Skip to main content

SINGLES

Πώς να ηρεμήσω τα νεύρα μου - 3 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα

Να πως θα πεις αντίο στα νεύρα!



Μπορεί όλος ο κόσμος να έχει μπει σε εορταστικό mood, αλλά δεν είπε κανείς ότι τέτοιες μέρες τα νεύρα δε λείπουν. Μπορεί να είσαι στην τσίτα γιατί απλά είχες πιεστεί, μπορεί να δουλεύεις όταν όλοι κάθονται... γενικά οι λόγοι να μην είσαι ήρεμη, δεν είναι λίγοι. Τι μπορείς να κάνεις, όμως, για να πεις αντίο στα νεύρα; Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά καλή αρχή είναι να δοκιμάσεις τα παρακάτω τρικ τα οποία έχουν και άμεσα αποτελέσματα.

Ανάσες

Μια αρχαία τεχνική αναπνοής που εξελίχθηκε από όσους κάνουν γιόγκα, μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Κάθισε με ίσια την πλάτη και τους ώμους τεντωμένους προς τα πίσω. Κλείσε το αριστερό σου ρουθούνι με το αριστερό σου χέρι, αναπνέοντας βαθιά προς το δεξί σου ρουθούνι. Κλείσε το δεξί σου ρουθούνι και... εκπνοή! Κάνε επαναλήψεις για 1-3 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=WxEqooqgCEs


Φτιάξε πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει το μη- πρωτεϊνούχο αμινοξύ L-Theanine, που βοηθάει στο να απομακρύνεις το άγχος. Επίσης, η κατεχίνη EGCG που έχει διαπιστωθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. 

 

Μέτρα αντίστροφα

Αν έχεις κάτι πιεστικό στο πρόγραμμα σου, κάνε αυτό το τρικ και θα δεις πως το μυαλό σου θα "ξεκολλήσει". Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, όμως λειτουργεί. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... Κάν' το όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να νιώσεις πιο ήρεμη!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός