Skip to main content

SINGLES

Πώς να ξεπεράσω την απόρριψη

Όλοι και όλες μας έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ξαναβγαίνουμε εκεί έξω για νέες εμπειρίες!



Όλοι και όλες μας έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ξαναβγαίνουμε εκεί έξω για νέες εμπειρίες, γνωριμίες και βιώματα. Αν λοιπόν έχεις πέσει στην παγίδα του φόβου της απόρριψης, απλώς και μόνο επειδή πληγώθηκες κάποια στιγμή στο παρελθόν, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πως θα την ξεπεράσεις, αλλά και για να ξαναζήσεις τη ζωή σου στο φουλ!

Επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει

Αν η απόρριψη και τα πληγωμένα σου συναισθήματα είναι ένα πρόσφατο βίωμα, τότε επίτρεψε στον εαυτό σου να θρηνήσει για αυτό που έζησες και μην πιεστείς να επανέλθεις στη νυχτερινή ζωή και την έντονη κοινωνικοποίηση. Κλάψε, σκέψου τι πήγε λάθος και κάνε ό,τι πιστεύεις εσύ ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και κυριότερα θυμήσου: θα περάσει!

Σκέψου μακροπρόθεσμα

Το «δεν ξαναβγαίνω ραντεβού» που εκστομίζεις με ευκολία αυτήν την περίοδο ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι είναι μια ανόητη σκέψη. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι στο παρελθόν, αλλά σκέψου μακροπρόθεσμα και με αισιοδοξία πώς θα είσαι σε λίγο ή και πολύ καιρό από τώρα. Και μετά από αυτό, άδραξε τη μέρα!

Κάνε μια αλλαγή

Η απόρριψη μας ρίχνει αναμφίβολα την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα, γι΄αυτό και δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε το να ξαναβγούμε ραντεβού ή να κοινωνικοποιηθούμε γενικά. Μια φυσική αλλαγή θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Άλλαξε τα μαλλιά σου, κάνε ένα τατουάζ ή ξεκίνα γυμναστική για να ενισχύσεις σώμα και πνεύμα!

Κάνε πλάνα για το μέλλον

Οργάνωσε από τώρα τις διακοπές σου, ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ένα πάρτι ή και μια μοναδική έξοδο με φίλες και φίλους. Όταν έχεις κάτι ξεχωριστό να περιμένεις, ενισχύεις τη διάθεσή σου με τρόπους που σίγουρα σε βοηθούν να ξεπεράσεις άσχημα περιστατικά του παρελθόντος και να προχωρήσεις πραγματικά στη ζωή σου.

Σκέψου όλα όσα χάνεις λόγω του φόβου σου

Όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, σκέψου απλώς όλες τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τα βιώματα που χάνεις εξαιτίας του φόβου σου να πληγωθείς ξανά. Θα καταλάβεις ότι αν δεν βουτήξεις για τα καλά, δεν μπορείς να κολυμπήσεις!

Προσποιήσου μέχρι να το νιώσεις πραγματικά

Ακόμη κι αν δεν είσαι έτοιμος/-η να ξαναβγείς εκεί έξω με αυτοπεποίθηση, προσποιήσου για ένα διάστημα ότι το ‘χεις. Θα δεις ότι σε πολύ σύντομο χρόνο θα γίνει και πραγματικότητα.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