Skip to main content

SEX

Κορίτσια, ΑΥΤΟ μετράει στο σεξ περισσότερο από την συχνότητα

Όχι, δεν είναι το παν...



Λένε ότι στο σεξ αυτό που μετράει δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχει κάτι που μετράει ακόμα περισσότερο κι αυτό δεν έχει σχέση με την σεξουαλική πράξη αυτή καθεαυτή.

Pixel

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Τορόντο στον Καναδά, τα ζευγάρια που περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σεξ, αισθάνονται πιο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά και με τη σχέση τους γενικότερα.

Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες μελέτησαν συνολικά 335 συμμετέχοντες, οι οποίοι συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση και τη σεξουαλική τους ικανοποίηση, τη σεξουαλική τους ζωή και την αγάπη. 

Pixel

Παραδόξως, η διάρκεια του σεξ και τα ερωτικά παιχνίδια δεν εγγυώνται την ικανοποίηση ενός ατόμου στην σχέση, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι τα χάδια και η αγκαλιά μετά την σεξουαλική επαφή.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μετά το σεξ για να δείξουν την αγάπη τους προς τον σύντροφό τους με χάδια, φιλιά και αγκαλιά, είναι πιο ικανοποιημένοι στις σχέσεις τους τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.