Κοκέτες ή "ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου"; Κορίτσια, ΕΤΣΙ μας προτιμούν οι άντρες

Νέα μελέτη αποκαλύπτει. 

Αναστασία Τουρούτογλου

Μία καινούργια έρευνα βάζει στοίχημα να ανακαλύψει το πόσο βαμμένες μας προτιμάει το αντίθετο φύλλο, αλλά και τι είδους μακιγιάζ θέλουν οι άντρες να βλέπουν πάνω μας. Συμπέρασμα; Οι γυναίκες που φορούν ροζ και κραγιόν είναι για τους άντρες 3 φορές πιο θελκτικές από τις υπόλοιπες.

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.200 γυναικών και σε κάποιες περιπτώσεις έδειξε ότι οι άνδρες θέλουν όλο το πακέτο: δηλαδή τόσο κραγιόν και ρουζ όσο και σκιά ματιών αλλά και μάσκαρα. 

Μάλιστα αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες με βαμμένα μάτια δέχθηκαν περισσότερα μηνύματα από άνδρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθούν οι γυναίκες με κραγιόν ενώ το ρουζ δείχνει να είναι λιγότερο σημαντικό.

Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι άνδρες που θέλουν τις γυναίκες φυσικές (ευτυχώς για εμάς). Το 66% των ανδρών είπαν ότι δεν βρίσκουν ελκυστική μια γυναίκα με έντονο make- up ενώ και το 57% δεν είναι fun του κόκκινου κραγιόν.

Όσον αφορά στα μαλλιά τώρα, το 84% των ανδρών θέλουν η γυναίκα να έχει στιλ στα μαλλιά της ενώ τους αρέσουν περισσότερο τα κυματιστά από ότι τα ίσια που βρίσκουν θαυμαστές μόλις σε ποσοστό 9%.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!