Skip to main content

SINGLES

Πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο στις 25 Σεπτεμβρίου

Ετοιμάσου για μερικά συναρπαστικά νέα ξεκινήματα αυτό το φθινόπωρο



Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει και ο Ερμής να είναι ανάδρομος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποια συναρπαστικά νέα ξεκινήματα στον ορίζοντα. Ανατέλλει στις 25 Σεπτεμβρίου, η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου είναι το πρώτο νέο φεγγάρι του φθινόπωρου και μας φέρνει μια τόσο αναγκαία ευκαιρία να βρούμε ισορροπία στη ζωή μας. Ο καθένας θα βιώσει διαφορετικά αυτή την ισχυρή σεληνιακή στιγμή, επομένως θα θέλετε να μάθετε πώς θα επηρεάσει η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2022 το ζώδιό σας για να προετοιμαστείτε.

Μόλις λίγες μέρες μετά τη φθινοπωρινή ισημερία, ο ήλιος και η σελήνη θα ευθυγραμμιστούν στην γλυκιά και ευχάριστη περιοχή του Ζυγού του αέρα, σχηματίζοντας τη νέα σελήνη αυτού του μήνα. Αυτό το φεγγάρι εκτοξεύει την κοινωνική προοπτική της σεζόν του Ζυγού, αναδεικνύοντας τις σχεσιακές πλευρές μας και πυροδοτώντας την επιθυμία για σύνδεση. Γενικά, η ετήσια νέα σελήνη στον Ζυγό μπορεί να είναι μια ωραία στιγμή για να ξεκινήσουμε μια συνεργασία και να φέρουμε μια πιο αρμονική αίσθηση ισορροπίας στη ζωή μας. Ωστόσο, αυτή η σελήνη συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή - και τα φωτιστικά σώματα θα βρίσκονται στην πραγματικότητα σε μια εκτός σημείου σύνοδο με τον Ερμή τη στιγμή της νέας Σελήνης. Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή είναι γνωστό ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, γι' αυτό πορευτείτε ελαφρά και αγκαλιάστε την ισορροπημένη αίσθηση μετριοπάθειας του Ζυγού καθώς βαδίζετε στις μύτες των ποδιών σας σε αυτήν την εποχιακή αλλαγή.

Φυσικά, μπορεί να είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει η λήψη του μεσαίου δρόμου, καθώς η νέα σελήνη θα αντικρίσει τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της απόλαυσης. Η επιρροή του Δία θα μπορούσε να ενισχύσει ή να μεγαλοποιήσει τα συναισθήματά μας, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να θολώσει τη σκέψη μας, οπότε προσπαθήστε να εξασκηθείτε στην εγκράτεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να ξυπνήσετε με ένα συναισθηματικό hangover στη νέα σελήνη.

9typ1

Κριός

Κράτα την καρδιά σου ανοιχτή, Κριέ, γιατί η δυναμική στις πιο στενές σου σχέσεις εξελίσσεται κάτω από αυτή τη νέα σελήνη. Εάν έχετε έναν σύντροφο, μπορεί να ξεκινήσετε ένα πιο ευθυγραμμισμένο συναισθηματικό ταξίδι μαζί. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η ενέργεια που εστιάζει στη σύνδεση θα μπορούσε να φέρει κάποιον νέο άνθρωπο στη ζωή σας - ή απλώς να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τις ιδανικές ιδιότητες που αναζητάτε σε μια ισορροπημένη συνεργασία.

Ταύρος

Είναι και επίσημα φθινόπωρο τώρα, Ταύρε, οπότε η καθημερινότητά σου θα μπορούσε πιθανότατα να αναβαθμιστεί. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να είναι απλώς η έμπνευση που χρειάζεστε. Γυρίστε ένα νέο φύλλο όσον αφορά τη γενική ευεξία σας, εστιάζοντας σε μια καλύτερη ισορροπία εργασίας/ζωής ή κάνοντας κάποια προσωπικά ραντεβού που έχουν ωθηθεί στην άκρη. Μπορείς να είσαι η καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου.

Δίδυμοι

Αυτή η νέα σελήνη αναζωπυρώνει τη σπίθα της έμπνευσης στη ζωή σας, Δίδυμοι, γι' αυτό αξιοποιήστε την. Ο ρομαντισμός και τα φλερτ γίνονται αχνιστά, οπότε αυτό είναι ένα υπέροχο λίκνο για να ζεστάνετε την ερωτική σας ζωή. Είναι επίσης μια πρωταρχική στιγμή για δημιουργικές προσπάθειες, γι' αυτό επαναλάβετε τα παλιά έργα με πάθος με μια νέα προοπτική.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χουχουλιάζουμε τώρα που μπαίνουμε στο πιο κρύο μισό του χρόνου, Καρκίνοι. Και αυτή η νέα σελήνη στον οικιακό σας τέταρτο οίκο σας εμπνέει να μετατρέψετε το σπίτι σας στο άνετο καταφύγιο που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες ενέργειάς σας. Φτιάξτε μια φθινοπωρινή διακόσμηση ή προσκαλέστε στενούς φίλους για μια άνετη και γεμάτη ψυχή βραδιά. Η απόλαυση του χρόνου διακοπής λειτουργίας στον ασφαλή χώρο σας είναι το κλειδί.

Λέων

Χάρη στον ανάδρομο Ερμή, η επικοινωνία έχει χαλάσει λίγο για σένα, Λέοντα — αλλά αυτή η διπλωματική νέα σελήνη μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των εμπλοκών στο ημερολόγιό σου. Συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και βρείτε τρόπους να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους. Σημειώστε τυχόν νέες συνδέσεις που δημιουργούνται ή σημαντικές συζητήσεις που προκύπτουν, καθώς θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να δώσουμε ώθηση σε αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό, Παρθένοι. Αυτή η νέα σελήνη φωτίζει τον οικονομικό σας τομέα, επομένως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν ανανεωμένο προϋπολογισμό για τον εαυτό σας ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση σχετικά με το ποσοστό αμοιβής σας. Διοχετεύστε μια αίσθηση υψηλής αυτοεκτίμησης καθώς πλοηγείστε ή διαπραγματεύεστε οποιεσδήποτε συνομιλίες που σχετίζονται με το εισόδημα. Αξίζετε το καλύτερο, οπότε μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.

Ζυγός

Αυτή είναι η νέα σας σελήνη, Ζυγοί, οπότε ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις φιλοδοξίες σας – τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση για την επίτευξη των στόχων σας αδιάκριτα και με αυτοπεποίθηση. Εστιάστε στα πράγματα που θέλετε να πετύχετε και αφήστε τις προσδοκίες όλων εκτός από τις δικές σας.

Σκορπιός

Όλοι χρειάζονται μια στιγμή για να επαναφορτίσουν τις πνευματικές τους μπαταρίες πότε-πότε, Σκορπιοί — και αυτή η νέα σελήνη σας προσφέρει την εσωστρεφή ανάπαυση που θα σας βοηθήσει να νιώσετε αποκατεστημένοι. Αντί να κάνετε μεγάλα σχέδια, ξεκαθαρίστε το πρόγραμμά σας και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το να είσαι μόνος θα σε βοηθήσει να συντονιστείς ξανά με τη διαίσθησή σου.

Τοξότης

Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να είσαι η ζωή του πάρτι, Τοξότη — οπότε βγες εκεί έξω και διασκέδασε με το νέο φεγγάρι. Με αυτό το φεγγάρι να συμβαίνει στο σπίτι των σχέσεών σας, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα αισθάνεστε μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας και σύνδεσης. Εκμεταλλευτείτε την ατμόσφαιρα επικοινωνώντας με παλιούς φίλους που δεν έχετε δει εδώ και καιρό ή αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να κάνετε σχέδια με φίλους.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ανακατεύεται με τις τρέχουσες επαγγελματικές σας προσπάθειες, αλλά αυτή η νέα σελήνη έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι εμφανίζονται και συναρπαστικές ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενδοσκοπική σεληνιακή ενέργεια για να βρείτε σαφήνεια σχετικά με τα βήματα που θα θέλατε να κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή. Κάντε ένα δοκιμαστικό σχέδιο για τους επόμενους έξι μήνες και αρχίστε να κάνετε την μπάλα να κυλάει.

Υδροχόος

Ως Υδροχόος, έχετε ένα ισχυρό σύνολο προσωπικών δογμάτων — αλλά αυτή η νέα σελήνη θέλει να φροντίσετε να μην παρασυρθείτε πολύ μαζί τους. Αγκαλιάστε το μέτρο και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες φιλοσοφίες και προοπτικές. Προσεγγίζοντας τη ζωή ως μαθητής αντί για κάποιον που τα ξέρει όλα, θα έχετε την ευκαιρία να σχηματίσετε τις απόψεις σας σε μια νέα σελίδα και να νιώσετε πιο σίγουροι για τις πεποιθήσεις σας.

Ιχθύς

Πιθανότατα έχετε βρει τον εαυτό σας βυθισμένο σε καταπιεσμένα συναισθήματα κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, Ιχθύς - αλλά αυτό το σεληνιακό γένος σας δίνει επίσης την ευκαιρία να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματα που συσσωρεύονται κάτω από την επιφάνεια της καρδιάς σας και αρχίστε να βρίσκετε τρόπους για να ανακουφίσετε την πίεση. Η σύνδεση με ένα έμπιστο αγαπημένο πρόσωπο ή η καταγραφή των συναισθημάτων σας θα σας βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30