Skip to main content

SINGLES

Μόλις χώρισες; ΑΥΤΟΣ είναι ο επόμενος (και πιο πιστός) σύντροφός σου

Θα τον αγαπήσεις.



Αυτό είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο αγαπημένα μου κείμενα. Γιατί; Διότι αρχικά, πρόκειται να σου μιλήσω εκ πείρας και δεύτερον, πρόκειται να αναφερθώ στον πιο πιστό μου σύντροφο, που σαν αυτόν, η φύση δεν έφτιαξε άλλον!

Ας κάνω την αρχή με μια σύντομη περιγραφή.. 

Είναι τριχωτός ή καλύτερα χνουδωτός και σχετικά μικρόσωμος. Τον γνώρισα μελαγχροινό αλλά γρήγορα άρχισε να γκριζάρει και σε ορισμένα σημεία να ασπρίζει. Τα μάτια του είναι πολύ εκφραστικά, σε βαθμό που με κάνουν να λυγίζω ακόμα κι όταν τσακωνόμαστε. Αν υπολόγιζα το IQ του θα σκόραρε άριστα, αφού η νοημοσύνη του είναι τόσο υψηλή όσο και ο συναισθηματικός του κόσμος. Με λίγα λόγια, είναι ο ιδανικότερος. Και απορείς πού το βρήκα αυτό το λαχείο; Ήταν όλα θέμα σωστού timing...

Ξέχασα μια λεπτομέρεια. Δεν μιλάει τη δική μας γλώσσα, αφού έχει τη δική του. Ένα «γαβ» είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη μέρα. Επίσης, είναι τετράποδος και βαδίζει δίπλα μου με καμάρι. 

Ο σκύλος μου λοιπόν, μπήκε στη ζωή μου την πιο άτυχη σε προσωπικό επίπεδο για εμένα περίοδο, αφού ήμουν στα «κάτω» μου μετά από έναν χωρισμό. Μια μακροχρόνια σχέση βλέπεις, αν δεν καταλήξει στα σκαλιά μιας εκκλησίας, θα φέρει αργά ή γρήγορα τα... μαχαίρια. Εκείνη, όμως, την περίοδο, η απώλεια που βίωνα αντικαταστάθηκε από μια άλλη, ουσιαστική σχέση και τώρα μπορώ με βεβαιότητα να σου παραθέσω τους λόγους, που αποδεικνύουν την αγάπη μας, την πίστη και το πόσο πολύ ταιριάζουμε.

# Εγώ και ο Β. δεν είμαστε καθόλου πρωινοί τύποι. 

# Όταν δεν έχουμε διάθεση για βόλτα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας με φιλιά και αγκαλιές στον καναπέ.

# Ο Β. δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορώ ακόμα και άβαφη δημοσίως.

# Μαγειρεύουμε μαζί και είναι ο καλύτερος κριτής των γεύσεων μου.

# Δεν αντιδρά ποτέ αρνητικά, όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε παρέα.

# Όταν οι απαιτήσεις με θέλουν μακριά του, ο αποχωρισμός μας είναι πάντοτε δύσκολος (σε αντίθεση με τον πρώην που δεν τον απασχολούσε και τόσο η απουσία μου). 

Συμπέρασμα: Χώρισες; Μη σκας! Μπορείς να «χτίσεις» μια ουσιαστική και αγχολυτική σχέση, αρκεί να κάνεις την ορθή επιλογή.

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.