Skip to main content

SINGLES

Από το ghosting στον καταιγισμό των likes: Τι σημαίνει αυτή η στροφή και πώς να τη διαχειριστείς

Πώς μεταφράζεται αυτή η αλλαγή online συμπεριφοράς ενός ατόμου με το οποίο φλέρταρες και τι να κάνεις όταν αυτή συμβεί Τα πράγματα μεταξύ σας ήταν μια χαρά, με την επικοινωνία σας να παίρνει φωτιά στο texting και τη φυσική σας επαφή να γίνεται σταδιακά όλο και καλύτερη. Μέχρι που μια μέρα απλώς εξαφανίστηκε από προσώπου γης, γεμίζοντάς σε ανασφάλειες και απορία ως προς το γιατί πήραν τέτοια τροπή τα πράγματα. Και ξαφνικά έπειτα από πολύ καιρό, το πρόσωπο αυτό κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σου, ξεκινώντας έναν καταιγισμό από likes μετά από ένα αδικαιολόγητο ghosting μηνών. Να τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εισβολή στη ζωή σου μετά από μια αδικαιολόγητη συμπεριφορά, αλλά και τι να κάνεις εσύ για να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση.

Δεν θέλει να χάσετε επαφή

Μπορεί να συμπεριφέρθηκε άσχημα απέναντί σου, όμως το έχει μετανιώσει και δεν θέλει να χάσει την επαφή που είχατε χτίσει σε ανθρώπινο επίπεδο. Το αν θα επιτρέψεις αυτήν την επικοινωνία είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα, αν και, αν θέλεις τη γνώμη μας, δεν το αξίζει ούτε στο ελάχιστο.

Δεν θέλει να είστε μαζί αλλά…

Η επιβεβαίωση που εισπράττει από την επικοινωνία σας του/της είναι απαραίτητη. Ελπίζει να σε κάνει να πιστέψεις ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσετε και πάλι όπως παλιά, χωρίς φυσικά να επιθυμεί στην πραγματικότητα να επανασυνδεθείτε ουσιαστικά. Είναι απλά ακόμη μια εγωιστική κίνηση από την πλευρά του/της και οφείλεις στον εαυτό σου να μην λυγίσεις για κανένα λόγο.

Ναι, θέλει την προσοχή όλου του κόσμου

Κατά πάσα πιθανότητα το έχει κάνει και σε άλλα άτομα στο παρελθόν. Η προσοχή όλου του κόσμου θέλει να είναι διαρκώς πάνω του/της, χωρίς ποτέ να ζυγίζει το πώς συμπεριφέρεται στην πραγματικότητα στον κόσμο. Δεν έχεις καμία απολύτως υποχρέωση να φουσκώσεις κι άλλο την ιδέα που έχει για τον εαυτό του/της.

Ελπίζει να είσαι διαθέσιμος/-ή για casual sex

Δεν επιθυμεί μια σχέση μαζί σου, αλλά δεν ξεχνά κιόλας το πόσο καλό ήταν το sex που κάνατε, επιστρέφοντας με διάθεση για αυτό, με casual ωστόσο όρους. Όμως εσύ μπορείς να βρεις έναν άλλο άνθρωπο για casual ερωτικές επαφές, που θα σε σέβεται ωστόσο ως προσωπικότητα.

Θέλει να σε πείσει ότι του/της αρέσεις ακόμα

Χωρίς κανέναν λόγο πέρα από το να σε βασανίσει. Το εγώ μερικών ανθρώπων είναι άλλωστε τόσο μεγάλο, που εις γνώσιν τους φτάνουν σε σημείο να φθείρουν την ψυχολογία άλλων ανθρώπων για την προσωπική τους ευχαρίστηση.

Θέλει να ξέρει αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου

Χωρίς να θέλει κάτι στην πραγματικότητα από εσένα, απλά έκανε like σε όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις σου, όσο περιηγείτο στο προφίλ σου, προσπαθώντας να καταλάβει αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου. Γιατί και δεν θέλει να είστε μαζί, και παίρνει ικανοποίηση μπροστά στο ενδεχόμενο του να μάθει ότι εσύ δεν βρίσκεσαι σε κάποια σχέση μετά την περιπέτειά σας.

Είναι απλά μερικά like και τίποτα σπουδαίο

Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα ακόμη και μετά το ghosting να εισπράξεις μερικά like επιβεβαίωσης από εκείνο το πρόσωπο, που στην πραγματικότητα δεν σημαίνουν τίποτα άλλο πέρα από το ότι πράγματι του/της αρέσει μια ανάρτηση που έκανες. Είπαμε, δεν χρειάζεται να προκύπτουν πάντα σοβαρά σενάρια μέσα από τη συμπεριφορά μας στα social media.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Ποιοι τύποι ανθρώπων μπορούν να ραγίσουν την καρδιά σας

Μάθετε ποιους να αποφεύγετε για να γλιτώσετε μια ραγισμένη καρδιά

SINGLES

10 φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να κρύψουν τις ανασφάλειές τους

Πώς να αποκωδικοποιείς τις ανασφάλειες, τις δικές σου και των άλλων

SINGLES

Να γιατί δεν υπάρχει στην πραγματικότητα λόγος να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το ΑllYou καταγράφει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να επικυρώσετε τον έρωτά σας σε μια μέρα που δημιουργήθηκε για όλους τους λάθος λόγους

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

5 πλεκτά για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο αυτήν την άνοιξη

Versatile πουλόβερ και αμάνικα γιλέκα που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου στο γραφείο, βάζοντας χρώμα και στυλ στο ντύσιμό σου

BEAUTY NEWS

Orebella: Η Bella Hadid λανσάρει το δικό της beauty και wellness brand

Και το ανακοινώνει μέσα από ένα εντυπωσιακό teaser που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου λίγο πριν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας