4 διπλωματικοί τρόποι για να διαχειριστείς την πρώην του

Εκτός από να μετρήσεις ως το δέκα...

Αναστασία Τουρούτογλου

«Πρώην». Mεγάλο κεφάλαιο για ένα άτομο και ακόμη πιο μεγάλο για ένα ζευγάρι. Αν, λοιπόν, δεν είστε καιρό με το σύντροφό σου και η πρώην του εμφανίζεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, αυτοί οι 4 τρόποι θα σε βοηθήσουν να τη διαχειριστείς σωστά!

1. Μην κάνεις ποτέ σκηνή για την πρώην του. Ειδικά αν σου έχει ξεκαθαρίσει πως έχουν τελειώσει οριστικά, τότε μην δείξεις πως την θεωρείς εμπόδιο και γενικά μην την υπολογίζεις τόσο πολύ. Ρώτα γι ‘αυτήν διακριτικά και προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου, ώστε να σου λέει τα πάντα –σχεδόν- και το κυριότερο… να μην σου λέει ψέματα.

2. Μην προσπαθήσεις -σε καμία περίπτωση- να γίνετε φίλες. Είναι μέλος της παρέας του και τη συναντάτε τακτικά; Μην προσπαθήσεις να γίνεις φίλη με την πρώην του, ώστε να του δείξεις πόσο "μπροστά’’ είσαι . Το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον είναι μέλλον. Δεν τα συγχέουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μία τυπική σχέση μαζί της.

3. Μην την αναφέρεις συνέχεια. Το θέμα είναι να ξεχαστεί -όσο περισσότερο γίνεται- αυτό που είχαν. Αυτό βέβαια δεν πετυχαίνεται μόνο με το να μην μιλάς για εκείνη καθόλου, αλλά και με το να τον κερδίσεις πνευματικά και σεξουαλικά. Αν ωστόσο έχεις την κακιά συνήθεια να την αναφέρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τότε σε διαβεβαιώνουμε πως όχι μόνο δεν θα απαλλαγείς από την παρουσία της, αλλά θα πετύχεις να σας συγκρίνει το αγόρι σου σε αρκετά πράγματα.

4. Κράτα μία ισορροπία. Μπορεί να έχουν μείνει φίλοι, να έχουν κρατήσει μία επαφή και να μην έχουν χωρίσει άσχημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως όπου πάτε θα έρχεται και εκείνη και γενικά σε κάθε έξοδο με παρέα θα είστε και οι τρεις. Προσωπική μου άποψη είναι πως όπου ακούς "με την πρώην μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι’’ τότε ή αποχωρείς ή το διαχειρίζεσαι σωστά και κρατάς ένα τοίχος ανάμεσά τους. Το να είναι κολλητοί το αγόρι σου με την πρώην του είναι μία σουρεαλιστική κατάσταση που ή την δέχεσαι ή την κάνεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares