Skip to main content

SINGLES

Τι φέρνει το φεγγάρι του ελαφιού – η πανσέληνος στις 24 Ιουλίου

Προετοιμαστείτε για μια συναισθηματική κάθαρση, σε όλα τα ζώδια



 

Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας επαναστάτη κατά την επόμενη σεληνιακή φάση, γιατί όχι μόνο η πανσέληνος του Ιουλίου 2021 θα ανοίξει το μυαλό μας στις συναισθηματικές μας απαντήσεις, αλλά θα μας καλέσει επίσης να σκεφτούμε πώς εκφράζουμε τον εαυτό μας σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, τονίζοντας την επανένταξή μας στην κοινωνία μετά την πανδημία. Αυτή η έντονη αλλαγή θα αυξηθεί μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου 2021, επίσης γνωστή ως φεγγάρι του ελαφιού, η οποία παίρνει το όνομά της από τη σεζόν κατά την οποία τα αρσενικά ελάφια μεγαλώνουν τα κέρατά τους. Και θα αυξηθεί στις 24 Ιουλίου (περίπου στις 05:18:00πμ), καθώς μπαίνει στο απρόβλεπτο και επαναστατικό σημάδι του Υδροχόου. Ενώ αυτή η ιδιόμορφη ενέργεια μας καλεί να αγκαλιάσουμε τα μοναδικά μας συναισθήματα, μας ζητά επίσης να προκαλέσουμε και να διαφοροποιήσουμε τις προσωπικές μας πεποιθήσεις και προοπτικές για την κοινωνία. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις κοινωνικές ομάδες και τον ανθρωπισμό. Τούτου λεχθέντος, γνωρίζοντας πώς η πανσέληνος του Ιουλίου θα επηρεάσει το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη ριζική επιρροή του Υδροχόου.

«Ο Υδροχόος είναι ο λιγότερο συναισθηματικός και των 12 σημείων του ζωδιακού κύκλου», λένε οι αστρολόγοι, έτσι, όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο [Υδροχόος], οι άνθρωποι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με τα συναισθήματά τους, αλλά πρέπει να τα κρατήσουν στο χέρι και να τα εξετάσουν.

https://www.instagram.com/p/CRo5BNpl1tQ/

Η ενεργειακή πανσέληνος του Ιουλίου είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει κάθε σημάδι ζωδιακού κύκλου, ειδικά δεδομένου ότι οι Υδροχόοι παίρνουν μια κακή φήμη επειδή αποκολλώνται από τα συναισθήματά τους - και αυτή η πανσέληνος θα μας αναγκάσει να παρατηρήσουμε τα συναισθήματά μας μέσω ενός αντικειμενικού φακού. Σε αντίθεση με το πλήρες φεγγάρι του Ιουνίου στον συμβατικό Αιγόκερω, το οποίο μας κάλεσε να διοχετεύσουμε τον εσωτερικό Διευθύνοντα Σύμβουλο μας και να πάρουμε στα σοβαρά τον χώρο εργασίας, η πανσέληνος στον Υδροχόο θα μας εμπνεύσει να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας και να σκεφτούμε τις συναισθηματικές μας απαντήσεις με μη συμβατικούς τρόπους.

Κριός

Η συναισθηματική ενέργεια της πανσελήνου είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει μερικούς, αλλά δεν πρόκειται να καταρρεύσετε υπό πίεση, Κριοί. Παρόλο που μπορεί να έχετε την επιθυμία να καταπολεμήσετε τυχόν αρνητικά συναισθήματα που διασχίζουν τον δρόμο σας, καλό θα ήταν να θυμίζετε στον εαυτό σας ότι συχνά προκύπτουν από τραυματισμούς. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου, μπορεί να επανεξετάσετε έντονα συναισθήματα επιθετικότητας, αλλά προσπαθήστε να διερευνήσετε τα συναισθήματά σας μέσω ενός πιο συμπονετικού φακού. Εάν αισθάνεστε πολύ συγκρουόμενοι ή αισθάνεστε υπερβολικά απογοητευμένοι, είναι καλή ιδέα να αποσυνδεθείτε από τα κοινωνικά μέσα και να απολαύσετε τον περίπατο στη φύση ή εθελοντική εργασία.

https://www.instagram.com/p/CRpAku4nIfa/

Ταύρος

Η πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να σας σηματοδοτήσει να αφήσετε τον έλεγχο, Ταύροι. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε και να αποκαλύψετε μέρη του εαυτού σας στον εσωτερικό κύκλο σας, κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τυχόν συναισθηματικές πληγές που μπορεί να σας εμπόδισαν πρόσφατα. Η πανσέληνος στον Υδροχόο θα δώσει έμφαση στη σχέση σας με την κοινωνία στο σύνολό της - και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ταιριάζετε με τους άλλους θα σας ζητήσει να ανοιχθείτε. Αφήστε την Πανσέληνο του πνευματικού προσανατολισμού του Υδροχόου να σας καθοδηγήσει στην κατανόηση της ευπάθειας αντικειμενικά. Αναζητήστε προοπτικές από στενούς φίλους ή οικογένεια για να σας βοηθήσουμε να δείτε την άλλη πλευρά των συναισθηματικών σας σκανδαλισμών.

 

Δίδυμοι

Η πανσέληνος του Ιουλίου αναμένεται να εμφυτεύσει αλλαγή σε όλα τα ζώδια και δεν αποτελείτε εξαίρεση, Δίδυμοι! Το να είστε ένα μεταβλητό σήμα αέρα έχει σίγουρα τα προνόμιά του και το να πηγαίνετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση αισθάνεται σωστό για εσάς είναι ένα από αυτά. Η αλλαγή που επήλθε από την πανσέληνο μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, ειδικά για να αναλάβετε την ευθύνη της ψυχικής σας υγείας. Εάν κάτι δεν φαίνεται να εξυπηρετεί τον υψηλότερο σκοπό σας, θα φωτίζεται από την πανσέληνο. Να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που έρχονται στον δρόμο σας και θυμηθείτε να μην πάρετε τα πάντα τόσο προσωπικά.

https://www.instagram.com/p/CRpJS09LcCm/

Καρκίνος

Ίσως θεωρείτε ότι αυτή η πανσέληνος είναι λιγότερο για τις συναισθηματικές προκλήσεις και περισσότερο για την εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, Καρκίνοι. Ως σημάδι νερού, είστε φυσικά διαισθητικοί και το πανέμορφο φεγγάρι, γνωστός και ως ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα συνδέσει τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που φέρνει μετασχηματισμό και αλλαγή. Αυτή η θετική πτυχή μπορεί να σας επηρεάσει να προσαρμόσετε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τη διαίσθησή σας - είτε ακολουθείτε τυφλά τα συναισθήματα του ενστίκτου σας είτε αντιστέκεστε εντελώς σε ό,τι σας λέει η διαίσθησή σας. Εάν αγωνίζεστε να εμπιστευτείτε το ένστικτο ή το σύμπαν, θα σας ζητηθεί να επικεντρωθείτε στην αυτοπεποίθησή σας κάτω από αυτό το φεγγάρι.

 

Λέων

Ίσως θεωρείτε ότι αυτό το φεγγάρι είναι ιδιαίτερα άβολο, Λέοντες. Η αλλαγή δεν είναι κάτι που εκτιμάτε εκτός αν είστε αυτός που την ξεκινά. Αλλά μπορεί να κληθείτε να καθίσετε στο πίσω κάθισμα και να σκεφτείτε πώς χειρίζεστε και φροντίζετε τα συναισθήματά σας, καθώς και τα συναισθήματα εκείνων που βρίσκονται γύρω σας. Η παραίτηση από τον έλεγχο μπορεί να είναι η ριζική αλλαγή που σας προσφέρεται από την πανσέληνο του Υδροχόου, αλλά τελικά θα σας επιτρέψει να αναπτυχθείτε σε ευθυγράμμιση με τις βασικές σας αξίες - να ζήσετε πλήρως και ειλικρινά! Θυμηθείτε ότι αυτά τα εμπόδια σας βοηθούν μόνο να ευδοκιμήσετε και είστε πάντα έτοιμοι για μια πρόκληση.

 

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας καλέσει να καταγράψετε τις συναισθηματικές σας απαντήσεις, Παρθένοι. Μπορεί να κληθείτε για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε σε άλλους που εμπιστεύονται σε σας, χρησιμεύοντας ως κλήση αφύπνισης στην αξιοπιστία σας σε αυτό το μέτωπο. Είστε ο φίλος που μπορεί να εξαρτάται από τους άλλους για να τους δώσει σκληρή αγάπη; Ή είστε πιο παθητικοί όταν πρόκειται να παρηγορήσετε τους άλλους; Τυχόν κρίσεις ή συγκρούσεις τις τελευταίες εβδομάδες θα μπορούσαν να εμφανιστούν κάτω από το φως της πανσελήνου, οπότε τώρα είναι μια καλή στιγμή να μαλακώσετε και να αντιληφθείτε τα συναισθήματα των άλλων ως εμπειρίες αντί να τις προσεγγίσετε αναλυτικά.

https://www.instagram.com/p/CRpKbLGltjj/

Ζυγός

Ως Ζυγός που αναζητά ισορροπία, είναι συχνά η καθημερινή σας αποστολή να διατηρήσετε την ειρήνη. Αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά ασύμφορο, ειδικά επειδή τα δικά σας συναισθήματα δεν είναι πάντα η υψηλότερη προτεραιότητά σας. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, μπορεί να κληθείτε να είστε λίγο εγωιστές με την παρουσία σας με άλλους προκειμένου να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές απαντήσεις. Μπορεί να αισθάνεται εξαντλητικό το να ευχαριστείτε όλους πάντοτε και αυτή η πανσέληνος θα σας υπενθυμίσει ότι είναι αδύνατο να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Έτσι, εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι στις κοινωνικές σας ομάδες, αφιερώστε την πανσέληνο του Ιουλίου για να αξιολογήσετε ξανά πόσο συναισθηματικά εμπλέκεστε και που θέλετε πραγματικά να είστε με τους γύρω σας.

 

Σκορπιός

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου που θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε βαθιά την τάση σας να καταπνίξετε τα συναισθήματά σας, Σκορπιοί. Το φεγγάρι θα συνδέσει τον κυβερνήτη σας πλανήτη Πλούτωνα, ο οποίος διέπει δραστικές αλλαγές και μετασχηματισμούς. Θα μπορούσατε να κληθείτε να μεταμορφώσετε εντελώς τον εσωτερικό κύκλο σας, ειδικά εάν είστε συνδεδεμένοι με άτομα που βλάπτουν την ψυχική σας υγεία. Τυχόν συναισθήματα που έχετε αποφύγει θα έρθουν στο φως, οπότε για να αποφύγετε εκρηκτικά επιχειρήματα με τους στενούς φίλους ή τους συνεργάτες σας, ίσως είναι καλύτερο να χαλαρώσετε και να χρησιμοποιήσετε την καθοδήγηση της Σελήνης για να αξιολογήσετε ξανά ποιοι επιτρέπεται να είναι κοντά σας.

 

Τοξότης

Η ενέργεια της πανσελήνου μπορεί να προκύψει περισσότερο από μια αθώα πρόκληση ως ένα σοβαρό εμπόδιο, Τοξότες. Η προθυμία σας να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μπορεί να είναι ο λόγος που ακμάζετε κάτω από αυτό το φεγγάρι. Τα δημιουργικά έργα που έχετε ετοιμάσει έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε νέες δεξιότητες από μόνες τους θεραπευτικές ή να αρχίσετε ένα νέο χαλαρωτικό χόμπι. Ο εμπλουτισμός της ψυχής σας χρειάζεται πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CRonnGknGk0/

Αιγόκερως

Καθώς ο εμπνευστής της γης υπογράφει, θα μπορούσατε να πιάσετε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου, Αιγώκεροι. Επειδή το φεγγάρι στον μη συμβατικό Υδροχόο θα συνδέσει τον Πλούτωνα (ο πλανήτης που κυριαρχεί σε έντονη αλλαγή) στο σπίτι του Αιγόκερω, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι απειλείται η σταθερότητα και η δομή σας. Ουσιαστικά, αυτός ο συνδυασμός έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει τη φυσική σας ηγεσία και την ανάγκη για ανεξαρτησία, καθώς μοιράζεται ο Υδροχόος. Από την άλλη πλευρά, η ασυμβατότητα και η ευάερη στάση του Υδροχόου συγκρούονται σχεδόν άμεσα με την ανάγκη σας για δομή και παράδοση, καθιστώντας το λίγο άβολο. Αναλογιστείτε τυχόν συμβατικές παραδόσεις και φιλοσοφίες που μπορεί να υποστηρίξετε ως αποτέλεσμα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος καθώς η πανσέληνος σας επηρεάζει να αμφισβητήσετε τους κοινωνικούς κανόνες. Ποιοι κανόνες ορίζετε ως αποτέλεσμα της προσωπικής σας φιλοσοφίας και πώς σας περιορίζουν;

 

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δυνατή για εσάς, Υδροχόοι. Συχνά σας κακολογούν για την απόστασή σας από τους άλλους και τα πράγματα, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να συνδυάσετε την αναλυτική σας προσέγγιση με τα συναισθήματά σας με την επιρροή της πανσελήνου σε εσάς ώστε να τα διερευνήσετε προσεκτικά. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να ευδοκιμήσετε στη σχέση σας με την κοινωνική δικαιοσύνη υπό αυτήν την ανθρωπιστική πανσέληνο - η οποία θα φωτίσει την ενσυναίσθησή σας για το μεγαλύτερο καλό και θα ενισχύσει την επιθυμία σας για προοδευτική αλλαγή. Ως αλτρουιστής του ζωδιακού κύκλου, μπορείτε να αισθάνεστε ιδιαίτερα εμπνευσμένοι να επιστρέψετε στην κοινότητά σας, ιδιαίτερα σε ομάδες που έχουν παραμεληθεί περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CRpEclfs-WX/

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, Ιχθύς, καθώς το φεγγάρι σχηματίζει μια θετική εξάπλωση με τον κυβερνήτη σας πλανήτη, τον Ποσειδώνα. Θα μπορούσατε να κληθείτε να επανεξετάσετε τις συναισθηματικές σας απαντήσεις και να δημιουργήσετε τέχνη από αυτό! Ίσως η φαντασία και η δημιουργικότητά σας να σας βοήθησαν να θεραπεύσετε πληγές, αλλά προσέξτε να μη συγχέετε την τέχνη με την πραγματικότητα. Τείνετε να χάσετε τον εαυτό σας στα σύννεφα και η πανσέληνος θα φωτίσει τυχόν παραμορφωμένα συναισθήματα που ίσως έχετε προσπαθήσει να δείτε με ρομαντική οπτική. Διοχετεύστε τις φαντασιώσεις σας μέσω ζωγραφικής, γραφής ή άλλων καλλιτεχνικών δεξιοτήτων που σας μιλούν.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος