Skip to main content

SINGLES

Πιο καλή η μοναξιά: δες το πιο μοναχικό ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ποια είναι τα ζώδια που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μόνα τους



Το να είσαι μόνος δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με το να νιώθεις μοναξιά. Μερικοί πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι δεν έχουν την «επιλογή» να ζητήσουν τραπέζι για έναν ή να κάνουν διακοπές μεμονωμένα. Αλλά για άλλους, το να αφήνονται στην ησυχία τους δεν είναι προσωπική επιλογή, αλλά μάλλον ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της προσωπικότητάς τους. Η διάκριση μεταξύ αυτών των δύο τύπων ανθρώπων μπορεί να βρίσκεται στο ωροσκόπιο κάποιου, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Εκείνοι που δεν έχουν εμπιστοσύνη, είναι πολύ συναισθηματικοί ή είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις είναι πιο πιθανό να βρεθούν απομονωμένοι. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα έξι πιο μοναχικά ζώδια, από τα λίγο μοναχικά έως τα εγκαταλελειμμένα και χωρίς φίλους.

Από το 6 έως το νούμερο 1, εδώ είναι η κατάταξη:

6. Κριός

Οι Κριοί μπορεί να μην φαίνονται μοναχικοί επειδή είναι τόσο ανεξάρτητοι, αλλά αυτό το περιπετειώδες πνεύμα μπορεί να τους κάνει να βλέπουν τους άλλους ως αντιπάλους. Επειδή ο Κριός είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, δεν μπορούν εύκολα να εμπιστευτούν τους άλλους και οι άλλοι επίσης δεν μπορούν εύκολα να τους εμπιστευτούν. Επιπλέον, αν ο Κριός έχει προδοθεί, θα διστάσει να εμπιστευτεί ξανά.

Εκτός από την αποξένωση αυτών που βλέπουν ως απειλή, ο Κριός θα αναζητήσει μερικές φορές «ευάλωτους» ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να δικαιολογήσουν την αμφισβητήσιμη συμπεριφορά τους. Για αυτούς τους λόγους, αυτό το ζώδιο μπορεί να δυσκολευτεί να βρει μια ομάδα φίλων που να τους αποδέχεται όπως είναι.

5. Ιχθύς

Η αστρολογία αποκαλεί αυτό το ζώδιο του νερού το πιο ευαίσθητο ζώδιο από όλα επειδή κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του πνευματικού, και τον Δία, τον πλανήτη της ελπίδας. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις, αυτή η ευαισθησία μπορεί να οδηγήσει σε ένα οξύ αίσθημα απομόνωσης. Συχνά αποσπώνται από την πραγματικότητα με το κεφάλι στα σύννεφα γιατί προτιμούν τη φαντασία από τα ψυχρά, σκληρά γεγονότα. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει να γίνουν μοναχικές ψυχές, που πάντα αναζητούν «το ένα» ή μένουν στις ψευδαισθήσεις, τις αυταπάτες και τη διαφυγή τους αντί να κατασταλάξουν στην πραγματικότητα.

Αλλά οι Ιχθύς αναζητούν σύνδεση, απλώς πρέπει να εμπιστεύονται πλήρως το άλλο άτομο. Αγαπούν με όλη τους την καρδιά, επομένως προτιμούν να είναι μόνοι αν νιώθουν απογοητευμένοι.

4. Παρθένος

Οι Παρθένοι θεωρούνται οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, κάτι που τους οδηγεί να αποκόπτουν τους ανθρώπους αν δεν αισθάνονται ότι είναι το «τέλειο ταίρι. Από την άλλη πλευρά, η υπερκριτική τους φύση μπορεί να κάνει τους άλλους να απομακρυνθούν από τη σχέση. Κανείς άλλωστε δεν θέλει να είναι κοντά σε αυτούς που βρίσκουν συνεχώς λάθη στους άλλους.

Σε λιγότερο ακραίες περιπτώσεις, η προσωπικότητα τύπου Α των Παρθένων μπορεί απλώς να εμποδίσει τη δημιουργία διαρκών δεσμών. Θα κολλήσουν πολύ στις λεπτομέρειες του προγραμματισμού μιας συνάντησης που δεν θα μπορούν καν να την απολαύσουν.

3. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά συναισθηματικά ζώδια. Αυτό συχνά οδηγεί σε λαχτάρα για ανθρώπους και μέρη, ακόμα κι αν είναι ικανοποιημένοι. Τους κυβερνά το φεγγάρι, το οποίο είναι ένα πολύ αυτο-αντανακλαστικό και νοσταλγικό φωτιστικό, κι αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να έχουν «εμμονή με το παρελθόν, τους πρώην ή «αυτόν που ξέφυγε», μάλλον, παρά να ζουν στο παρόν.

Επιπλέον, ο Καρκίνος θεωρείται το πιο κυκλοθυμικό ζώδιο. Τα κυμαινόμενα συναισθήματά τους μπορεί να είναι δύσκολο να τα καταλάβουν οι άλλοι και, με τη σειρά τους, να διώξουν τους ανθρώπους μακριά. Επομένως, οι Καρκίνοι βρίσκουν άνεση με την οικογένειά τους αντί να βγαίνουν έξω και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους.

2. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι εστιάζουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους στο να προχωρήσουν στις δουλειές τους, κάτι που αφήνει λίγο χρόνο για κοινωνικοποίηση και οικοδόμηση σχέσεων. Αυτοί οι εργασιομανείς «βάζουν προτεραιότητα σε θέματα επιτυχίας, πλούτου και καριέρας σε σχέση με την προσωπική τους ζωή. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί τελικά να μετανιώσουν, καθώς δεν μπορούν να βρουν στοργή ή αγάπη στην αγκαλιά μιας καριέρας.

Αυτό το ζώδιο χρειάζεται επίσης πολύ χρόνο για να ζεσταθεί με τους ανθρώπους, κάτι που τους εμποδίζει να συνδεθούν με τους άλλους. Αλλά δεν τους πειράζει ακριβώς ο χρόνος που περνούν μόνοι τους. Προτιμούν να είναι μόνοι και να χαλαρώνουν παρά να αλληλεπιδρούν με άλλους. Εάν προσκαλέσετε έναν Αιγόκερο σε μια συγκέντρωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρει έναν λόγο να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, ώστε να απολαύσει τη διαμονή του στο σπίτι.

1. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη ότι είναι μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς. Επειδή είναι έτσι, υποθέτουν ότι και οι άλλοι είναι, επίσης, κάτι που τους κάνει να είναι πολύ καχύποπτοι και να μην εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Παίρνουν το χρόνο τους για να γνωρίσουν κάποιον και μπορεί να προτιμούν τη δική τους παρέα μέχρι να βεβαιωθούν για τη σύνδεση.

Και αν νιώσουν ότι τους έχουν αδικήσει (κάτι που συμβαίνει εύκολα), θα βάλουν αμέσως μπροστά τους τοίχο. Αυτό μπορεί να τους κάνει να κρατήσουν το τραύμα και να φοβούνται την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και την ευαλωτότητα σε βάρος του να ανοιχτούν ξανά. Ως σταθερό ζώδιο, είναι πεισματάρηδες και αντιστέκονται στην αλλαγή και έχουν προβλήματα να προχωρήσουν. Μόλις ένας Σκορπιός αποφασίσει να αφήσει πίσω του την κοινωνία, μπορεί να απολαύσει τη δική του παρέα τόσο πολύ που μπορεί να προτιμήσουν την απομόνωση.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις