Ξυπνητήρι χτυπάς σαν τρελό!

Τρικ για το πρωινό ξύπνημα

Τζίνα Σπάρτακου

Σε όλους αρέσει ο ύπνος. Στα πιτσιρίκια μας ακόμη περισσότερο. Όμως για να προλάβεις κι εσύ κι εκείνα να είστε στην ώρα σας στο γραφείο, στη δουλειά, στο σχολείο, υπάρχουν μερικά τρικ που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την κατάσταση.

Εφαρμόζουμε πρόγραμμα ύπνου: αν την μια ημέρα κοιμούνται στις οκτώ και την άλλη στις έντεκα, το πρωινό ξύπνημα θα είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Το ξέρουμε δεν είναι εύκολο, αλλά τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν για ύπνο κάθε βράδυ σε συγκεκριμένη ώρα.

Το τρικ με τα ρολόγια: βάζουμε όλα τα ρολόγια του σπιτιού περίπου δέκα λεπτά μπροστά. Αυτό πίστεψέ με θα σε σώσει. Μέσα στην πρωινή βιασύνη τα δέκα λεπτά που θα κερδίσεις, είναι αιώνας.

Ετοιμάζεις από το βράδυ τι θα φορέσουν και το ταπεράκι που θα πάρουν μαζί τους στο σχολείο: αν ξεκινήσεις να τα κάνεις όλα αυτά το πρωί, κάηκες.

Αναγκαστικά εσύ σηκώνεσαι λίγο νωρίτερα από όλους: ε, τι να κάνουμε κάποιος πρέπει να ενορχηστρώσει όλη αυτή την μετάβαση από το κρεβάτι στο σχολείο.

Το bonus της πρωτιάς: όποιος σηκωθεί, πλυθεί και πάρει πρώτος το πρωινό του, το απόγευμα μετά το σχολείο θα έχει ένα παγωτό. Αυτό πάντα πιάνει…

Κάνε δελεαστικό το πρωινό: αν το πρωινό έχει στο μενού μια λιχουδιά που τα ξετρελένει, έχουν ένα ακόμη λόγο να σηκωθούν γρήγορα από το κρεβάτι.

Δεν αφήνουμε για το πρωί την ετοιμασία και το γέμισμα της τσάντας: αυτή η  διαδικασία και μόνο μπορεί να σας γλυτώσει από άλλα δέκα λεπτά χαμένου χρόνου.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares