Skip to main content

SEX

AYTH η βιταμίνη ενισχύει την σεξουαλική επιθυμία

Limit up!



Η επιστήμη έχει επιβεβαιώσει ότι η έντονη σεξουαλική ζωή ευνοεί όχι μόνο την ψυχολογία μας, αλλά και την βιολογική μας κατάσταση, χαρίζοντας μας ευεξία, τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.

Pixel

Τώρα μία νέα έρευνα έρχεται να μας φανερώσει έναν νέο τρόπο προκειμένου να ενισχύσουμε την ερωτική μας ζωή, απλώς εντάσσοντας μία συγκεκριμένη βιταμίνη στην καθημερινότητα μας. 

Αυτή δεν είναι άλλη από τη βιταμίνη D, η οποία σύμφωνα με την ομάδα επιστημόνων που έκανε τη συγκεκριμένη έρευνα, εκτός από τα μεγάλα γενικότερο οφέλη που έχει για την  υγεία μας, είναι και το κλειδί που εκτινάσσει την σεξουαλική μας διάθεση. 

Pixel

Οι ειδικοί, λοιπόν, χορήγησαν την συγκεκριμένη βιταμίνη σε μία ομάδα ανδρών και παρατήρησαν ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους αμέσως αυξήθηκαν. Πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο ουσίες βρίσκονται σε άμεση σύνδεση μεταξύ τους. 

Αυτός είναι ο λόγος που η βιταμίνη D μπορεί να τονώσει σημαντικά τη λίμπιντο μας, καθώς η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που παίζει τον πρώτο ρόλο στην ερωτική επιθυμία, οπότε όταν πέφτει σε χαμηλά επίπεδα, πέφτει και λίμπιντο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision