Skip to main content

SINGLES

Πρώτο ραντεβού: η μία και μόνη συμβουλή «επιτυχίας» που χρειάζεσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Από το «χαίρω πολύ» έως την ευτυχία μιας σχέσης… τα άστρα έχουν κάτι να σου πουν



Κάθε αρχή και δύσκολη λένε αλλά τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα. Υπάρχει πάντα αρκετή αμηχανία, άγχος και ανασφάλεια. Αλλά, μερικές φορές, είναι το ζώδιό σου που προκαλεί τον εκνευρισμό του πρώτου ραντεβού. (Ναι, πραγματικά.) Είτε είσαι ζώδιο της φωτιάς, του αέρα ή της γης, ο αστρολογικός σου χάρτης μπορεί να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στη ρομαντική σου ζωή, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πρώτα ραντεβού και τις πιθανές σχέσεις γενικότερα.

Για να μη σε κουράζουμε ωστόσο με λίστα οδηγιών, υπάρχει μία και μόνο συμβουλή που θα σε «σώσει» ανάλογα με το ζώδιό σου. Δώσε λοιπόν προσοχή και δες τι είναι αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ώστε το πρώτο ραντεβού να σε οδηγήσει στην παντοτινή ευτυχία…

 

Κριός: Μη βιάζεστε

Οι Κριοί είναι γνωστοί για τολμηρότητα στο να ακολουθούν αυτό που θέλουν. Είναι πρόθυμοι να επιτύχουν τους στόχους τους και δεν ενδιαφέρονται να επιβραδύνουν τον ρυθμό τους για να το πετύχουν. Αλλά είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν και να κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Με άλλα λόγια, τα ρομάντζα δεν είναι ασυνήθιστα για αυτό το ζώδιο της φωτιάς - αλλά συνήθως δεν τελειώνουν καλά. Η βουτιά στο ρομάντζο ή ο έρωτας με την πρώτη ματιά μπορούν να οδηγήσουν συχνά τον Κριό σε μια συντριβή.

Οι Κριοί είναι γενικά πεισματάρηδες, επομένως δεν τους αρέσει να ακούνε συμβουλές για γνωριμίες, αλλά εμείς θα τα ξαναπούμε: Πιο σιγά. Μην πέσετε με τα μούτρα και μην πείτε πολύ νωρίς πράγματα που χρειάζονται χρόνο. Επομένως, πάρτε μια βαθιά ανάσα και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι πρέπει πραγματικά να γνωρίσετε τον πιθανό σύντροφό σας πριν τα δώσετε όλα. Θα σας εξοικονομήσει πόνο και βάσανα μακροπρόθεσμα.

 

Ταύρος: Μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ σοβαρά

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα αστρολογικά ζώδια και αυτό έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πρώτα ραντεβού δύσκολα. Οι Ταύροι μπορεί να μην φαίνονται ευαίσθητοι με γυμνό μάτι επειδή είναι φαινομενικά κλειστοί και προστατευτικοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητα όντα.

Θυμηθείτε, τα πειράγματα στο φλερτ δεν είναι το ίδιο με κάποιον που σας προσβάλλει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το πάρετε έτσι. Αντί να εστιάζετε υπερβολικά σε τυχόν προσβλητικά σχόλια, κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού σας και μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του άλλου.

Θα καταλάβετε τις προθέσεις τους αργά ή γρήγορα - απλά μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε μια νόμιμη σύνδεση.

 protoa

Δίδυμοι: Δεσμευτείτε στα σχέδιά σας

Οι Δίδυμοι τείνουν να αντιστέκονται σε κάθε σταθερό σχέδιο, το οποίο μπορεί να κάνει αδύνατο τον προγραμματισμό για ένα πρώτο ραντεβού. Για οποιοδήποτε ζώδιο, η αναβλητικότητα σε ένα πρώτο ραντεβού είναι δελεαστική (ειδικά αν πρόκειται για τυφλή ρύθμιση ή για μια εφαρμογή γνωριμιών), αλλά οι Δίδυμοι το ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο. Οι Δίδυμοι χρειάζονται ευελιξία. Η ευελιξία και η εκμάθηση της συνεχούς ροής δεν είναι ένα κακό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, αλλά μπορεί να κάνει τα πρώτα ραντεβού λίγο δύσκολα. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι ανησυχούν για το ότι είναι δεμένοι, ο φόβος της δέσμευσής τους μπορεί να εμφανιστεί ήδη από την πρώτη συνάντηση.

Εάν είστε Δίδυμοι και πηγαίνετε σε πρώτο ραντεβού, προσπαθήστε να καθησυχάσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Θυμηθείτε: Το να λάβετε ένα κείμενο για να επιβεβαιώσετε την ώρα και τον τόπο δεν είναι προσπάθεια να σας «δέσει». Είναι απλώς η εθιμοτυπία για το πρώτο ραντεβού.

 

Καρκίνος: Να θυμάσαι ότι μόλις τώρα γνωρίζεστε

Οι καρκίνοι τείνουν να είναι πολύ ευαίσθητοι και ούτε προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Είναι γνωστοί για το ότι εκφράζουν πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα τα συναισθήματά τους και αυτό μερικές φορές περιλαμβάνει δάκρυα. Πραγματικά προέρχεται ωστόσο από καλή πρόθεση.

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι ένα κουβάρι συναισθημάτων: αμηχανία, ρομαντισμός, θλίψη και ενθουσιασμός. Έτσι μπορεί να είναι εύκολο για τους Καρκίνους να παγιδευτούν στα συναισθήματα ενός πρώτου ραντεβού - είτε είναι καλό είτε κακό - και να ξεχάσουν ότι μόλις έχουν γνωρίσει το άτομο που κάθεται απέναντί ​​τους. Έτσι, πριν παρασυρθείτε από αυτά τα συναισθήματα, είναι σημαντικό για τους Καρκίνους να αφιερώσουν ένα λεπτό να θυμηθούν ότι είναι μόνο η πρώτη φορά που συναντιέστε.

 protoe

Λέων: Ακούστε το ραντεβού σας

Οι Λέοντες είναι φυσικοί ηγέτες. Είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να τους εξυπηρετήσει σε πολλές πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του ρομαντισμού, αλλά μπορεί να μην είναι ιδανικό για τα πρώτα ραντεβού. Για τους Λέοντες, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ξεχάσουν να ακούσουν το ραντεβού τους και εξίσου δελεαστικό να αναλάβουν τη συζήτηση.

Ο Λέων λατρεύει οτιδήποτε συνδέεται με την ομορφιά και τον ρομαντισμό, φωτίζει ένα δωμάτιο και θα βρίσκει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό μπορεί να είναι μια ελκυστική ιδιότητα, απλώς θυμηθείτε ότι το ραντεβού είναι μια διαδικασία που δίνει και παίρνει - οπότε, προσπαθήστε να ακούσετε τι έχει να πει το ραντεβού σας αντί να σκέφτεστε μονίμως τι θα πείτε εσείς στη συνέχεια.

 

Παρθένος: Μην γίνεστε πολύ επικριτικοί

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί ως παρατηρητικοί και ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες, κάτι που μερικές φορές μπορεί να εμπνεύσει μερικά επικριτικά σχόλια. Και πάλι, δεν προέρχεται από κακή πρόθεση. Οι Παρθένοι λατρεύουν να βελτιώνουν τα πράγματα και αυτό είναι ένα βήμα σε αυτή τη διαδικασία. Αν και μπορεί να παρατηρήσετε ότι το φως στη γωνία συνεχίζει να τρεμοπαίζει ή ότι ο κλιματισμός είναι πολύ ψηλός, είναι ίσως καλύτερο να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό σας. Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, και δεν είναι η στιγμή για να εμφανιστείτε ως υπερβολικά επιλεκτικοί.

