Skip to main content

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους



Η έλξη μπορεί να είναι δύσκολη. Όσον αφορά την αληθινή έλξη, δεν είναι περίεργο να μαθαίνουμε ότι η φυσική εμφάνιση κάποιου παίζει αναπόσπαστο ρόλο. Ωστόσο, η έλξη έχει πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται με τα μάτια. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις βασικές συμπεριφορές που έχουν αποδειχθεί ότι προσελκύουν άλλους. Μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν και να ενσωματωθούν στη ζωή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 15 μικρές συμπεριφορές που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή σας. Ας αρχίσουμε!

Να είσαι καλός ακροατής

Αν θέλετε να προσελκύσετε άλλους, το να είστε καλός ακροατής είναι το κλειδί. Όταν ακούς πραγματικά κάποιον, εκτιμάς αυτό που λέει. Αυτό χτίζει εμπιστοσύνη, σχέσεις και μια βαθύτερη σύνδεση. Για να αυξήσετε την ελκυστικότητά σας, εξασκηθείτε στην ενεργητική ακρόαση. Αυτό σημαίνει πλήρη εστίαση στην κατανόηση του τι λέει το άλλο άτομο χωρίς περισπασμούς ή διακοπές. Η ενεργή ακρόαση σάς βοηθά να συνδεθείτε καλύτερα και σας κάνει πιο ελκυστικούς.

Να είσαι ευγενικός

Το να είσαι ευγενικός είναι σαν ένας μαγνήτης που τραβάει υπέροχους ανθρώπους προς το μέρος σου. Όταν είστε πραγματικά ευγενικοί, σκορπίζετε ευτυχία και καλοσύνη, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται καλά γύρω σας. Η καλοσύνη σας κάνει τους ανθρώπους να σας εμπιστεύονται περισσότερο και να νιώθουν ότι τους φροντίζετε και τους σέβεστε. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που έλκονται από την καλοσύνη σας νιώθουν συχνά εξίσου φροντίδα και κατανόηση. Τους αρέσει ο τρόπος που τους καταλαβαίνετε και τους βοηθάτε και είναι πιθανό να σας συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, με το να είστε ευγενικοί, όχι μόνο δημιουργείτε εξαιρετικές συνδέσεις, αλλά και περιβάλλεστε με ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

Γελώντας

Λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος να προσελκύσεις τους άλλους. Το γέλιο ωφελεί τη σωματική και συναισθηματική σας υγεία και σας κάνει να είστε ευχάριστοι. Όταν γελάτε, βελτιώνετε την κυκλοφορία σας, προσλαμβάνετε περισσότερο οξυγόνο, τονώνετε τη διάθεσή σας και μειώνετε το άγχος και τον πόνο. Δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι έλκονται από εσάς – το γέλιο φέρνει μια στιγμιαία καλή αίσθηση και βοηθά στη δημιουργία δεσμού μεταξύ των ανθρώπων.

Το να είσαι αξιόπιστος

Η εμπιστοσύνη μπορεί να σας κάνει συμπαθητικούς και επιθυμητούς, αν θέλετε να προσελκύσετε άλλους. Όταν είσαι ανέντιμος, καταστρέφεις κάθε πιθανότητα να δημιουργήσεις ισχυρές συνδέσεις επειδή δεν υπάρχει αυθεντικότητα. Εάν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είστε αξιόπιστοι, δεν θα αισθάνονται άνετα κοντά σας. Ωστόσο, το να είστε αξιόπιστοι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις που ξεπερνούν την επιφάνεια, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά σας.

Έχοντας αυτοπεποίθηση

Όταν έχετε αυτοπεποίθηση, πιστεύετε στον εαυτό σας και έχετε μια θετική προοπτική, η οποία τραβά την προσοχή των ανθρώπων. Η αυτοπεποίθησή σας κάνει τους άλλους να σας εμπιστεύονται και να σας θαυμάζουν, και απολαμβάνουν να βρίσκονται γύρω από τη δύναμη και τη σιγουριά σας. Εκτιμούν τη γενναιότητα, την ικανότητα λήψης αποφάσεων και την ειλικρίνειά σας. Βασικά, όταν έχεις αυτοπεποίθηση, όχι μόνο προσελκύεις καταπληκτικούς ανθρώπους, αλλά δημιουργείς δεσμούς με αυτούς που εμπνέουν και σε βοηθούν να είσαι ο καλύτερος σου.

Το να είσαι στην ώρα σου

Το να είσαι στην ώρα σου είναι μικρό, αλλά μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Δείχνει τις αρχές και τις προτεραιότητές σας και το πώς βλέπετε και αντιμετωπίζετε τους άλλους. Όταν εμφανίζεστε στην ώρα σας, σέβεστε τους άλλους, εκτιμάτε τον χρόνο τους και μπορείτε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας. Από την άλλη πλευρά, το να καθυστερείτε συχνά υποδηλώνει ότι πιστεύετε ότι ο χρόνος σας είναι πιο σημαντικός, δεν τους έχετε δώσει προτεραιότητα και ότι δεν νοιάζεστε για τις ανάγκες ή τα συναισθήματά τους. Εάν θέλετε να προσελκύσετε και να διατηρήσετε καλές σχέσεις. Οι άνθρωποι θα θέλουν να είναι κοντά σας επειδή δείχνετε ότι έχουν σημασία για εσάς.

Δείχνοντας γνήσια ενσυναίσθηση

Οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι συχνά πολύ συμπονετικοί. Καταλαβαίνουν ότι η ενσυναίσθηση δεν είναι μόνο να λυπάσαι κάποιον. Έχει να κάνει με το να μπαίνουν στη θέση κάποιου άλλου και να κατανοούν πραγματικά τα συναισθήματά τους. Αυτά τα άτομα δεν προσφέρουν απλώς συμπάθεια. Συνδέονται πραγματικά με τα συναισθήματα των άλλων, παρέχοντας άνεση και υποστήριξη όταν χρειάζεται. Τα λόγια, οι πράξεις τους, ακόμη και η σιωπή τους μπορούν να δείξουν ενσυναίσθηση, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Το να είσαι ανοιχτόμυαλος

Οι άνθρωποι που είναι ελκυστικοί για τους άλλους συχνά δείχνουν ένα μεγάλο επίπεδο ανοιχτόμυαλης σκέψης. Καταλαβαίνουν ότι το να είσαι ανοιχτόμυαλος δεν σημαίνει ότι συμφωνείς με όλους. Έχει να κάνει με το να είσαι ανοιχτός σε διαφορετικές ιδέες και προοπτικές, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές τους. Αυτά τα άτομα δεν απορρίπτουν αμέσως τις απόψεις άλλων ανθρώπων. Αντίθετα, ακούν, κατανοούν και εκτιμούν διάφορες σκέψεις. Η προσιτή φύση τους και η ετοιμότητά τους να έχουν ουσιαστικές συζητήσεις κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και τους σέβονται. Εν ολίγοις, το να είσαι ανοιχτόμυαλος είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που κάνει τους ανθρώπους να σε συμπαθούν αμέσως μόλις σε συναντήσουν για πρώτη φορά.

Έχοντας καλή αίσθηση του χιούμορ

Οι ελκυστικοί άνθρωποι έχουν συχνά καλή αίσθηση του χιούμορ. Γνωρίζουν ότι το χιούμορ δεν είναι μόνο να λες αστεία – είναι να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής, να μειώνεις την ένταση και να δένεσαι με τους άλλους ουχ κοινό γέλιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το χιούμορ για να πληγώσουν τους άλλους, αλλά για να σκορπίσουν χαρά και να φέρουν τους ανθρώπους κοντά. Μπορούν να γελάσουν με τον εαυτό τους και να βρουν χιούμορ ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, κάνοντάς τους εξαιρετική παρέα. Η καλή αίσθηση του χιούμορ τα κάνει διασκεδαστικά και βοηθά τους άλλους να αισθάνονται άνετα.

Σεβασμός των ορίων

Η κατανόηση των ορίων είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στον δικό του χώρο και να τον σεβαστεί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν διασχίζουν τις γραμμές ούτε αγνοούν αυτό που κάνει τους άλλους να βολεύονται. Προσπαθούν να κατανοήσουν και να τιμήσουν αυτές τις ζώνες άνεσης. Δείχνουν σεβασμό μέσα από αυτά που κάνουν και λένε, ακόμα και όταν είναι ήσυχοι. Ο σεβασμός των ορίων όχι μόνο διατηρεί ομαλές τις αλληλεπιδράσεις, αλλά βοηθά επίσης στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Αποπνέοντας θετική ενέργεια

Οι άνθρωποι που προσελκύουν τους άλλους συνήθως έχουν θετική αύρα. Ξέρουν ότι δεν είναι να είσαι υπερβολικά χαρούμενος όλη την ώρα ή να αγνοείς τα άσχημα συναισθήματα. Αντίθετα, έχει να κάνει με το να παραμένετε θετικοί, να αναζητάτε απαντήσεις αντί να ασχολείστε με θέματα και να μοιράζεστε αισιοδοξία. Δεν μιλούν μόνο θετικά. Οι χειρονομίες και οι εκφράσεις τους σκόρπισαν καλές δονήσεις. Κάνουν τους άλλους να αισθάνονται χαρούμενοι και αισιόδοξοι με το να είναι ζεστοί και παρηγορητικοί. Η θετική τους ενέργεια κάνει το περιβάλλον τους χαρούμενο και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να είναι κοντά τους.

Με το να είσαι αυθεντικός

Γνωρίζουν ότι το να είσαι αληθινός είναι πιο σημαντικό από το να είσαι τέλειος. Δεν προσποιούνται ότι είναι κάποιος που δεν είναι ούτε προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Αντίθετα, εμφανίζονται ως ο εαυτός τους, ελαττώματα και όλα. Δεν φοβούνται να είναι ευάλωτοι ή να δείξουν τα αληθινά τους συναισθήματα. Μιλούν με ειλικρίνεια και ενεργούν με συνέπεια, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτοί οι άνθρωποι κατανοούν ότι το να είναι κανείς γνήσιος είναι απαραίτητος για τη δημιουργία συνδέσεων. Χωρίς αυτό, μπορεί να αισθάνονται αποκομμένοι από τον εαυτό τους. Το να είσαι αυθεντικός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κάνεις καλή εντύπωση όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

Χαμογελώντας

Όταν χαμογελάτε σε κάποιον, τον κάνει να αισθάνεται χαρούμενος αμέσως. Το χαμόγελο δείχνει ότι είστε φιλικοί και εύκολοι να μιλήσετε, κάνοντας τους ανθρώπους να θέλουν να είναι κοντά σας. Επιπλέον, το χαμόγελο σας κάνει να φαίνεστε πιο ωραίοι. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι βρίσκουν τους άλλους πιο ελκυστικούς όταν χαμογελούν. Έτσι, αν θέλετε να αρέσετε σε περισσότερους ανθρώπους, αρχίστε να χαμογελάτε πιο συχνά. Είναι εύκολο να το κάνετε και μπορεί να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι.

Έχοντας έλεγχο των συναισθημάτων σας

Εάν θέλετε να σας αρέσουν οι άνθρωποι, η διαχείριση των συναισθημάτων σας είναι το κλειδί. Οι άνθρωποι έλκονται από εκείνους που παραμένουν ψύχραιμοι υπό πίεση και χειρίζονται με χάρη τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Εάν χάνετε πάντα την ψυχραιμία σας ή αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε, οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται λιγότερο να είναι κοντά σας. Αντίθετα, μείνετε ήρεμοι και ψυχραιμικοί, ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αυτό θα αποδείξει στους ανθρώπους ότι είστε κάποιος που αξίζει να κάνετε παρέα.

Να είσαι ο εαυτός σου.

Όταν είσαι γνήσιος και παραμένεις πιστός στον εαυτό σου, φυσικά προσελκύεις πραγματικές συνδέσεις. Το να αγκαλιάζετε αυτό που σας κάνει μοναδικό - τις ιδιορρυθμίες, τα ενδιαφέροντα και τις πεποιθήσεις σας - δείχνει στους άλλους την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνειά σας. Άτομα που μοιράζονται τις αξίες σας ή θαυμάζουν την ατομικότητά σας θα έλκονται από εσάς. Αυτό δημιουργεί έναν χώρο όπου κυριαρχεί η αυθεντικότητα, οδηγώντας σε συνδέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση. Αυτές οι σχέσεις είναι βαθύτερες και πιο ουσιαστικές επειδή βασίζονται σε γνήσια συμβατότητα και όχι σε εμφανίσεις σε επίπεδο επιφάνειας. Έτσι, το να είσαι ο εαυτός σου όχι μόνο φέρνει τους καλύτερους ανθρώπους στη ζωή σου που σε εκτιμούν για αυτό που είσαι, αλλά και χτίζει ειλικρινείς σχέσεις που εμπλουτίζουν τη ζωή σου.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Όλα όσα θες να ξέρεις για τους άντρες Λέοντες

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

SINGLES

Μπορεί μια νέα αγάπη να θεραπεύσει το παρελθόν;

Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να στοιχειώσει άτομα που υποφέρουν από τη θλίψη της απώλειας της σχέσης.

SINGLES

3 τρόποι για να αποφύγετε την υπερβολική «αυτό-αποκάλυψη» στο πρώτο ραντεβού

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην ειπωθούν, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral