Μόλις χώρισες; ΑΥΤΟΣ είναι ο επόμενος (και πιο πιστός) σύντροφός σου

Θα τον αγαπήσεις.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αυτό είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο αγαπημένα μου κείμενα. Γιατί; Διότι αρχικά, πρόκειται να σου μιλήσω εκ πείρας και δεύτερον, πρόκειται να αναφερθώ στον πιο πιστό μου σύντροφο, που σαν αυτόν, η φύση δεν έφτιαξε άλλον!

Ας κάνω την αρχή με μια σύντομη περιγραφή.. 

Είναι τριχωτός ή καλύτερα χνουδωτός και σχετικά μικρόσωμος. Τον γνώρισα μελαγχροινό αλλά γρήγορα άρχισε να γκριζάρει και σε ορισμένα σημεία να ασπρίζει. Τα μάτια του είναι πολύ εκφραστικά, σε βαθμό που με κάνουν να λυγίζω ακόμα κι όταν τσακωνόμαστε. Αν υπολόγιζα το IQ του θα σκόραρε άριστα, αφού η νοημοσύνη του είναι τόσο υψηλή όσο και ο συναισθηματικός του κόσμος. Με λίγα λόγια, είναι ο ιδανικότερος. Και απορείς πού το βρήκα αυτό το λαχείο; Ήταν όλα θέμα σωστού timing...

Ξέχασα μια λεπτομέρεια. Δεν μιλάει τη δική μας γλώσσα, αφού έχει τη δική του. Ένα «γαβ» είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη μέρα. Επίσης, είναι τετράποδος και βαδίζει δίπλα μου με καμάρι. 

Ο σκύλος μου λοιπόν, μπήκε στη ζωή μου την πιο άτυχη σε προσωπικό επίπεδο για εμένα περίοδο, αφού ήμουν στα «κάτω» μου μετά από έναν χωρισμό. Μια μακροχρόνια σχέση βλέπεις, αν δεν καταλήξει στα σκαλιά μιας εκκλησίας, θα φέρει αργά ή γρήγορα τα... μαχαίρια. Εκείνη, όμως, την περίοδο, η απώλεια που βίωνα αντικαταστάθηκε από μια άλλη, ουσιαστική σχέση και τώρα μπορώ με βεβαιότητα να σου παραθέσω τους λόγους, που αποδεικνύουν την αγάπη μας, την πίστη και το πόσο πολύ ταιριάζουμε.

# Εγώ και ο Β. δεν είμαστε καθόλου πρωινοί τύποι. 

# Όταν δεν έχουμε διάθεση για βόλτα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας με φιλιά και αγκαλιές στον καναπέ.

# Ο Β. δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορώ ακόμα και άβαφη δημοσίως.

# Μαγειρεύουμε μαζί και είναι ο καλύτερος κριτής των γεύσεων μου.

# Δεν αντιδρά ποτέ αρνητικά, όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε παρέα.

# Όταν οι απαιτήσεις με θέλουν μακριά του, ο αποχωρισμός μας είναι πάντοτε δύσκολος (σε αντίθεση με τον πρώην που δεν τον απασχολούσε και τόσο η απουσία μου). 

Συμπέρασμα: Χώρισες; Μη σκας! Μπορείς να «χτίσεις» μια ουσιαστική και αγχολυτική σχέση, αρκεί να κάνεις την ορθή επιλογή.

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!