαιτεί.

Είναι παραδοσιακός και παθιασμένος, οπότε ένας ερωτευμένος άνδρας Καρκίνος θα έχει στο μυαλό του γάμο και οικογένεια. Ως πατέρας, ασχολείται πολύ με τη ζωή των παιδιών του και διατηρεί οικογενειακές αξίες κοντά στην καρδιά του. Θα κάνει οτιδήποτε για να προσφέρει στην οικογένειά του ένα ήρεμο σπιτικό. Οι άνδρες Καρκίνοι είναι πολύ πιστοί στη δουλειά τους και τους συναδέλφους τους. Μην εκπλαγείτε αν ο Καρκίνος σας αναπτύξει μια βαθιά σχέση και φιλία με τους συναδέλφους του. Προσοχή όμως, μερικές φορές μπορούν να εργαστούν υπερβολικά και, ως εκ τούτου, θα αισθάνονται ασταθή συναισθηματικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Φυσικά, αυτή η αφθονία συναισθημάτων μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά όταν ένας Καρκίνος δεν έχει καλή διάθεση. Η ευαισθησία του και η ανάγκη για διαβεβαίωση μπορεί να τον κάνει πραγματικά γκρινιάρη ή χειριστικό. Και ναι, ενώ η δέσμευσή του απέναντί ​​σας είναι προφανώς ένα τεράστιο πλεονέκτημα, το άλλο άκρο είναι ότι μπορεί να στραφεί σε προσκόλληση, κάτι που πιθανότατα οφείλεται σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανασφάλεια. Μια πιθανή λύση; Αναζητήστε έναν Καρκίνο που έχει έντονο πάθος ή χόμπι έξω από τις σχέσεις του (ένας καλός κανόνας για όλους τους συντρόφους).

Αγαπάει τη νοσταλγία, η οποία μπορεί να είναι συναισθηματική, αλλά πιο συχνά από ό, τι δεν ξεπροβάλλει, καθώς θυμάται τις παλιές του δόξες. Μπορεί να είναι αρνητικός και να θέλει να ζήσει στο παρελθόν του «πώς ήταν». Μερικές φορές, αυτό μπορεί να τον οδηγήσει να διοχετεύσει τη δημιουργική του πλευρά για να αντισταθμίσει αυτό που έχει χαθεί. Αλλά άλλες φορές, μπορεί να αναπτύξει έναν φόβο για αλλαγή και πρόοδο που θα τον αφήσει τελικά κολλημένο σε αυτό που κάποτε ήταν.

https://www.instagram.com/p/CQaUGxwhN_b/

Μπορεί επίσης να είναι πολύ παθητικός και ήσυχος. Θα ακολουθήσει τον ρυθμό σας και είναι πολύ εστιασμένος στο να σας προσφέρει ό, τι θέλετε, αλλά δεν θα μιλήσει εάν αισθάνεται ότι τον παραμελείτε.

Και ενώ δεν είναι συνήθως απρόβλεπτος στις πράξεις του, ένας Καρκίνος μπορεί να έχει σημαντικές αλλαγές στη διάθεση. Μπορεί να πάει από το φιλικό και στοργικό στο πικρό και επιφυλακτικό, και ίσως να μην ξέρετε ποτέ γιατί. Δυστυχώς, τα τραυματισμένα και τα κατεστραμμένα συναισθήματα είναι δύσκολο να θεραπευτούν και μπορεί να περάσει μια ζωή κρατώντας μνησικακία.

Αν είστε δύο ερωτευμένοι, θα είναι πιστός και θα είναι ο καλύτερος φίλος σας για πάντα. Είναι ο τύπος του άντρα που γνωρίζετε ότι μπορείτε πάντα να βασιστείτε, και θα είναι πάντα εκεί για να δώσει ένα χέρι σε όποιον μπορεί να το έχει ανάγκη.

Ο Καρκίνος ως εραστής

Ας πούμε απλώς ότι το σεξ με έναν Καρκίνο θα αφήνει πάντα μια οικεία αίσθηση. Η διαισθητική τους φύση κάνει έναν ικανοποιητικό χρόνο μεταξύ των φύλων. Είναι εκ φύσεως ρομαντικοί - σκεφτείτε μασάζ, παρατεταμένη επαφή με τα μάτια, συνευρέσεις διάρκειας μίας ώρας και, βέβαια, ακόμη και ροδοπέταλα. Είναι τόσο συνδεδεμένοι με εσάς που μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας. Οι Καρκίνοι είναι τα πιο χαριτωμένα άτομα που θα γνωρίσετε ποτέ.

Οι άνδρες Καρκίνοι βρίσκουν απόλαυση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σας, χάρη στον ακραίο αισθησιασμό τους που είναι στη φύση τους.

Γενέθλια: 22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου

Στοιχείο: νερό

Λέξεις-κλειδιά: Συναισθηματικός, φροντίδα, προστατευτικός, διαισθητικός, γλυκός, ευαίσθητος, ρομαντικός, χειριστικός, γκρινιάρης, σπιτόγατος, ευμετάβλητος, ντροπαλός

Διάσημοι άνδρες Καρκίνοι: Daniel Radcliffe, Tom Hanks, Jaden Smith, Post Malone, Nick Offerman, Milo Ventimiglia, Jacob Elordi, Chris Pratt, Will Ferrell, Tom Cruise, Elon Musk, Kevin Hart, Kevin Bacon, Luke Bryan, Vin Diesel, Harrison Ford, Forest Whitaker, Benedict Cumberbatch, Sir Patrick Stewart

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό