Skip to main content

SEX

«Πώς μπορώ να κάνω τη σεξουαλική μου ζωή λίγο πιο... πικάντικη;»

Αυτό το δοκίμασες;



Τις προάλλες έλαβα ένα  email από μια φίλη, που περιέγραφε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο κρεβάτι και κατά συνέπεια στη σχέση της. «Δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να κάνω τη σεξουαλική μου ζωή πιο πικάντικη», έγραφε. «Αν μπορούσα θα έκανα σεξ μαζί του κάθε μέρα, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, λόγω της ρουτίνας και της πολύωρης απασχόλησης μας εκτός σπιτιού» σημείωνε δυσαρεστημένη. 

Αφού διάβασα το email της σκέφτηκα πως μια απάντηση σε προσωπικό επίπεδο θα βοηθούσε μονάχα την ίδια, αλλά ξέρω ότι μπορεί κι εσύ που με διαβάζεις να αντιμετωπίζεις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, οπότε, γιατί να μην το μοιραστούμε;

Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά μπερδεύτηκα με το πρόβλημα. Αναρωτιόμουν αν το point βρίσκεται στην έλλειψη ελεύθερου χρόνου ή στο γεγονός ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι πια βαρετή. Από τη στιγμή, όμως, που παραδέχεσαι πως θα έκανες σεξ μαζί του ακόμα και καθημερινά, αυτό σημαίνει πως είσαι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του. 

Αφού ξεκαθάρισα αυτό το κεφάλαιο, επικεντρώνομαι στο χρόνο που διαθέτετε και οι δύο, προκειμένου να απολαύσετε τις ιδιωτικές σας στιγμές. Προφανώς και το επιβαρυμένο πρόγραμμα ενός ζευγαριού δεν αφήνει χώρο αλλά και όρεξη για «δημιουργικές ιδέες» κατά τη διάρκεια του σεξ. Πιθανότατα δε να το κάνετε στα γρήγορα... Πλήρως κατανοητό και σε πληροφορώ ότι μπορείς να το δεις θετικά και να το αντιμετωπίσεις με μικρές λύσεις, μέχρι να έρθετε σε ισορροπία. 

Τι μπορείς να κάνεις δηλαδή;

Αφού το συζητήσετε από κοινού, ορίστε τις ημέρες εκείνες της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα τις ώρες, που θα έχετε... ερωτικό ραντεβού. Δεδομένου, ότι πρόκειται για ειδική περίσταση, φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και προγραμματίστε νέες στάσεις, βοηθήματα και αξεσουάρ που θα θέλατε πολύ να δοκιμάσετε. Εναλλακτικά, κλείστε δωμάτιο για εκείνη τη βραδιά σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις. Bonus: Προτιμήστε ένα δωμάτιο... αστέρων, για να εκμεταλλευτείτε κάθε του χώρο, ακόμα και το τζακούζι ή το υδρομασάζ. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας