4 τρόποι για να γίνεις πιο σέξι και γοητευτική μετά τη μητρότητα

Φάση είναι, θα περάσει.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ως νέα μητέρα, θα παρατηρήσεις τεράστιες αλλαγές στο σώμα και το μυαλό σου. Μετά την ευφορία της πρώτης αγκαλιάς με το μωρό, οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται κουρασμένες, με περιττά κιλά και καθόλου ελκυστικές προς το σύζυγο τους. 

Πώς θα αντιμετωπίσεις αυτή την άβολη κατάσταση; 

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και βρες ξανά το χαμένο, σέξι εαυτό σου!

1. Ανανέωσε τα εσώρουχα σου και πρόσθεσε μερικά προκλητικά σετ στη συλλογή σου.

2. Χαλάρωσε και αποδέξου τη σωματική σου κατάσταση, έτσι ακριβώς όπως είσαι τη δεδομένη στιγμή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμφιλιωθείς με τα 10 παραπανίσια κιλά. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι που θα τα διώξει αμέσως.

3. Απόλαυσε τις απαραίτητες ώρες ύπνου, ώστε να ανανεώνεις το νου και το σώμα σου με την ξεκούραση. Αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς οικονομικά για να προσλάβεις μια νταντά ή μια βοηθό για τις δουλειές του σπιτιού και παρόλα αυτά δεν προλαβαίνεις να τα βγάλεις πέρα μόνη σου, ζήτησε βοήθεια από μια φίλη ή κάποιο συγγενή.

4. Όταν νιώθεις απογοήτευση, πάρε αγκαλιά το μικρό σου αγγελούδι και άφησε το να σε «φάει» με τα μάτια. Αυτό το μωρό είναι περήφανο για όλες σου τις ατέλειες και σου υπενθυμίζει πως σε αγαπάει αληθινά για αυτό που είσαι.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares