Πώς να συντάξεις το προφίλ σου στο Tinder για να προσελκύεις τους/τις ερωτικούς συντρόφους που πάντα ήθελες

Οι καλύτερες συμβουλές για να απογειώσεις τις δυνατότητες του dating profile σου Κανείς και καμιά δεν απολαμβάνει τη δημιουργία ενός dating profile στο Tinder ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι χρήστες καταλήγουν με ένα μέτριο προφίλ, που τελικά δεν συγκινεί τα άτομα που θα ήθελαν ιδανικά να προσελκύσουν.

Ναταλία Πετρίτη

Οι καλύτερες συμβουλές για να απογειώσεις τις δυνατότητες του dating profile σου

Κανείς και καμιά δεν απολαμβάνει τη δημιουργία ενός dating profile στο Tinder ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι χρήστες καταλήγουν με ένα μέτριο προφίλ, που τελικά δεν συγκινεί τα άτομα που θα ήθελαν ιδανικά να προσελκύσουν. Επειδή εσύ θέλεις όμως να ξεχωρίσει το Tinder game σου, δες πώς ακριβώς πρέπει να συντάξεις ένα προφίλ για εγγυημένες επιτυχίες.

Επικεντρώσου στο τι αναζητάς και όχι στο τι δεν σου αρέσει

Ένα σύνηθες λάθος που κάνουν οι χρήστες εφαρμογών dating, είναι ότι αναγράφουν ρητά στην περιγραφή τους ό,τι δεν αναζητούν, όπως πχ. «όχι ρομαντικά ραντεβού, μόνο σεξ». Στην πραγματικότητα όμως, το να αναγράφεται κάτι τέτοιο συνήθως δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις, ενώ μπορεί να «διώξει» άτομα που υπό άλλες συνθήκες θα ταίριαζαν μαζί σου. Επικεντρώσου λοιπόν στο τι αναζητάς και όχι στο τι δεν σου αρέσει στις περιγραφές σου.

Να είσαι ειλικρινής

Μην πουλάς παραμύθια ως προς τα ενδιαφέροντά σου και τις συνήθειές σου και μην διανοηθείς να μοιραστείς φωτογραφίες οι οποίες είναι πειραγμένες. Να είσαι ειλικρινείς ως προς το τι άνθρωπος είσαι και τι ακριβώς ψάχνεις και όλο θα γίνει πιο εύκολο.

Απόφυγε τις βαρετές αναφορές

Ξέρουμε ότι τρελαίνεσαι για εξορμήσεις σε νέα εστιατόρια ή για ψάρεμα, όμως αυτά σου τα χόμπυ μάλλον δεν θα κάνουν τη διαφορά. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να διαφέρεις από τους χιλιάδες ακόμη χρήστες της εφαρμογής και τι θα τραβούσε σε τελευταία ανάλυση και το δικό σου ενδιαφέρον ώστε να κάνεις swipe right!

Επίλεξε προσεκτικά τις φωτογραφίες σου

Ξέρουμε, μια sexy selfie σίγουρα τραβά τα βλέμματα, όμως στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να ξεχωρίσει για να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον τα άτομα που θα επέλεγες δυνητικά δεν είναι άλλο από μια φωτογραφία που να εκφράζει ως έναν βαθμό και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Γι’ αυτό διάλεξε με αυτόν τον γνώμονα.

Ρώτα τους φίλους σου

Η γνώμη των φίλων σου που σε ξέρουν καλά έχει πάντα μεγάλη σημασία. Ρώτησέ τους τι σκέφτονται ότι θα μπορούσες να προσθέσεις στο προφίλ σου που ίσως δεν το είχες σκεφτεί μόνος/-η.

Μη φοβάσαι να το αλλάξεις

Το προφίλ μας αντιπροσωπεύει εμάς τους ίδιους. Και επειδή όλοι οι άνθρωποι αλλάζουμε με την πάροδο του χρόνου, έτσι κι αυτό έχει περιθώρια συχνών αλλαγών, ανάλογα με το τι μας εκφράζει και τι επιθυμούμε την εκάστοτε περίοδο της ζωής μας. Γι’ αυτό μη φοβηθείς να το αλλάζεις αναλόγως.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares