Skip to main content

SINGLES

Πώς να ξεπεράσω την απόρριψη

Όλοι και όλες μας έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ξαναβγαίνουμε εκεί έξω για νέες εμπειρίες!Όλοι και όλες μας έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ξαναβγαίνουμε εκεί έξω για νέες εμπειρίες, γνωριμίες και βιώματα. Αν λοιπόν έχεις πέσει στην παγίδα του φόβου της απόρριψης, απλώς και μόνο επειδή πληγώθηκες κάποια στιγμή στο παρελθόν, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πως θα την ξεπεράσεις, αλλά και για να ξαναζήσεις τη ζωή σου στο φουλ!

Επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει

Αν η απόρριψη και τα πληγωμένα σου συναισθήματα είναι ένα πρόσφατο βίωμα, τότε επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει για αυτό που έζησες και μην πιεστείς να επανέλθεις στη νυχτερινή ζωή και την έντονη κοινωνικοποίηση. Κλάψε, σκέψου τι πήγε λάθος και κάνε ό,τι πιστεύεις εσύ ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και κυριότερα θυμήσου: θα περάσει!

Σκέψου μακροπρόθεσμα

Το «δεν ξαναβγαίνω ραντεβού» που εκστομίζεις με ευκολία αυτήν την περίοδο ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι είναι μια ανόητη σκέψη. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι στο παρελθόν, αλλά σκέψου μακροπρόθεσμα και με αισιοδοξία πώς θα είσαι σε λίγο ή και πολύ καιρό από τώρα. Και μετά από αυτό, άδραξε τη μέρα!

Κάνε μια αλλαγή

Η απόρριψη μας ρίχνει αναμφίβολα την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα, γι΄αυτό και δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε το να ξαναβγούμε ραντεβού ή να κοινωνικοποιηθούμε γενικά. Μια φυσική αλλαγή θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Άλλαξε τα μαλλιά σου, κάνε ένα τατουάζ ή ξεκίνα γυμναστική για να ενισχύσεις σώμα και πνεύμα!

Κάνε πλάνα για το μέλλον

Οργάνωσε από τώρα τις διακοπές σου, ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ένα πάρτι ή και μια μοναδική έξοδο με φίλες και φίλους. Όταν έχεις κάτι ξεχωριστό να περιμένεις, ενισχύεις τη διάθεσή σου με τρόπους που σίγουρα σε βοηθούν να ξεπεράσεις άσχημα περιστατικά του παρελθόντος και να προχωρήσεις πραγματικά στη ζωή σου.

Σκέψου όλα όσα χάνεις λόγω του φόβου σου

Όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, σκέψου απλώς όλες τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τα βιώματα που χάνεις εξαιτίας του φόβου σου να πληγωθείς ξανά. Θα καταλάβεις ότι αν δεν βουτήξεις για τα καλά, δεν μπορείς να κολυμπήσεις!

Προσποιήσου μέχρι να το νιώσεις πραγματικά

Ακόμη κι αν δεν είσαι έτοιμος/-η να ξαναβγείς εκεί έξω με αυτοπεποίθηση, προσποιήσου για ένα διάστημα ότι το ‘χεις. Θα δεις ότι σε πολύ σύντομο χρόνο θα γίνει και πραγματικότητα.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να ξεχωρίσετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς φίλους;

Οι πράξεις μετράνε, δείτε ποιες συμπεριφορές ξεσκεπάζουν τους ψεύτικους φίλους

SINGLES

11 ενδείξεις ότι νιώθεις άνετα μαζί του από την αρχή

Τι ωραίο και σπάνιο αυτό το άμεσο κλικ με κάποιους ανθρώπους

SINGLES

Πώς να καταλάβετε αν περιτριγυρίζεστε από άτομα που σας ρίχνουν

Επειδή η ενέργειά σας δεν είναι ανεξάντλητη, δείτε ποιες συμπεριφορές των άλλων σας την ελαττώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 2 Μαρτίου

Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ερωτευτείς ξανά τον σύντροφό σου

Γιατί η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί για να ανανεώσετε τη συντροφική σας σχέση

ΥΓΕΙΑ

Πώς η καλύτερη στοματική υγιεινή μειώνει τα βακτήρια που σχετίζονται με σοβαρές ασθένειες, όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και η νόσος του Αλτσχάιμερ

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης πώς το στοματικό διάλυμα οδήγησε σε καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα