4 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου

Βρες τι κάνεις λάθος 

Ναταλία Πετρίτη

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ήσουν σε σχέση; Νιώθεις ότι ενώ εσύ είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αυτός δεν έρχεται ποτέ; Υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να κάνεις κι εσύ κάτι λάθος και να καθυστερεί η στιγμή που θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Εμείς έχουμε όλες τις εξηγήσεις από τους ειδικούς ώστε να δεις τι πάει λάθος και να αλλάξει η τύχη σου.

Επιλέγεις άτομα που είναι μη διαθέσιμα συναισθηματικά

Αν επιδιώκεις μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί με τους προηγούμενους συντρόφους σου, τότε αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το ότι αυτοί δεν είναι διαθέσιμοι υλικά και συναισθηματικά για κάτι τέτοιο. Πολλές φορές μας ελκύουν άτομα που δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εμάς και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Ωστόσο εσύ οφείλεις να ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου όταν αποφασίσεις πως όντως είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο και να το δηλώνεις ώστε και αυτός να είναι σε θέση είτε να προχωρήσει τη σχέση, είτε να δώσετε τέλος και να πάτε παρακάτω σε πράγματα που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σας. Έτσι κι αλλιώς, πάντα υπάρχει εκεί έξω κάποιος που είναι έτοιμος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου!

Φοβάσαι μην πληγωθείς

Και σε καταλαβαίνουμε γιατί έχει συμβεί σε όλες και όλους. Όμως με το να αυτοπεριορίζεσαι όταν γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο ή με το να αποφεύγεις εντελώς τις νέες επαφές, ο μόνος που θα χάσει είσαι εσύ. Βγες εκεί έξω με διάθεση και αν φας και λίγο τα μούτρα σου, δεν έγινε και τίποτα. Η επόμενη γνωριμία μπορεί να είναι με το σύντροφο ζωής σου!

Συμβιβάζεσαι

Και μπορεί ακόμη και να είσαι σε μια σχέση αλλά να ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου απέχει πολύ από το να είναι ο έρωτας της ζωής σου. Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί συμβιβάζεσαι με άτομα και καταστάσεις που γνωρίζεις ότι δεν σου κάνουν φοβούμενη ότι θα βρεθείς μόνη σου. Σου έχουμε όμως νέα! Όσο μένεις κολλημένη σε μια σχέση που απέχει έτη φωτός από αυτό που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου, τόσο ο έρωτας της ζωής σου απομακρύνεται από το κάδρο. Πάρε λοιπόν τις αποφάσεις που πρέπει!

Δεν φαίνεσαι διαθέσιμη

Από μικρές, οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές, τα περιοδικά και τα βιβλία μας μαθαίνουν ότι ο έρωτας της ζωής μας θα έρθει ουρανοκατέβατος χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας. Κι όμως, στην πραγματικότητα η γνωριμία με έναν άνθρωπο που μπορεί να αποδειχθεί ο έρωτας της ζωής μας, απαιτεί να κάνουμε κι εμείς μερικά πραγματάκια με πρώτο πρώτο το να δείχνουμε φυσικά διαθέσιμες. Βγες λοιπόν έξω, φρόντισε την εμφάνισή σου και προσέγγισε τον άνδρα που σου αρέσει εσύ η ίδια, χωρίς να περιμένεις από εκείνον την πρώτη κίνηση. Και που ξέρεις, μπορεί αυτός να είναι ο ένας και μοναδικός.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares