Skip to main content

SINGLES

Θέλεις μεγαλύτερο μισθό; Κάνε περισσότερο σεξ!

Μία... παράξενη έρευνα μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό. 



Αν ονειρεύεσαι μία μεγάλα καθήκοντα στον επαγγελματικό τομέα, αν θέλεις διακαώς προαγωγή και έναν υψηλό μισθό η λύση είναι μία: ριξ΄το στο σεξ! Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα. Η επιστήμη υποστηρίζει πως όσο πιεσμένη κι αν είσαι στην δύσκολη εποχή κι αν ζούμε, όση όρεξη κι αν δεν έχεις για περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα ο πιο σύντομος δρόμος για να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα είναι να το κάνεις όσο περισσότερο σεξ μπορείς. 

Pixel

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα πληρώνονται καλύτερα από τους ανθρώπους που δεν κάνουν τόσο πολύ σεξ - ανεξάρτητα από την εκπαίδευση ή επάγγελμα τους. Η έλλειψη σωματικής οικειότητας μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μυαλό ενός ατόμου του μυαλού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

«Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγαπιούνται. Ελλείψει αυτών των στοιχείων, πολλοί άνθρωποι γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά και η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική ζωή τους», τονίζει ο επικεφαλής της μελέτης. 

Pixel

Στην έρευνα συμμετείχαν 7.500 άτομα ηλικίας μεταξύ 26 και 50 ετών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα κερδίζουν 5% περισσότερα από ό, τι εκείνοι που κάνουν σεξ λιγότερο από τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ καθόλου να κερδίσουν 3% λιγότερο από ό, τι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Γιατί οι άντρες διστάζουν να ξεκινήσουν μια σχέση

Μερικοί πιθανοί λόγοι που καλό είναι να τους έχεις υπόψη

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.