Επιπλέον, θα μπορούσε να εμποδίσει το ραντεβού σας να δει όλα τα καταπληκτικά χαρακτηριστικά σας. Ως ζώδιο της γης, οι Παρθένοι είναι εξαιρετικά πρακτικοί και αγαπούν να εξυπηρετούν τους συντρόφους τους. Κρατήστε τις επικρίσεις σας για τον εαυτό σας για να δώσετε την ευκαιρία στο ραντεβού σας να γνωρίσετε τις άλλες πλευρές σας.

 protob 

Ζυγός: Μην προσπαθείτε να τους ευχαριστήσετε όλους

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για τις τάσεις που έχουν να ευχαριστούν τους ανθρώπους. Ένας Ζυγός είναι οξυδερκής. Φυσικά ξέρει πώς να διαβάζει διαθέσεις και είναι πολύ καλός στο να ικανοποιεί τις ανάγκες κάποιου άλλου. Αυτό το αρέσει στους ανθρώπους και μπορεί να κάνει τους Ζυγούς ελκυστικούς στο ραντεβού τους -ποιος δεν θέλει κάποιος προσπαθεί πάντα να τους κάνει ευτυχισμένους;- αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς το πρότυπο που θέλετε να ορίσετε στην ακολουθία των ραντεβού.

Οι Ζυγοί συχνά δίνουν τον εαυτό τους αντί να παίρνουν για να δημιουργήσουν περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις. Η επίτευξη μιας ισορροπημένης σχέσης είναι καλό, αρκεί να μην ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες στη διαδικασία.

Με άλλα λόγια, αν η συντροφιά σας προτείνει να φάτε σε ένα μπέργκερ και είστε χορτοφάγος, μην κάνετε ότι το τρώτε μόνο για το καλό του ραντεβού σας. Μπορεί να φαίνεται η ευκολότερη διαδρομή, αλλά θα μπορούσε να βλάψει τη σχέση σας μακροπρόθεσμα.

 

Σκορπιός: Μην παραβλέπετε τις μικρές συζητήσεις

Ο Σκορπιός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο που ευδοκιμεί σε περιόδους ρομαντισμού και συναισθημάτων. Από την άλλη πλευρά, τα πρώτα ραντεβού τείνουν να είναι πιο αδέξια παρά συναισθηματικά, γεγονός που μπορεί να φέρει στα όρια τους Σκορπιούς. Μπορεί να είναι δελεαστικό για αυτό το ζώδιο να θέλει να παραλείψει και να φτάσει απευθείας στις βαθύτερες συνομιλίες. Αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, κάνοντάς σας να πιστεύετε ότι έχετε μια ισχυρότερη σύνδεση από ό,τι πραγματικά υπάρχει.

Στις σχέσεις, οι Σκορπιοί αναζητούν συναισθηματικό βάθος και οικειότητα για τα πάντα έτσι μπορεί να εμφανίζονται λίγο πιο έντονοι, αλλά είναι μόνο επειδή έχουν τόση αγάπη να δώσουν.

Η ένταση είναι εντάξει, απλώς θυμηθείτε να σταματήσετε και να επεξεργαστείτε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν ένα ραντεβού κι αυτό περιλαμβάνει και αυτό που λέμε ψιλοκουβέντα.

 protoc

Τοξότης: Μια καλή συνομιλία είναι εξίσου σημαντική με τις διασκεδαστικές περιπέτειες

Ο Τοξότης είναι γνωστός για το ελεύθερο πνεύμα και την αγάπη του για τις περιπέτειες. Η ενέργεια του Τοξότη είναι εδώ για να μας βοηθήσει να εξερευνήσουμε το σύμπαν, με τη μία άγρια ​​και υπερβατική κοσμοθεωρία μετά την άλλη. Με το πραγματικά ελεύθερο πνεύμα στο πλευρό σας, ετοιμαστείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με κάθε τρόπο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για έναν Τοξότη και δεν υπάρχει συμβιβασμός με ένα «όχι» ή ένα «σταματήστε να προσπαθείτε».

Ένα περιπετειώδες πρώτο ραντεβού μαζί με έναν Τοξότη ακούγεται διασκεδαστικό - και σαν μια ωραία αλλαγή από τον τυπικό καφέ ή ποτό - αλλά είναι σημαντικό να μην παρασυρθείτε πολύ στην περιπέτεια και να ξεχάσετε τον στόχο της συνάντησης: να καταλάβετε αν το άτομο του ραντεβού είναι κάποιο με το οποίο θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου να είναι σε σχέση.

Ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο ραντεβού σας, βεβαιωθείτε ότι η συζήτηση επιστρέφει και στους δυο σας - τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες και τα ενδιαφέροντά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πείτε αν το άτομο που βλέπετε είναι πραγματικά ένα καλό ταίρι ή όχι.

 

Αιγόκερως: Αφήστε τον εαυτό σας να ανοιχθεί

Οι Αιγόκεροι δεν είναι το πιο ευάλωτο συναισθηματικά ζώδιο, κάτι που μπορεί να κάνει τα πρώτα ραντεβού δύσκολα. Ο Αιγόκερως φορά ένα σκληρό κέλυφος για να προστατευτεί από τον κόσμο, γι' αυτό συχνά λανθασμένα εμφανίζεται ως βαρετός και κρύος, ωστόσο, όταν προσπερνάς τους τοίχους ενός Αιγόκερω, βλέπεις πόσο τρυφεροί και χαλαροί είναι.

Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι όλοι αυτοί οι τοίχοι θα γκρεμιστούν στην πρώτη συνάντηση, αλλά, ως Αιγόκερως, είναι καλή ιδέα να δώσετε στο ραντεβού σας μια γεύση από την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας, είναι σημαντικό να κάνετε στοχαστικές ερωτήσεις και να δίνετε γνήσιες απαντήσεις. Αφήνοντας το ραντεβού σας να σας γνωρίσει πραγματικά, θα μπορείτε να βρείτε τη δέσμευση και την ασφάλεια που αναζητούν οι περισσότεροι Αιγόκεροι.

 protod

Υδροχόος: Ακολουθήστε τη ροή των συναισθημάτων σας

Οι Υδροχόοι είναι πρακτικοί και ανεξάρτητοι στοχαστές και τους αρέσει να βλέπουν τα πράγματα λογικά. Αλλά αυτό μπορεί να κάνει δύσκολες τις ρομαντικές σχέσεις, ειδικά εκείνες τις πρώτες φάσεις όταν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Πάντα το να σκέφτεται την αγάπη με επιστημονικό τρόπο μπορεί να βγάλει λίγη μαγεία από τον ρομαντισμό. Οι Υδροχόοι θα απολαύσουν περισσότερο τις σχέσεις τους, αν εξασκηθούν στη ροή των συναισθημάτων τους, αντί να προσπαθούν πάντα να τους δίνουν λογική εξήγηση.

Ναι, οι λογικές εκτιμήσεις έχουν σημασία στις σχέσεις. Αλλά δεν χρειάζεται να το παρατραβήξετε στα πρώτα ραντεβού. Ερωτήσεις όπως «πού βλέπεις τον εαυτό σου να ζει στο μέλλον;» ή «θες να κάνεις κάποτε παιδιά;» μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι το τρίτο ραντεβού... Χαλαρώστε κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει το πρώτο σας ραντεβού χωρίς να προχωρήσετε πολύ. Εξετάστε τι εσωτερικές δονήσεις σας δημιουργεί το ραντεβού σας – σας κάνει να γελάτε; Κι αφήστε για λίγο τη λογική απέξω.

 

Ιχθύς: Βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας

Οι Ιχθύς είναι ονειροπόλοι. Έχουν μια ρομαντική άποψη για τον κόσμο γενικά και αυτή εκτείνεται και στις σχέσεις τους. Η επιθυμία τους να ζήσουν σε μια φαντασίωση μπορεί μερικές φορές να τους κάνει να μην είναι ρεαλιστές με την αγάπη. Με άλλα λόγια, μπορεί να μην αντιληφθούν τυπικές κόκκινες σημαίες στο πρώτο τους ραντεβού.

Οι Ιχθύς πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν αγνοούν τα προφανή σημάδια, ακόμα κι αν είναι οδυνηρό να αντιμετωπιστούν. Το να γίνουν πιο ρεαλιστές μπορεί να βοηθήσει μακροπρόθεσμα να γλιτώσουν πληγωμένες καρδιές. Στην αρχή μιας σχέσης, προσπαθήστε να κρατήσετε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο και να δείτε τους ανθρώπους όπως είναι - και όχι αυτό που θέλετε να είναι.

Αν και δεν υπάρχει τρόπος να εγγυηθείτε ένα ιδανικό πρώτο ραντεβού, το να βεβαιωθείτε ότι το ζώδιό σας δεν παρεμποδίζει μια πιθανή σύνδεση είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός