Ανήσυχοι γονείς αναζητούν απαντήσεις

Όταν ένας ειδικός είναι απαραίτητος

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είναι βέβαιο ότι σε περιπτώσεις κρίσιμες, σοβαρές, οφθαλμοφανείς, προβλήματα που αγγίζουν τις οικογενειακές σχέσεις, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Οφείλεις να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

Εκείνος θα κάνει τη διάγνωση και θα ξεκινήσει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα που θα μαλακώσει ή θα εξαλείψει το πρόβλημα. 

Είναι όμως μόνο τα μεγάλα προβλήματα που πρέπει να μας παρακινούν ή είναι και αυτά που θεωρούμε μικρά, που όμως εάν τα αφήσεις γιγαντώνονται; 

Στις μέρες μας δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεις μια σχολή γονέων, όπου πολλοί γονείς μοιράζονται τα προβλήματά τους και ειδικοί δίνουν τις απαντήσεις. Επειδή όμως βλέπω ότι και αυτό τείνει να γίνει μόδα, καλό είναι να έχεις διασταυρώσει τις πληροφορίες σου για τον ειδικό έτσι ώστε τελικά να ωφεληθείς και όχι να χάσεις άσκοπα τον χρόνο σου. 

Εμείς σου προτείνουμε να πάρεις μέρος στο εργαστήρι «Ανήσυχων γονέων» του ψυχιάτρου-παιδοψυχιάτρου και ψυχαναλυτή Αθανάσιου Αλεξανδρίδη, που θα γίνει στο βιβλιοπωλείο Public Κολωνακίου, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, 12:00-14:00.

Ο ειδικός έχει γράψει δύο αξιόλογα βιβλία, Παιδικοί Έρωτες και Παιδικοί φόβοι (κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ίκαρος), βιβλία που καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Και αν διατείνεσαι ότι δεν έχεις χρόνο, έχε τα στο κομοδίνο δίπλα σου, και διάβαζε λίγο λίγο κάθε φορά.

Πολύ σύντομα θα αποκτήσεις μια νέα οπτική στο θέμα της ανατροφής των παιδιών ενώ θα εξηγήσεις και πολλές από τις δικές σου συμπεριφορές. 

Πληροφορίες:

Είσοδος ελεύθερη

Public Κολωνακίου | Σκουφά 3, Τ.Κ. 10673, Αθήνα | 2103387150

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares