«Χρωματίζω κάρτες και φακέλους: ΦΥΣΗ»

Γιορτάζουμε την άνοιξη με το βιβλίο των εκδόσεων Ίκαρος!

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Η μικρή μου γεμίζει τα κενά των βιβλίων της με μικρά, χαριτωμένα ασπρόμαυρα γραφικά και λιλιπούτειες ζωγραφιές με πριγκίπισσες, λουλούδια και καρδιές. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο βιβλίο από το «Χρωματίζω κάρτες και φακέλους: ΦΥΣΗ» για να της χαρίσω! 
 
Η δημιουργός του Rebecca Jones θα συμφωνούσε σίγουρα μαζί μου! Η Βρετανή εικονογράφος που ζει στην Αυστραλία, στο παρελθόν είχε εργαστεί ως σχεδιάστρια υφασμάτων στο Λονδίνο και τώρα τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στο στούντιό της, πίνει ατελείωτα φλιτζάνια τσάι, παρατηρώντας από το παράθυρο φανταστικά πλάσματα που προσπαθεί να ζωγραφίσει.

Εικονογράφησε, λοιπόν, αυτό το ονειρεμένο βιβλίο και μας καλεί να πάρουμε (ναι, να πάρουμε, είναι για όλες τις ηλικίες!) τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους μας και να χρωματίσουμε με τα πιο απίθανα χρώματα τις σελίδες του. 

Το πιο ωραίο; Το βιβλίο περιλαμβάνει 24 κάρτες, φακέλους και αυτοκόλλητα και έτσι το παιδί μπορεί να φτιάξει μοναδικές κάρτες και φακέλους με θέμα τη φύση και να τις χαρίσει στους φίλους, στη δασκάλα και στην οικογένειά του τώρα που έρχεται το Πάσχα!

Tips: 

-Μια ωραία ιδέα είναι να πάρεις τις κάρτες και να τις βάλεις σε μικρά καδράκια που θα διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο.

-Νονοί και νονές, να ένα ωραίο δώρο για το βαφτιστήρι σας!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος. 
  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares