Skip to main content

SINGLES

Αρκετά με την τάξη, ζήτω η ακαταστασία!

Η γοητεία του χάους ή πώς να κάνεις το καλοκαίρι τρόπο ζωής



 

Περισσότερο από ποτέ θες να ζήσεις το πιο ελεύθερο καλοκαίρι σου. Κι αν δεν είναι εφικτό να μην ζεις σύμφωνα με τους κανίνες και τα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η πανδημία, τότε μπορείς απλώς να βάλεις λίγη ανάλαφρη τρέλα στην καθημερινότητά σου και να απολάυσεις τη messy πλευρά του εαυτού σου που καταπιέζεις. Όμορφο και λειτουργικό, το χαοτικό σου σύμπαν είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να είναι σε απόλυτη τάξη για να συνεχίζει η γη να γυρίζει. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο χάος... και στη γοητεία του χάους! Αν είσαι κορίτσι hot & messy ξέρεις να κάνεις τη διαφορά στο χάος σου! Ξέρεις να ξεχωρίζεις και να αφήνεις το μαγικό ίχνος σου ! 

Φοράς τα ρούχα σου δεν σε φοράνε

Σου αρέσει να ντύνεσαι ανάλογα με το πώς αισθάνεσαι. Επιλέγεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σύμφωνα με τις διαθέσεις σου. Φοράς αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Δεν σε ενδιαφέρει τι είναι βολικό ή τι oι άλλοι περιμένουν να φορέσεις, οπότε αν δεν θέλεις  να φορέσεις ψηλά τακούνια σε ένα κλαμπ, τότε δεν θα τα φορέσεις ανεξάρτητα από το πόσο πιεστικές ήταν οι κολλητές σου ή το αγόρι σου. Αντίστοιχα όμως χαλαρά πηγαίνεις στην παραλία φορώντας τις 12ποντες πλατφόρμες σου.

Ένα πουκάμισο flanel και ένα μαύρο μαύρο κολάν είναι ο αγαπημένος σου συνδυασμός και η στολή σου κάθε φορά που δεν θέλεις να ξοδέψεις πολύ χρόνο επιλέγοντας τι να φορέσεις (δηλαδή σχεδόν όλη την ώρα). Και το έχεις αναγάγει σε τέλειο στιλ και απόλυτη τέχνη.

Δεν είναι ότι αργείς, είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι

Το να φτάνεις κανείς στην ώρα του… είναι απλά ξεπερασμένο για εσένα. Όλοι αργούν ούτως ή άλλως, οπότε γιατί να είσαι αυτή που πρέπει να είσαι εγκαίρως και να περιμένεις;

Το αστείο είναι ότι μερικές φορές, και τονίζω μερικές φορές, ακόμη και όταν ετοιμάζεσαι έγκαιρα, ξαφνικά θα θυμηθείς να περάσεις ένα δεύτερο χέρι το μανό στα νύχια ή να κάνεις μια σούπερ επείγουσα ανάρτηση στο προφίλ σου – κι έτσι καταφέρνεις να καθυστερείς όπως πάντα.

https://www.instagram.com/p/CRATUPTpDVn/

Το να θυμάσαι πού αφήνεις τα πράγματά σου είναι μια εξάσκηση μνήμης

Άφησες το τηλεχειριστήριό στο ψυγείο; Το τηλέφωνό σου βρίσκεται ακόμα στο μπάνιο; Η άλλη κάλτσα του ζευγαριού δεν είναι πουθενά; Το αγαπημένο σου  κραγιόν χάνεται συνεχώς; Δεν αποτελεί έκπληξη.

Δεν είναι ότι δεν θυμάσαι  που άφησες  ή που βάζεις  τα πράγματά σου – είναι ότι γενικώς δεν σου αρέσει να θυμάσαι  – επίσης ούτε λόγος ότι τα πράγματα πρέπει να βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο, σιγά μην τα εντοιχίσουμε  κιόλας. Είσαι ελεύθερο πνεύμα και θες να είναι ελεύθερα και τα πράγματά σου. Άσε που είναι διασκεδαστικό να παίζεις συνέχεια στο σπίτι το κυνήγι του χαμένου θησαυρού…

Το “cancelled” είναι η αγαπημένη σου ανατροπή

Οι φίλοι σου σε γνωρίζουν πολύ καλά και όποτε κανονίζεις να κάνεις μαζί τους όπως το να βγείτε παρέα, έχουν μάθει μέχρι τώρα να γνωρίζουν ότι υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα να τους αδειάσεις  ξαφνικά.

Ίσως να προέκυψε κάτι, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, απλώς σου έχει περάσει η όρεξη και έχεις αλλάξει γνώμη. Ε εντάξει, δεν υπέγραψες και κανένα συμβόλαιο. Η ζωή είναι γεμάτη από απρόοπτα άλλωστε!


Σε στιλ να μην ξεχνιόμαστε

Σου είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες, φιλίες, να ξεκινήσεις μια σχέση, αλλά έχεις μια μικρή δυσκολία στο να τις διατηρήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι να αρχίσεις επικοινωνία, το πρόβλημα είναι να συμβαδίσεις με τη ροή της συνομιλίας. Το κίνητρό σου μειώνεται σε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια αναβάλλεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα έως ότου δεν έχει πλέον νόημα να απαντήσεις καθόλου.

Κάπου στο δρόμο, οι δεσμοί σου με τους ανθρώπους χάνονται. Εκτός κι αν ο άλλος ξέρει να σου κρατάει το ενδιαφέρον και να σου δίνει κίνητρο να απαντήσεις αμέσως

Οργάνωση χάους… mission impossible

Και βέβαια έχεις φιλοδοξίες. Έχεις στόχους και ξέρεις πού θέλεις να βρίσκεσαι στη ζωή, αλλά για κάποιο λόγο αναβάλλεις κάθε είδους ενέργεια που χρειάζεται για να το πετύχεις.

Ακόμα και όταν ωθείς τον εαυτό σου να δημιουργήσει ένα σχέδιο δράσης, δυσκολεύεσαι να το ακολουθήσεις. Ό,τι είναι να γίνει άλλωστε θα γίνει... Όλα θέλουν τρόπο κι όχι κόπο. Κι εσύ έχεις τον τρόπο σου να αποκτάς στο τέλος αυτό που θες να καταφέρεις.

Στο σπίτι μόνο με τα εσώρουχα είναι ο πιο υπέροχος συνδυασμός

Ίσως πρέπει να προσθέσουμε και ένα παλιό μεγάλο πουκάμισο σε αυτόν τον συνδυασμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο για ένα κορίτσι με χαρισματικό χάος από το να κυκλοφορεί στο σπίτι αέρινα και χαλαρά, με τα εσώρουχα. Εάν έπρεπε να επιλέξεις τι θα φόραγες αν ήσουν σούπερ ηρωίδα, αυτό το outfit θα ήταν η στολή σου.

Με έναν υπνάκο αμέσως όλα καλύτερα

Είναι σαν ο ύπνος να είναι η τέλεια λύση σε όλα. Θα εξαφανιστεί το πρόβλημα μόλις ξυπνήσεις ή απλώς θα κάνει τα αρνητικά ​​συναισθήματά σου λίγο λιγότερο αρνητικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια hot κοπέλα σαν κι εσένα είναι η βασίλισσα του ύπνου.

Ένα πρόβλημα που είναι να λυθεί θα λυθεί, αλλιώς μπορεί και όχι – ποιο το νόημα να πονοκεφαλιάζεις!

https://www.instagram.com/p/CRBgSg8s9hH/

Έχεις στα σίγουρα τσακωθεί με τα “deadlines”

Μα αλήθεια τώρα είναι αυτή λέξη – δεν διανοείσαι να ασχοληθείς με κάτι που εμπεριέχει τη λέξη dead στα συμφραζόμενα. Κι εντάξει οι προθεσμίες είναι για να τις τηρούν όλοι οι άλλοι, εσύ έχεις τον τρόπο να παίρνεις πάντα μια μικρή παράταση! Έχεις το δικό σου χρονοδιάγραμμα για τα πάντα και το τηρείς ευλαβικά. Κάνεις πράγματα όταν σου αρέσει, όχι όταν πρέπει και γι 'αυτό το χάος σου έχει μια εύρυθμη λειτουργικότητα.

You’re a kind of magic

Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα στο να είσαι hot messy. Όλα είναι χάος στη ζωή σου. Το παράδοξο είναι όμως ότι έχεις καταφέρει με μαγική δεξιοτεχνία να φέρεις το χάος στα μέτρα σου, να το κάνεις χαριτωμένο και αποτελεσμαικό.

Οι σκέψεις ή η εμφάνισή σου μπορεί να παρουσιάζουν μια αναστάτωση ή ένα εκρηκτικό τρικυμιώδη χαρακτήρα, αλλά ξέρεις να διατηρείς μια αναμφισβήτητη ελκυστικότητα και ομορφιά. Είσαι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό.

Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να αντισταθεί στο γοητευτικό σου χάος! Παρέσυρε και τους άλλους γύρω σου στον υπέροχο κόσμο σου. Σίγουρα αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη λίγη ανεμελιά περισσότερο στη ζωή μας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»